Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olu, sielski, anielski nastrój panuje u Ciebie. Szczególnie podkreśla go pozycja błogostanu u Bezana. Ogródek się robi teoretycznie i nabiera mocy, porządek w garderobie jest, maluszek przypomina , że rośnie ... czyli wszystko O.K.

Pozdrawiam serdecznie :D . Zdjęcia zboża super ! :D

Łączniki pierwsza klasa!!! Bardzo podobaja mi sie. Jak będe konstruował szafkę, półkę też kupię sobie takie. Wyglądają bardzo elegancko i na pewno są solidne... 8) Super! 8)

Super,że mogłam pomóc :D :D.

No pewnie!! Człowiek uczy sie całe życie. A poza tym. Teraz jest tak dużo fajnych rozwiązań.. :roll:

Oleczko, gratuluję męża złotej rączki. Tak już fajnie domowo wszystko wygląda. Wreszcie odkopałem się przez wszystkie zaległe posty ;-)

Ha, no i wiesz... gratuluję nadlatującego potomka ;-) Trzymaj mocno brzuch...może tam rośnie jakiś nowy nabytek do naszej narodowej kadry piłkarzy?

pozdrawiam

Gerion

Oleczko, gratuluję męża złotej rączki. Tak już fajnie domowo wszystko wygląda.

Dziękuję,rzeczywiście bardzo przydatny ten mój małżonek :wink: :D , polecam. Mogę przesłać namiary na priv :wink: .

Ha, no i wiesz... gratuluję nadlatującego potomka ;-) Trzymaj mocno brzuch...może tam rośnie jakiś nowy nabytek do naszej narodowej kadry piłkarzy?

Dzięki :D . Może i piłkarz z niego wyrośnie, ciekawe jak to będzie :) .

Ola

Ma być cukierkowo! Tam przecież taki malusi, cukierkowy stworek będzie mieszkał :lol: :lol: :lol: (Od razu po przyjściu na świat go tam wsadzicie? :o )

Mnie sie podoba :lol:

A charakteru to temu pokojowi Krzyś sam nada, jak wszędzie będą się walały kopary i ciężarówy :lol:

PS. Śmiesznie i straszno to się robi jak pod prysznicem masz problem, żeby umyć sobie stopy :wink:

Mamy zamiar go tam wsadzić, ale czy starczy nam sił i determinacji to już zupełnie inna para kaloszy.

Ja zdaję sobie sprawę, że to może nie jest zbyt poważne z mojej strony, ale chyba będzie Przemek :oops: :lol: (kobieta zmienną jest).

O kurka to już sama pod prysznic nie wchodzę.

Z doświadczenia - może być ciężko z tym wsadzeniem (i tak całe noce możesz z nim w jego pokoju spędzać), ale to zależy od dziecka i jego - trudno powiedzieć - charakteru, raczej potrzeb. Bo i tak na początku będzie chciał jeśc w nocy co 2 godziny, przebrać i przewinąć też go wtedy tzreba będzie... :roll:

No ale nie straszę - zobaczycie jak to będzie w Waszym wypadku i się dostosujecie :lol: Życzę powodzenia :lol:

Taaaa, Przemek (jak mój szwagier :wink: ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Do rozwiązania jeszcze kuuuupa czasu :lol: :lol: :lol: 8)

A wiesz jak potem jest śmiesznie, jak już po porodzie wchodzisz we włsnym domu pod prysznic, patrzysz w dół i widzisz co masz pod pępkiem :lol: :lol: :lol: :lol: Normalnie nie wierzysz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No ale nie straszę - zobaczycie jak to będzie w Waszym wypadku i się dostosujecie :lol: Życzę powodzenia :lol:

Aniu bardzo Ci jestem wdzięczna za twoje słowa :D :D . Nie mogę znieść rad i komentarzy w stylu a i tak wam się nie uda, ja to wiem, bo wychowałam czwórkę dzieci. Nie wiem czy każda przyszła mama tak ma, ale ja bardzo nerwowo reaguję na wszelkie dobre rady, o które nie proszę, nie wiem może dziwna jestem :-? .

Do rozwiązania jeszcze kuuuupa czasu :lol: :lol: :lol: 8)

Zależy jak na to spojrzeć, bo jak tak : 4 miesiące do porodu, jeszcze 100 razy zmienię zdanie, co do imienia :lol: ; a jak tak: o kurka zostało tylko 4 miesiące i trzeba będzie urodzić :o :o :o .

A wiesz jak potem jest śmiesznie, jak już po porodzie wchodzisz we włsnym domu pod prysznic, patrzysz w dół i widzisz co masz pod pępkiem :lol: :lol: :lol: :lol: Normalnie nie wierzysz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi się podoba.

Te baloniki, motylki i inne "maziaje" :D to robiłaś za pomocą szablonu, czy masz takie zdolności i ot tak sobie namalowałaś?

Zdolności to ja posiadam od groma, ale w tym przypadku poratowałam się szablonami.

Powtórzę się i po raz kolejny napiszę, że Bezan jest naprawdę piękny. :oops:

Przyznam Ci się w sekrecie,że ja tez tak sądzę :oops: .

Jeśli chodzi o t-shirt i brzuch to ja tak miałem całe życie. :D :D :D

:lol: :lol: