Olkalybowa 15.05.2005 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Andrzejka dzięki za gratulki, też jestem pod wrażeniem i cieszę się jak dziecko http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/gadu26%5B1%5D.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.05.2005 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Nurni napisał Widzę, że kominy ruszyły - ostro przesz do przodu Więc jeśli ma być kominek to już przemyśl gdzie będzie wyczystka. Z kominka zrezygnowaliśmy więc wyczystki też nie będzie, ale bardzo dziękuję za troskę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.05.2005 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Chciałabym serdecznie podziękować następujacym forumowiczom: rafałek,Puzon, nurni, Whisper, andrzejka, alfreda, Luśka Whispera, katarek, kroyena, Jagna, Funia,Gerion,Aga J.G, Agacka; dzięki Wam mam drugą stronę komentarzy , cieszę się niezmiernie. http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/psy18%5B1%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 15.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Bardzo miłe to było..ale Wasze postępy są rewelacyjne!!1 Chyba serducho się niezmiernie raduje jak ściany rosną?? Zazdroszczę tych emocji( pozytywnych) jak projekty, plany przybierają coraz bardziej realne kształty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.05.2005 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Alfreda napisała Zazdroszczę tych emocji( pozytywnych) jak projekty, plany przybierają coraz bardziej realne kształty..... Najdziwniejsze jest to,że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ja zazdroszczę tym którzy mają już dach . Trzymam kciuki za oferty z hurtowni, aby nie podcieły skrzydeł, będzie dobrze zobaczysz. Każdy etap ma swój urok, a jak sie go zakończy cieszy jak diabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 17.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Najdziwniejsze jest to,że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ja zazdroszczę tym którzy mają już dach . Ha! Też tak myślałem.... Aż w końcu doczekałem się dachu i nadal mi było mało. Myślałem "gdyby tak jeszcze tynki wewnętrzne ...." Mam już tynki i wciąż mi mało Coś mi się tak wydaje, że budowniczy nigdy nie będzie miał dosyć Pozdrawiam i trzymam kciuki za Twoje budowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 17.05.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Najdziwniejsze jest to,że apetyt rośnie w miarę jedzenia, ja zazdroszczę tym którzy mają już dach a co ja mam powiedzieć, jak jeszcze nawet płotu skończonego nie mam? A Wasz domek nadal fajnie i szybciutko rośnie. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.05.2005 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 katarek napisał a co ja mam powiedzieć, jak jeszcze nawet płotu skończonego nie mam? Nie przejmuj się, ja za to nawet płotu rozpoczetęgo nie mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 17.05.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie przejmuj się, ja za to nawet płotu rozpoczetęgo nie mam . no taaa... ale pół domu już stoi. chcesz się zamienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.05.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Mnie też strasznie denerwują śmieci. Walczę z tym paskudztwem nieustannie, ale to jak z wiatrakami . Od znajomych słyszałem, że aby na koniec budowy zmieścić się do jednego kontenera 6m3 śmieci trzeba przez całą budowę wywozić wszystko co lekkie (wory po cemencie, wszystkie folie od palet, kartony itp). Wtedy na koniec do kontenera idzie wszystko co ciężkie czyli gruz, cegły, dachówki ... Tak więc cały czas systematycznie wywożę śmieci udając, że to śmieci z gospodarstwa domowego . POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.05.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 inż.Mamoń napisał Tak więc cały czas systematycznie wywożę śmieci udając, że to śmieci z gospodarstwa domowego . POZDRAWIAM !!! Wczoraj byłam cała w stresie jak z samochodu wyjełam worek z którego zwisały te plastikowe paski które łączą cegły na paletach. Na szczęście nikt nie wnikał, chyba ze o czymś nie wiem.Oczy sąsiadów nigdy nie śpią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Widzę Olciu, że postawiłaś na duże okno w kuchni. U nas takie okno też będzie. Miś mówi, ze będę miała takie plotkarskie okno A tak serio: zawsze marzyłam o czymś takim, będę miała zlew pod okna i myjąc naczynia (no dobra - będzie zmywarka) albo płucząc owoce (?) będę patrzyła na moją piękną magnolię (której oczywiście jeszcze nie ma. Czego i Tobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.05.2005 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja myjąc naczynia będę mogła pobierać od sąsiadów kasę za monitoring . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 I tym oto sposobem zarobisz na Panią od mycia okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.05.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Muszę zaopatrzyć budowę w worki na śmieci.Nic mnie tak nie irytuje jak puste butelki, paczki po papierosach walające się byle gdzie My po każdym główniejszym etapie (stan zero, dach, stolarka itd) zakasywaliśmy rękawy i zbieraliśmy z całej działki butelki po wodzie, puszki, słoiki, skrawki dachówk, rynien itd. itp. Do momentu wywiezienia całego syfu prze wykonawcę uzbieraliśmy tego ze 20 worków 120 litrów. Jak byśmy tego nie zrobili to by zostało. Jeśli masz w umowie napisane, że wykonawca sprząta wszystko na swój koszt to zbieraj toto w worki (najlepiej ze ściągaczem) i zwalaj na kupę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.05.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam, jetem na etapie zasypywania fundamentów, czyli jestem ok. miesiąc spóznienia w stosunku do prac u Ciebie. Ja za piach płaciłam 12 zł za tonę, ale z transportem. ZE zawita u mnie w pazdzierniku, a umowę podpisałam w sierpniu. Powinnaś się cieszyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Olka, mówiłam, że jesteś bojowa. Coraz bardziej bojowa! Pięknie się u Ciebie dzieje. A jakie niebo masz ładne, niebieściutkie! Zazdroszę Ci zgodności w gustach z mężem. Ja już wiem, że nie powinniśmy razem niczego wybierać, bo skończymy na komisariacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Mi też się Wasz domek podoba!!! Kapitalnie,że jeden etap trwa... a o drugim już się myśli planuje, wybiera..... Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zazdroszę Ci zgodności w gustach z mężem. Ja już wiem, że nie powinniśmy razem niczego wybierać, bo skończymy na komisariacie... Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2005 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 zaba_gonia napisał Powinnaś się cieszyć Ależ ja się cieszę i to bardzo http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Buzie/00053%5B1%5D.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts