Gość 30.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Przystojniacha z tego Bezana, w krawacie jest boski no i kształcony. Muszę pokazać Herze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.10.2006 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 verunia gratki-gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.10.2006 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Pozdróweczka ! Trzymaj się cieplutko ! nie będzie łatwo na dworze coraz zimniej ale postaram się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.10.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 verunia gratki-gatki Przez chwilę pomyślałam że to rw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusiek 31.10.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Olkalybowa oglądnęłam drzwi w Waszym pięknym domku i przeczytałam cały dziennik i drzwi są piękne a domek cudowny taki przytulny wręcz zapraszający do odpoczynku Zyczę CI cudownego dzidziusia który moim skromnym zdaniem superowo wpiszę się w domek, bo właśnie dziecka tam brakowało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 31.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 No!!!REWELACJA!!!!Wszystko!!! Dawno mnie tu nie było, i oczom moim ukazały się widoki niebiańskie!!!!! Ten cudny pokoik dla potomka!!! Chyba zdajesz sobie sprawę ,jak "Młody(a)?!" będzie miał (a) luksusowe życie???!!! Ile ja bym dała, coby jakieś piętnaście lat temu zafundować swojemu dzieciątku TAKIE WARUNKI!!!Będzie miało pacholątko TAKI WSPANIAŁY "WYBIEG"!! Nie będzie skazane na liczne ( tak ok. 50 szt. równolatków w maleńkiej piaskownicy...)Nie dostanie łopatką, nie wyrwą ukochanej koparki i "starszaki" nie będą chciały haraczu za bardziej wypasine zabawki.....Bezan....taki DUŻY i pewno mądry ( tak apropos, kiedy wilczki osiągają mądrość? Ile nerw mnie jeszcze czeka??)ZAZDRASZCZAM I NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Bezan w krawacie - rzeczywiście rewelka!! A w centrum tak juz jest z parkowaniem... Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2006 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Gusiek, przeczytałaś cały dziennik jesteś wielka . Dzidziuś jest wyczekany, wymarzony, więc nie posiadamy się ze szczęścia. alfreda, już "zazdroszczę" małemu, że będzie wychowywał się w domu z ogrodem sama o tym marzyłam jak byłam dzieckiem. Wokół nas buduje się coraz więcej domów więc może i dzieci przybędzie, bo teraz to z ich liczebnością krucho, a nie chciałabym, aby mi dziecko na dzikusa wyrosło. Co do owczarków i nabywania przez nie mądrości to ja nie wiem, kiedy to następuje. Bezan kończy dziś rok, ale z tą mądrością....hmmm. Jedno, co mogę z pewnością powiedzieć, że jest cwaniak, jakich mało. Głupoty mu w głowie i za cel nadrzędny przyjął sobie, że za nic nie będzie posłuszny jak mu się to nie opłaca. Czyli mądry już jest tylko nie tak jak byśmy sobie tego życzyli. kze, masz jakąś kandydatkę dla Bezana? Wpiszę ją zaraz po Herze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Bezan przystojny że hohoho skąd ja znam tą mądrość Trzymaj się cieplutko w swoim przytulnyym domku i odliczaj dni bo potem już nie będzie tak spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.11.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Moi rodzice mają jedynie rasowego psa, który .. za pieniadze kryje sunie.. Takie to zwyczaj są w psim świecie.. Ale partnerki dla Bezana to nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.11.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Moi rodzice mają jedynie rasowego psa, który .. za pieniadze kryje sunie.. Takie to zwyczaj są w psim świecie.. Ale partnerki dla Bezana to nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.11.2006 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Zaraz, zaraz.. ale chyba Ew-ka ma partnerkę dla Bezana. Tylko czy oni będą się mieli ku sobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.11.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Zaraz, zaraz.. ale chyba Ew-ka ma partnerkę dla Bezana. Tylko czy oni będą się mieli ku sobie? Z tego co się orientuję, to Ewka ma retriwera - goldena albo labradora. Pięknymi pannami owczarkami dysponują verunia i Ania Wiśniewska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Olu, dla Twojego przystojnego Bezana musi być wspaniała i piękna partnerka. A może popytaj u hodowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.11.2006 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Olu, dla Twojego przystojnego Bezana musi być wspaniała i piękna partnerka. A może popytaj u hodowców Oj myślę, że żaden z hodowców nie zgodzi się na krycie psem bez rodowodu. Nie myślę nawet o tym, przecież to jeszcze mój mały Bezanek hmmm 33 kilowy, ale dla mnie to jeszcze maleństwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 05.11.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Hmm ! Bezan zapewne długo jeszcze pozostanie dla Ciebie małym Bezankiem ... ale za "panienkami" to się pewnie już rozgląda . Ciekawa jestem skąd przyszła Ci do głowy chęć znalezienia dla niego tej jedynej ? Czyżbyś chciała mieć drugiego Bezana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.11.2006 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Czyżbyś chciała mieć drugiego Bezana ? o tylko nie to, takie dwa rozbujniki to nie na moją głowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2006 Czyżbyś chciała mieć drugiego Bezana ? o tylko nie to, takie dwa rozbujniki to nie na moją głowę. Dwa to Ty już nie długo będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.11.2006 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czyżbyś chciała mieć drugiego Bezana ? o tylko nie to, takie dwa rozbujniki to nie na moją głowę. Dwa to Ty już nie długo będziesz miała faktycznie, nie ma co trzeba się pakować i uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Czyżbyś chciała mieć drugiego Bezana ? o tylko nie to, takie dwa rozbujniki to nie na moją głowę. Dwa to Ty już nie długo będziesz miała faktycznie, nie ma co trzeba się pakować i uciekać Już nie ma odwrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts