Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu wiesz może gdzie można kupić siodło dla owczarków. Tomek miałby niezłą zabawę :wink: .

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nie ma wątpliwości że zabawa byłaby przednia dla Tomka tylko co Bezan na to :roll: :roll: :roll:

Pozdówka dla Tomka :p

Bezan musi wreszcie zrozumieć,że dobro dziecka jest teraz najważniejsze :wink: :lol: .

Dziękujemy za pozdrowienia.

Aniu wiesz może gdzie można kupić siodło dla owczarków. Tomek miałby niezłą zabawę :wink: .

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nie ma wątpliwości że zabawa byłaby przednia dla Tomka tylko co Bezan na to :roll: :roll: :roll:

Pozdówka dla Tomka :p

Bezan musi wreszcie zrozumieć,że dobro dziecka jest teraz najważniejsze :wink: :lol: .

Dziękujemy za pozdrowienia.

Ok zgadzam sie ale czy taka jazda z Tomkiem mu pomoże to zrozumieć :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olka wiesz ostatnio dopiero zauważyłam, ze mam przed pracą taką kostkę jak ty wybrałaś :-? Jakoś wczęsniej nie zwracałam na nią uwagi i zawsze teraz jak na nią spojże to myslę o tobie i twojej kostce :roll: :roll:

A ze pracuję oo pon do piątk to często o tobię myślę :lol: :lol: :lol: :lol:

I kostka z dania na dzień coraz bardziej mi się podoba :p :p :p :p

Ta jej prostota ma w sobie klasę 8)

Dobrze, że udało Wam się znaleźć rozwiązanie, w którym Tomek i tak je pokarm mamy.

Ale troszkę szkoda, że się zraziłaś, bo laktator to takie śrenio miłe urządzenie :-?

Ja nie lubię 8) Buczy za bardzo :wink:

Mam ręczny to nie buczy, wydaje jakiś dźwięk którego teraz jakoś nie potrafię nazwać :lol: . Bardzo dobrze rozwija mięśnie przedramienia :lol: .

Dobrze, że udało Wam się znaleźć rozwiązanie, w którym Tomek i tak je pokarm mamy.

Ale troszkę szkoda, że się zraziłaś, bo laktator to takie śrenio miłe urządzenie :-?

Mam ręczny to nie buczy, wydaje jakiś dźwięk którego teraz jakoś nie potrafię nazwać :lol: . Bardzo dobrze rozwija mięśnie przedramienia :lol: .

:lol: :lol: :lol: prawdziwa fizolka z Ciebie :wink:

:lol: :lol: :lol: prawdziwa fizolka z Ciebie :wink:

nie ma to jak zboczenie zawodowe :lol:

• 2 weeks później...

Z niecierpliwością czekam na raporty z postępu prac nad kostką. Niedługo mnie to czeka, więc jestem ciekaw jakie fazy budowy mnie czekaja i na co powinienem uważać. 8)

PS

Wiadać urzędnicy gminy czytają Twoj dziennik skoro pojawiły się znaki ostrzegawcze... :wink: :lol:

Olu,

synkowi zapewne spacerki dobrze służą . Szkoda, że leśnicy zamiast wyciąć i usunąć zagrażające powaleniem drzewa - tabliczkę mocują :-? .

Tereny do przechadzek macie urocze :D .

No teraz to mężowi niewiele pomożesz, bo Tomek nie pozwoli :wink: . Ale jestem ciekawa, czy chociaż dałaś mężowi pomysł jak ułożyć kostkę brukową ?

A jak Bezan przyjął nowego członka rodziny ? Nie jest zazdrosny ? :roll: :wink: :lol:

Z niecierpliwością czekam na raporty z postępu prac nad kostką. Niedługo mnie to czeka, więc jestem ciekaw jakie fazy budowy mnie czekaja i na co powinienem uważać. 8)

Robię na bieżąco zdjęcia, a po zakończonej pracy opiszę wszystko krok po kroku. Niestety pogoda nie sprzyja postępowi prac.

GRATULACJE dla dzielnej mamy :lol: :lol: :lol:

I Tomcio śliczny (rany kolejny chłopak - wojna idzie czy co? :-? )

Kostka super - prostota siostrą bliźniaczą doskonałości - a zestawienie kolorystyczne the best - bo też tak mam :oops: :D

Z tymi chłopakami to faktycznie nawał. Gdzie się nie obejrzę sami chłopacy się rodzą,

Już się tej kostki doczekać nie mogę :D .