zaba_gonia 17.11.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Chcemy sami kłaść kostkę brukową. Będę wdzięczna za wszelkie dobre rady . Nie róbcie tego sami. Weźcie ekipe Mamonia. Z tego co pamiętam to prawdziwi profesjonaliści i w dodatku bardzo szybcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.11.2006 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Chcemy sami kłaść kostkę brukową. Będę wdzięczna za wszelkie dobre rady . Nie róbcie tego sami. Weźcie ekipe Mamonia. Z tego co pamiętam to prawdziwi profesjonaliści i w dodatku bardzo szybcy a tak pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.11.2006 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Olka i my mamy zamiar kłaść kostkę, chciałam poczytać sobie rady ci udzielone Dalej będę tu zaglądąć w nadzieii na mądre rady A wiecie jaką kostkę, macie plan ułożenia Ile metrów wam wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.11.2006 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Olka i my mamy zamiar kłaść kostkę, chciałam poczytać sobie rady ci udzielone Dalej będę tu zaglądąć w nadzieii na mądre rady A wiecie jaką kostkę, macie plan ułożenia Ile metrów wam wychodzi Fajnie, w dwójkę będzie nam raźniej czekać na te rady . Kostka nie jest piękna, nie spełnia moich estetycznych wymagań, ale cóż trzeba liczyć siły na zamiary. Wolę taką niż błoto. Wkleję link do allegro http://www.allegro.pl/item140935537_promocja_kostka_brukowa_holland_bruk_poznan.html Wzięlibyśmy ósemkę. Na nasze 60 m jej cena będzie wynosić 26,84 za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.11.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Olka Mój polbruk też nie spełnia moich estetycznych wymagań, ale jak sobie pomyślę, co to by było, gdyby go nie było, to włos mi się na głowie jeży Czasem niestety trzeba pomyśleć praktycznie i odpuścić kwestię piękna A tak w ogóle, to ta kostka jest całkiem, całkiem A Bezan w krawacie... Jak na niego patrzę, to żałuję, że nie jestem suczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Anka no no młodej mamie nie przystoi takie zachowanie dziecku przykłąd trza dawać To może i ja poczekam na te rady i potem też damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 19.11.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Trochę się naoglądałam kładzenia kostki (i granitowej, i betonowej). To wcale nie jest prosta sprawa... Do tego trzeba zsynchronizować wiele rzeczy: wykorytowanie przez koparkę, nawiezienie podłoża, utwardzenie. A to czasami jest trudne i może pociągnąć dodatkowe koszty (np. jeżeli facet z piachem lub kamieniem będzie czekał na koparkę to każe sobie dodatkowo zapłacić). Jak bierzesz ekipę, to nic cię już nie obchodzi. Mimo waszego zapału (co bardzo podziwiam) proponuję ekipę, która się na tym zna, bo efekt waszej pracy może być mizerny, a po 2-3 zimach będziecie robić od nowa. Przecież musicie jeszcze wypożyczyć ubijarkę to podłoża i to też są dodatkowe koszty. Czasami naprawdę nie opłaca się na siłę oszczędzać, bo wcale nie wychodzi taniej (tak było z naszymi tynkami, które uparliśmy się zrobić sami). Tym bardziej, że jak się kupuje materiał i bierze od razu ekipę, to jest sporo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.11.2006 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Chcemy sami kłaść kostkę brukową. Będę wdzięczna za wszelkie dobre rady . nie uda się a tak poważnie to poszukajcie jakiejś ekipy... mojej ekipy nie polecam wbrew temu co pisze Żaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Anka no no młodej mamie nie przystoi takie zachowanie dziecku przykład trza dawać Jakie zachowanie? Coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Anka . Kurka pewnie macie rację z tym samodzielnym wykonywaniem, że niełatwe. Pamiętam jak sami zabraliśmy się za płyty kart.-gips. na poddaszu, masakra i szybko się poddaliśmy. Ubijarkę do podłoża mielibyśmy za free. Zobaczymy jak to będzie. A będzie chyba dopiero na wiosnę, bo nie możemy liczyć teraz na pomoc ojca (idzie do szpitala na wycięcie woreczka żółciowego) i jakiś czas nie będzie na chodzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 OlkaA ja na zachętę Ci powiem, że mój mąż z bratem układali nasz polbruk SAMI. I jest OK. Małe niedociągnięcia rekompensuje fakt, że zapłaciliśmy wyłącznie za materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Anka no no młodej mamie nie przystoi takie zachowanie dziecku przykład trza dawać Jakie zachowanie? Coś nie tak? Nie no wszytsko z Tobą wporządku co do kostki to dawaj rady skoro sami robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2006 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Olka A ja na zachętę Ci powiem, że mój mąż z bratem układali nasz polbruk SAMI. I jest OK. Małe niedociągnięcia rekompensuje fakt, że zapłaciliśmy wyłącznie za materiał. oooo i to się może podobać jak mężulek będzie miał jakieś pytania to rozumiem,że możemy walić jak w dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Olka A ja na zachętę Ci powiem, że mój mąż z bratem układali nasz polbruk SAMI. I jest OK. Małe niedociągnięcia rekompensuje fakt, że zapłaciliśmy wyłącznie za materiał. oooo i to się może podobać jak mężulek będzie miał jakieś pytania to rozumiem,że możemy walić jak w dym Walcie Choć ja najbardziej pamiętam, że z jednego końca podjazdu mój szwagier rzucał mojemu mężowi kucającemu na drugim końcu podjazdu kostkę polbrukową nie uprzedzając go wcześniej o tym fakcie i trafił go w ramię Mój mąż dał po tym popis płynnej i donośnej mowy łacińskiej A - i że podstawowym narzędziem przy kładzeniu koski był flex Ale Bartek pewnie pamięta więcej, więc nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://www.lagata1.webd.pl/kartki/14/239.gif Dobrego!!! Wesolych!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.12.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Radosnych Świąt i szczęścia w Nowym Roku !!! http://kartki.onet.pl/_i/d/szopka2_ok3_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.12.2006 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, wesołych i spokojnych Świąt Bożego narodzenia oraz spełnienia wszystkich marzeń i planów w 2007 roku - Tobie, Twojej rodzinie i przyjaciołomNeferka http://www.cardsdirect.com/images/christmascards/X3352_M.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.12.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 http://www.opoka.org.pl/images/e-kartki/556.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.12.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. I aby pęknie się mieszkało i ze zwierzętami miło obcowało http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 22.12.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Śniegu, miłości i mnóstwa pyszności!I jeszcze tego - czegoś niezapomnianego!WESOŁYCH ŚWIĄT! http://www.ekartki.pl/cards_files/0/971_ft_dec04msl10_t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts