Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

Cześć.

Jak możesz pisać, że poręcz nie jest piękna?

Piękna jest :D :oops: .

:oops: :D

Tak mnie zastanawia, co Twój mąż będzie robił jak skończycie budować i urządzać?

Będzie się cieszył :D większość wykonanych prac jest poprzedzona długofalowym suszeniem mu głowy przeze mnie.

Co do szkodnika, to pewnie piłkarz będzie.

Pozdrawiam.

P.s. Podtrzymuje,że Bezan jest super.

:D :D :D :D

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja mam pytanie - jak sprawują sie kafelki w łazience :) Zdecydowaliśmy się na takie same, ale zastanawiam się, czy przez ich kolor łazienka nie wydaje się być "zimna"?

Nie mam takiego odczucia, raczej czuję świeżość i spokój. Płytki są rewelacyjne w utrzymaniu. Nie krzyczą umyj mnie wreszcie...a może jestem głucha na ich wołanie :-? :wink: .

Miło zobaczyć że znowu piszesz. Już zatęskniłam :roll: Domek pięnieje z dnai na dzień.

Bezan to niezły psociuch, ta lodówka niezły numer. A zobaczysz jak zacznie psocić gdy Twoje kopišce zacznie samodzielnie poznawać œwiat. :D

:D :D

Troszkę się obawiamy jak to będzie ze szkrabem i Bezanem. Piesio jest tak wylewny i przyjacielski, że może to się skończyć nieciekawie. Miejmy nadzieję, że do tego czasu trochę wydorośleje, jak nie to go osiodłamy i będzie robił za kucyka.

Miło zobaczyć że znowu piszesz. Już zatęskniłam :roll: Domek pięnieje z dnai na dzień.

Bezan to niezły psociuch, ta lodówka niezły numer. A zobaczysz jak zacznie psocić gdy Twoje kopišce zacznie samodzielnie poznawać œwiat. :D

:D :D

Troszkę się obawiamy jak to będzie ze szkrabem i Bezanem. Piesio jest tak wylewny i przyjacielski, że może to się skończyć nieciekawie. Miejmy nadzieję, że do tego czasu trochę wydorośleje, jak nie to go osiodłamy i będzie robił za kucyka.

Psy wychowujšce dzieci :wink: sš obdarzone niezwykłš inteligencjš. Musisz tylko od poczštku dać powšchać a nawet liznšć dziecko. Psy traktujš małe dzieci jak szczeniaki. Jamnik mojej mamy za jeden uœmiech dziecka odstawia cały akrobatyczny cyrk. Bokser który mnie wychowywał :roll: (olbrzymie bydlę 50 kg) zawsze mnie bronił (rodzice przy nim nawet nie mogli na mnie podnieœć głosu bo warczał), a podobno gdy byłam zupełnym maleństwem mogli zostawić wózek w ogrodzie, bo gdy tylko dziecko zaczynało się kręcić pies biegł informować o tym domowników. W mojej pamięci zachowały się różne szaleńcze zabawy z tym zwierzakiem. Był rumakiem - karmiłam go trawš, cišgnšł sanki i wózki, przynosił tornister ze szkoły (Czekał na mnie przy szkole, jakoœ wiedział kiedy kończę lekcje)[/code]

Olcia, co Ty chcesz od swojej balustrady??? :roll:

Mi bardzo sie podoba :D

:D :D :D

W jaki sposób Bezan otwiera lodówkę? :roll:

Nosem, zębami czy...ogonem :lol: :lol: :lol:

Nie wiem, czym nigdy nas wtedy nie ma w domu, chyba pazurkiem.

A kiedy najczęściej "pasożyt" Cie kopie?

Bo jak wieczorami albo w nocy, to radzę pospać sobie na zapas... :wink:

Huuuuurrrrraaaaaaaaaaa :D :D :D kopie w ciągu dnia. A ja głupia się martwiłam, że jak się kładziemy nie chce kopać i Paweł nie ma okazji poczuć :lol: :lol: .

Huuuuurrrrraaaaaaaaaaa :D :D :D kopie w ciągu dnia. A ja głupia się martwiłam, że jak się kładziemy nie chce kopać i Paweł nie ma okazji poczuć :lol: :lol: .

Jak nie kopie wieczorem to znaczy ze śpi :D

Mój Kuba najwięcej wiercił sie w brzuchu wieczorami, a jak się urodził to właśnie wtedy się uaktywniał , kiedy ja padałam na twarz:x :evil: :lol:

Ola

Ja też nie wiem czemu ty się czepiasz takich fajnych balustrad? :o

Co do kopania - mój Paweł też złośliwie nieruchomiał akurat wtedy, kiedy Bartek chciał poczuć kopniaki. Do czasu :roll: Pod koniec ciąży jak się brzuchem przytulałam do jego pleców, to aż podskakiwał jak mały sprzedawał te swoje kopniaczki. Uwierzyć nie mógł, że brzdąc w brzuchu może aż tak kopać :roll:

A Kora cały czas jak wyjeżdżam z wózkiem do ogrodu podbiega, liże rączkę albo policzek Pawła i idzie do siebie zająć się swoimi sprawami. Ale jak wejdę na przykład do domu a mały w tym czasie zacznie płakać, Kora od razu się podrywa i szuka mnie, żeby mi powiedzieć, że mam iść do wózka. I nikt jej tego nie uczył :lol:

Ola

Ja też nie wiem czemu ty się czepiasz takich fajnych balustrad? :o

Serio , serio się Wam podobają? To super dzięki :D :D . Jestem chyba bardziej krytyczna, od kiedy w wątku na wnętrzach pokazałam moje listwy wykończeniowe w łazience, na co jeden forumowicz powiedział, ze są ohydne :( .

Pod koniec ciąży jak się brzuchem przytulałam do jego pleców, to aż podskakiwał jak mały sprzedawał te swoje kopniaczki. Uwierzyć nie mógł, że brzdąc w brzuchu może aż tak kopać :roll:

:D :D :D

Mam nadzieję, że i z Bezanem będzie tak fajnie jak masz z Korą.

Bardzo ładna balustrada. A na kiedy masz termin porodu (nie pamiętam :oops:)

Będe musiał podpatrzeć jak u Ciebie sa zrobione te garderoby, bo bardzo spodobała mi sie taka szafak.. 8)

Termin mam na 26 stycznia.

Szafka w garderobie zrobiona jest z płyt pilśniowych oklejonych okleiną. Poszczególne płyty połączone są ze sobą łącznikami meblowymi. Aby ładnie je wykończyć przykleimy jeszcze taśmę w miejsca gdzie przebiegało cięcie i widać wnętrze płyty. Jak masz jakieś pytania dawaj śmiało. Metr kwadratowy płyty to ok.22 zł, w Castoramie.