Olkalybowa 14.09.2006 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Cześć. Jak możesz pisać, że poręcz nie jest piękna? Piękna jest . Tak mnie zastanawia, co Twój mąż będzie robił jak skończycie budować i urządzać? Będzie się cieszył większość wykonanych prac jest poprzedzona długofalowym suszeniem mu głowy przeze mnie. Co do szkodnika, to pewnie piłkarz będzie. Pozdrawiam. P.s. Podtrzymuje,że Bezan jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Miło zobaczyć że znowu piszesz. Już zatęskniłam Domek pięnieje z dnai na dzień. Bezan to niezły psociuch, ta lodówka niezły numer. A zobaczysz jak zacznie psocić gdy Twoje kopišce zacznie samodzielnie poznawać wiat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A ja mam pytanie - jak sprawują sie kafelki w łazience Zdecydowaliśmy się na takie same, ale zastanawiam się, czy przez ich kolor łazienka nie wydaje się być "zimna"? Nie mam takiego odczucia, raczej czuję świeżość i spokój. Płytki są rewelacyjne w utrzymaniu. Nie krzyczą umyj mnie wreszcie...a może jestem głucha na ich wołanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Miło zobaczyć że znowu piszesz. Już zatęskniłam Domek pięnieje z dnai na dzień. Bezan to niezły psociuch, ta lodówka niezły numer. A zobaczysz jak zacznie psocić gdy Twoje kopišce zacznie samodzielnie poznawać wiat. Troszkę się obawiamy jak to będzie ze szkrabem i Bezanem. Piesio jest tak wylewny i przyjacielski, że może to się skończyć nieciekawie. Miejmy nadzieję, że do tego czasu trochę wydorośleje, jak nie to go osiodłamy i będzie robił za kucyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.09.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Miło zobaczyć że znowu piszesz. Już zatęskniłam Domek pięnieje z dnai na dzień. Bezan to niezły psociuch, ta lodówka niezły numer. A zobaczysz jak zacznie psocić gdy Twoje kopišce zacznie samodzielnie poznawać wiat. Troszkę się obawiamy jak to będzie ze szkrabem i Bezanem. Piesio jest tak wylewny i przyjacielski, że może to się skończyć nieciekawie. Miejmy nadzieję, że do tego czasu trochę wydorośleje, jak nie to go osiodłamy i będzie robił za kucyka. Psy wychowujšce dzieci sš obdarzone niezwykłš inteligencjš. Musisz tylko od poczštku dać powšchać a nawet liznšć dziecko. Psy traktujš małe dzieci jak szczeniaki. Jamnik mojej mamy za jeden umiech dziecka odstawia cały akrobatyczny cyrk. Bokser który mnie wychowywał (olbrzymie bydlę 50 kg) zawsze mnie bronił (rodzice przy nim nawet nie mogli na mnie podnieć głosu bo warczał), a podobno gdy byłam zupełnym maleństwem mogli zostawić wózek w ogrodzie, bo gdy tylko dziecko zaczynało się kręcić pies biegł informować o tym domowników. W mojej pamięci zachowały się różne szaleńcze zabawy z tym zwierzakiem. Był rumakiem - karmiłam go trawš, cišgnšł sanki i wózki, przynosił tornister ze szkoły (Czekał na mnie przy szkole, jako wiedział kiedy kończę lekcje)[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Olcia, co Ty chcesz od swojej balustrady??? Mi bardzo sie podoba W jaki sposób Bezan otwiera lodówkę? Nosem, zębami czy...ogonem A kiedy najczęściej "pasożyt" Cie kopie? Bo jak wieczorami albo w nocy, to radzę pospać sobie na zapas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Olcia, co Ty chcesz od swojej balustrady??? Mi bardzo sie podoba W jaki sposób Bezan otwiera lodówkę? Nosem, zębami czy...ogonem Nie wiem, czym nigdy nas wtedy nie ma w domu, chyba pazurkiem. A kiedy najczęściej "pasożyt" Cie kopie? Bo jak wieczorami albo w nocy, to radzę pospać sobie na zapas... Huuuuurrrrraaaaaaaaaaa kopie w ciągu dnia. A ja głupia się martwiłam, że jak się kładziemy nie chce kopać i Paweł nie ma okazji poczuć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 14.09.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Huuuuurrrrraaaaaaaaaaa kopie w ciągu dnia. A ja głupia się martwiłam, że jak się kładziemy nie chce kopać i Paweł nie ma okazji poczuć . Jak nie kopie wieczorem to znaczy ze śpi Mój Kuba najwięcej wiercił sie w brzuchu wieczorami, a jak się urodził to właśnie wtedy się uaktywniał , kiedy ja padałam na twarz:x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.09.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Czy Bezan tak zawsze śpi w takich dziwacznych pozycjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ola Ja też nie wiem czemu ty się czepiasz takich fajnych balustrad? Co do kopania - mój Paweł też złośliwie nieruchomiał akurat wtedy, kiedy Bartek chciał poczuć kopniaki. Do czasu Pod koniec ciąży jak się brzuchem przytulałam do jego pleców, to aż podskakiwał jak mały sprzedawał te swoje kopniaczki. Uwierzyć nie mógł, że brzdąc w brzuchu może aż tak kopać A Kora cały czas jak wyjeżdżam z wózkiem do ogrodu podbiega, liże rączkę albo policzek Pawła i idzie do siebie zająć się swoimi sprawami. Ale jak wejdę na przykład do domu a mały w tym czasie zacznie płakać, Kora od razu się podrywa i szuka mnie, żeby mi powiedzieć, że mam iść do wózka. I nikt jej tego nie uczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Czy Bezan tak zawsze śpi w takich dziwacznych pozycjach W odpowiedzi na pytanie zacytuję Wąskiego z Killera: -Zzzzzawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ola Ja też nie wiem czemu ty się czepiasz takich fajnych balustrad? Serio , serio się Wam podobają? To super dzięki . Jestem chyba bardziej krytyczna, od kiedy w wątku na wnętrzach pokazałam moje listwy wykończeniowe w łazience, na co jeden forumowicz powiedział, ze są ohydne . Pod koniec ciąży jak się brzuchem przytulałam do jego pleców, to aż podskakiwał jak mały sprzedawał te swoje kopniaczki. Uwierzyć nie mógł, że brzdąc w brzuchu może aż tak kopać Mam nadzieję, że i z Bezanem będzie tak fajnie jak masz z Korą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A mnie się ta balustrada podoba. I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam nadzieję, że i z Bezanem będzie tak fajnie jak masz z Korą. Owczarki to chyba mają we krwi. Wspaniałe opowieści o tych psach i małych dzieciach - z życia wzięte - słyszałam. Chyba możesz być spokojna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a mi sie tez podoba ta balustrada ale ja generalnie lubie drewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A mnie się ta balustrada podoba. I już. Ach Nefer Ty i ten Twój gust dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.09.2006 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 a mi sie tez podoba ta balustrada ale ja generalnie lubie drewno... Drewno jest fajne, takie ciepłe i przytulne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 18.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Bardzo ładna balustrada. A na kiedy masz termin porodu (nie pamiętam ) Będe musiał podpatrzeć jak u Ciebie sa zrobione te garderoby, bo bardzo spodobała mi sie taka szafak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.09.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Bardzo ładna balustrada. A na kiedy masz termin porodu (nie pamiętam ) Będe musiał podpatrzeć jak u Ciebie sa zrobione te garderoby, bo bardzo spodobała mi sie taka szafak.. Termin mam na 26 stycznia. Szafka w garderobie zrobiona jest z płyt pilśniowych oklejonych okleiną. Poszczególne płyty połączone są ze sobą łącznikami meblowymi. Aby ładnie je wykończyć przykleimy jeszcze taśmę w miejsca gdzie przebiegało cięcie i widać wnętrze płyty. Jak masz jakieś pytania dawaj śmiało. Metr kwadratowy płyty to ok.22 zł, w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.09.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 A te łaczniki to jest bolec i wywiwrcona dziurka, czy to jakieś blaszki? Wychodzi, że masz termin chyba dokładnie miesiąc po mojej Żonie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts