Aga J.G 20.07.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Olka piekne te Twoje fotki Kapcie też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.07.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Tez mam kapcie! I blisko do galerii! P.S. tez mnie interesuje czy ta wykladzina na betonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Iga masz przewagę z tą bliskością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.07.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Oluś -pikne to zboże, ale troszku mdławe :) Wstaw tam jakiegoś maka albo cóś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.07.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Zgłasza się kolejna posiadaczka kapci na filcu A te Twoje zboża to tylko w antyramy powsadzać i do salonu, na główną scianę. Piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 22.07.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Olka - fotografować to Ty umiesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.07.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 To jak macie kapcie to już drukuję bilety. Dla czytelników mojego dziennika oczywiście gartis. Andrzejko, Igo- wykładziny leżą na betonie, który uprzednio był wysprzątany, zagruntowany. Wykładzina przyklejona na klej. Nefer- ścieli zboże, razem z makami może w przyszłym roku. Dziękuję Wszystkim za pochwały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Wizualizajce bomba! Tylko kiedy to urośnie do wielkości z wizualizacji? A te zdjęcia zboża sa super! Widzę, że stałaś sie.. zbożowa pankienką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.08.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Ola chciałam Ci donieść, że masz zaśmiecony dziennik kasia&max napisał Gratuluje. Właśnie przeczytałam, a właściwie przeleciałam Wasz dziennik budowy. Imponujące jak marzenia tworzą rzeczywistość. My dopiero marzymy - działka już czeka na formalności u notariusza a potem.... Jak tylko coś się będzie dzialo dam znać. A urodził się chłopiec czy dziewczynka? To juz!!!! Syn czy córa??????????????? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.08.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Jest Dziecko???! Olka, ślicznie się zrobiło u Ciebie. A ze zdjęć, to mi się najbardziej podoba ta krowa na tle lasu i zdjęcie z innej beczki, czyli Bezan w pozycji...hmmm...niezwykłej. On ma łeb odwrócony równo o 180st w stosunku do tylnich łap Cudny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.08.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Olka super zdjątka szkoda,ze do galerii mam tak daleko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.08.2006 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Ola chciałam Ci donieść, że masz zaśmiecony dziennik kasia&max napisał Gratuluje. Właśnie przeczytałam, a właściwie przeleciałam Wasz dziennik budowy. Imponujące jak marzenia tworzą rzeczywistość. My dopiero marzymy - działka już czeka na formalności u notariusza a potem.... Jak tylko coś się będzie dzialo dam znać. A urodził się chłopiec czy dziewczynka? To juz!!!! Syn czy córa??????????????? Gratuluję Dzięki Żaba . Człowiek na chwilę wyjedzie się zrelaksować a tu takie rzeczy. Muszę donieść gdzie trzeba. Kasia&max sama przyznała,że przeleciała mój dziennik ale że aż tak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.08.2006 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Jest Dziecko???! Olka, ślicznie się zrobiło u Ciebie. A ze zdjęć, to mi się najbardziej podoba ta krowa na tle lasu i zdjęcie z innej beczki, czyli Bezan w pozycji...hmmm...niezwykłej. On ma łeb odwrócony równo o 180st w stosunku do tylnich łap Cudny jest. Ano jest tylko w brzuchu jeszcze . W pełni się z Tobą zgadzam w kwestii krowy i Bezana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.08.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Hej Ola! Już jesteś? Mocno zmokłaś? Ale pewnie i tak było cudownie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2006 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Hej Ola! Już jesteś? Mocno zmokłaś? Ale pewnie i tak było cudownie, prawda? Padało tylko pierwszego dnia. Siedziałam z Bezanem pod pokładem. Kolejne dni były słoneczne i cudowne. Śmiechu co niemiara, było świetnie. Nie licząc poślizgu i upadku na 4 litery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.08.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Hej Ola! Już jesteś? Mocno zmokłaś? Ale pewnie i tak było cudownie, prawda? Padało tylko pierwszego dnia. Siedziałam z Bezanem pod pokładem. Kolejne dni były słoneczne i cudowne. Śmiechu co niemiara, było świetnie. Nie licząc poślizgu i upadku na 4 litery. Ale te 4 litery w porządku? Żadnych przykrych konsekwencji mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2006 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Hej Ola! Już jesteś? Mocno zmokłaś? Ale pewnie i tak było cudownie, prawda? Padało tylko pierwszego dnia. Siedziałam z Bezanem pod pokładem. Kolejne dni były słoneczne i cudowne. Śmiechu co niemiara, było świetnie. Nie licząc poślizgu i upadku na 4 litery. Ale te 4 litery w porządku? Żadnych przykrych konsekwencji mam nadzieję Wszystko ok, mam pięknego siniaka o średnicy 6cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.08.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Przeniesiony z Dziennika Budowy Gratuluje. Właśnie przeczytałam, a właściwie przeleciałam Wasz dziennik budowy. Imponujące jak marzenia tworzą rzeczywistość. My dopiero marzymy - działka już czeka na formalności u notariusza a potem.... Jak tylko coś się będzie dzialo dam znać. A urodził się chłopiec czy dziewczynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć. Jak możesz pisać,że poręcz nie jest piękna? Piękna jest . Tak mnie zastanawia, co Twój mąż będzie robił jak skończycie budować i urządzać? Co do szkodnika, to pewnie piłkarz będzie. Pozdrawiam. P.s. Podtrzymuje,że Bezan jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 14.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A ja mam pytanie - jak sprawują sie kafelki w łazience Zdecydowaliśmy się na takie same, ale zastanawiam się, czy przez ich kolor łazienka nie wydaje się być "zimna"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts