kze 06.10.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Lubię kolor błękitny, tak więc podoba mi się pokój. PS U mnie od jakiegoś czasu t-shirt dotyka brzucha, choć nie jestem kobietą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 06.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ola Co do tych rad - to chyba każda przyszła mama tak ma. Po prostu jesteśmy zasypywane niechcianymi radami bardziej doświadczonych, a tak naprawdę każda mama i jej własne dziecko to niepowtarzalny i indywidualny team Dlatego życzę Wam powodzenia, a będzie tak, jak dla waszej trójki bedzie najlepiej i najwygodniej. A z tą ciążą to tak jest - wszystko fajnie i super tylko na końcu trzeba rodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Ola pokój dla synka bardzo fajny Zdolniacha z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.10.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 P.S. Ze spostrzeżeń ciężarówki: śmieszne uczucie jak t-shert dotyka brzucha, dotychczas dotykał tylko biustu . A jak fajnie postawić sobie filizankę na brzuchu siedząc w fotelu Ale musisz jeszcze troszkę na to poczekać ps.zdolna Olcia z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 07.10.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Olcia śliczny pokoik... Krzychowi sie spodoba... a do spostrzeżeń ciężarówki: to fajnie postawić talerzyk na brzuchu ;) mozesz mi powiedzieć jakie płytki masz w łazienkach bardzo mi się obie podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.10.2006 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 mozesz mi powiedzieć jakie płytki masz w łazienkach bardzo mi się obie podobają... W górnej łazience są Opoczna simeri kobalt. W dolnej zakupione w Castoramie Ceramika Color ontario szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.10.2006 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Właśnie natknęłam się na Twój dziennik. Fajnego macie psa i fajny macie domek. Ze szczególnym zainteresowaniem ogladałam łazienki. Mnie jeszcze to czeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jeszcze mozna postawić szklankę jak się stoi nie tylko siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 olu, pokoik synusia wyszedł tak jak miał wyjść, czyli śliczniutko, piękniutko i słodziutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Jeszcze mozna postawić szklankę jak się stoi nie tylko siedzi o kurka, ale będę robiła sztuczki i znoszenie naczyń po posiłkach będzie szybsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2006 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 olu, pokoik synusia wyszedł tak jak miał wyjść, czyli śliczniutko, piękniutko i słodziutko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jeszcze mozna postawić szklankę jak się stoi nie tylko siedzi o kurka, ale będę robiła sztuczki i znoszenie naczyń po posiłkach będzie szybsze Ja robiłam za domowego klauna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.10.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mój Bartek się cieszył, że kufel z piwem można żonie już nie tylko na głowie postawić A kubeczek z herbatką na brzuchu potwierdzam Ale się wtedy cieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Mój Bartek się cieszył, że kufel z piwem można żonie już nie tylko na głowie postawić A kubeczek z herbatką na brzuchu potwierdzam Ale się wtedy cieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 16.10.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 A niektóre kobiety narzekają jak są w ciąży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A niektóre kobiety narzekają jak są w ciąży... Ja narzekam jak mi te dzieci urosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.10.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A niektóre kobiety narzekają jak są w ciąży... Przecież takie różowe to są w ciąży tylko chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 19.10.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 POzwolę się nie zgodzić z większością - pokoik wcale nie wyszedł cukierkowato. Dzidzi na pewno będzie domagało się większych i bardziej kolorowych motylków I na każdym motylku nakleiki. Albo trzech. Z radami na temat dzieci to jak z radami na temat budowy. Każdy kto to już przeszedł wie, ile można błędów nie popełnić. I każdy kto to przeszedł wie, że przygnębiająca większość "paskudnych dobrych rad" byla słuszna. Tylko drobiazg, jak w tym powiedzeniu o domach ("pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela, trzeci dla siebie") z dziećmi też człowiek mądry tylko jak sam przerobi problem. Dlatego żadnych rad staram się nie udzielać. I prawie mi się udaje (na oba tematy). Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ale czasami jak tak przy budowie trzeba wspierać towarzyszy niedoli I pomagac wyjśc z dolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Olu, dobrze, że brzuszysko coraz większe - to znak, że maleństwo nie będzie takie maleńkie, chudziutkie i słabiutkie . Bezan pod krawatem , Jaki on jest przystojny ! A w ogóle to fajnie tak zdziczeć. Pozdróweczka ! Trzymaj się cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts