Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olkalybowa oglądnęłam drzwi w Waszym pięknym domku i przeczytałam cały dziennik i drzwi są piękne a domek cudowny taki przytulny wręcz zapraszający do odpoczynku :D :D Zyczę CI cudownego dzidziusia który moim skromnym zdaniem superowo wpiszę się w domek, bo właśnie dziecka tam brakowało :D :D Pozdrawiam

No!!!REWELACJA!!!!Wszystko!!! Dawno mnie tu nie było, i oczom moim ukazały się widoki niebiańskie!!!!! Ten cudny pokoik dla potomka!!! Chyba zdajesz sobie sprawę ,jak "Młody(a)?!" będzie miał (a) luksusowe życie???!!! Ile ja bym dała, coby jakieś piętnaście lat temu zafundować swojemu dzieciątku TAKIE WARUNKI!!!Będzie miało pacholątko TAKI WSPANIAŁY "WYBIEG"!! Nie będzie skazane na liczne ( tak ok. 50 szt. równolatków w maleńkiej piaskownicy...)Nie dostanie łopatką, nie wyrwą ukochanej koparki i "starszaki" nie będą chciały haraczu za bardziej wypasine zabawki.....

Bezan....taki DUŻY i pewno mądry ( tak apropos, kiedy wilczki osiągają mądrość? Ile nerw mnie jeszcze czeka??)

ZAZDRASZCZAM I NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI....

Gusiek, przeczytałaś cały dziennik :o jesteś wielka :D . Dzidziuś jest wyczekany, wymarzony, więc nie posiadamy się ze szczęścia.

alfreda, już "zazdroszczę" małemu, że będzie wychowywał się w domu z ogrodem sama o tym marzyłam jak byłam dzieckiem. Wokół nas buduje się coraz więcej domów więc może i dzieci przybędzie, bo teraz to z ich liczebnością krucho, a nie chciałabym, aby mi dziecko na dzikusa wyrosło. Co do owczarków i nabywania przez nie mądrości to ja nie wiem, kiedy to następuje. Bezan kończy dziś rok, ale z tą mądrością....hmmm. Jedno, co mogę z pewnością powiedzieć, że jest cwaniak, jakich mało. Głupoty mu w głowie i za cel nadrzędny przyjął sobie, że za nic nie będzie posłuszny jak mu się to nie opłaca. Czyli mądry już jest tylko nie tak jak byśmy sobie tego życzyli.

kze, masz jakąś kandydatkę dla Bezana? Wpiszę ją zaraz po Herze :wink:

Olu, dla Twojego przystojnego Bezana musi być wspaniała i piękna partnerka.

A może popytaj u hodowców :roll:

Oj myślę, że żaden z hodowców nie zgodzi się na krycie psem bez rodowodu. Nie myślę nawet o tym, przecież to jeszcze mój mały Bezanek :oops: hmmm 33 kilowy, ale dla mnie to jeszcze maleństwo :wink: .