Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

OLA

jeszcze raz gratuluję i życzę przepięknych chwil macierzyństwa i wszystkich wielkich, niesamowitych radości z tym związanych :D

http://www.sklepdladziecka.pl/images/zabawki_fehn/fe166439.jpg

• 2 weeks później...

Spacer zimowy :)

Olciu zdradź jaki macie wózek ( sorki za pytanko ale mam pod tym względem lekkiego hopla :o :roll: ).

A jak wobec Toemczka zachowuje się Bezan ???

Pozdrawima Was cieplutko i życzę duzo zdrówka :)

Kostka bardzo się przyda i po cichutko zadroszczę tarasu :oops:

Nasz wózek to X-lander XA. W jego skład wchodzi gondola, fotelik samochodowy i spacerówka montowane na jednym stelażu.Tak wygląda spacerówka

http://www.baby-eshop.cz/imgs/products/img_2360_2_big.jpg

Bezan zaakceptował Tomka całym sobą. Jak tylko ma okazję to liźnie Małego po rączce. Na początku jak Mały płakał to się troszkę niepokoił co okazywał przez gonitwę za ogonem. Teraz już jest spokojny. Wieczorem towarzyszy mi przy karmieniu. Pewnego dnia była u nas moja mama i wzięła Tomka na ręce. Bezan czujnie ją obserwował czy aby nie robi mu krzywdy :lol: .

Extra bryczkę Tomeczkowi sprawiliście, nie ma to tamto :D

Pamiętam zachowanie naszego pieska jak Piotrek przyszedł na świat.

Mikuś nikomu obcemu nie pozwalał podejść zbyt blisko dziecka, po prostu stawał lub siadał między wózkiem a zainteresowana osobą i patrzył spode łba gotowy do ataku.

Pozdrawiam całą rodzinkę :D

Bardzo fajna kostka!! Też takie coś planuję i taras z kostki... 8)

Gratulacje z powodu pierwszego spaceru. Pamiętam jak z moim pierwszym dzieckiem było... :roll:

Psy zazwyczaj są opiekuńcze. Dobrze, że Twój Bezan jest ostrożny i nie .. taranuje dziecka. Pies moich rodziców tak lubi wnuki, że .. ostatnio ucieka przed nimi, albo jak biegnie to potrafi przewrócić dzoecko.. :o

Nasz uważał, że przewracanie dziewczyn to świetna zabawa o dziwo na obcych dzieciach tego nie próbował.

Na szczęście moje panny szybko nauczyły sobie radzić z nicponiem i już nie ma problemu :)

Pewnie wesoło to dopiero będzie jak Tocio podrośnie :)

Ja myślę, że Tomcio z Bezanem będzie bardzo zaprzyjaźniony :lol:

My ostatnio wpuściliśmy Korę do domu na chwilkę zapoznawczą - jadła Pawłowi kiełbaskę z rączki, a potem położyła się koło niego i dawała sobie dłubać paluszkami w oczach :o

A jak on kwiczał na jej widok! :lol:

I pewnie u Was będzie podobnie :lol: