andrzejka 03.03.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Aniu wiesz może gdzie można kupić siodło dla owczarków. Tomek miałby niezłą zabawę . Nie ma wątpliwości że zabawa byłaby przednia dla Tomka tylko co Bezan na to Pozdówka dla Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.03.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Aniu wiesz może gdzie można kupić siodło dla owczarków. Tomek miałby niezłą zabawę . Nie ma wątpliwości że zabawa byłaby przednia dla Tomka tylko co Bezan na to Pozdówka dla Tomka Bezan musi wreszcie zrozumieć,że dobro dziecka jest teraz najważniejsze . Dziękujemy za pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Aniu wiesz może gdzie można kupić siodło dla owczarków. Tomek miałby niezłą zabawę . Nie ma wątpliwości że zabawa byłaby przednia dla Tomka tylko co Bezan na to Pozdówka dla Tomka Bezan musi wreszcie zrozumieć,że dobro dziecka jest teraz najważniejsze . Dziękujemy za pozdrowienia. Ok zgadzam sie ale czy taka jazda z Tomkiem mu pomoże to zrozumieć Olka wiesz ostatnio dopiero zauważyłam, ze mam przed pracą taką kostkę jak ty wybrałaś Jakoś wczęsniej nie zwracałam na nią uwagi i zawsze teraz jak na nią spojże to myslę o tobie i twojej kostce A ze pracuję oo pon do piątk to często o tobię myślę I kostka z dania na dzień coraz bardziej mi się podoba Ta jej prostota ma w sobie klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.03.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Olka - siodło w każdym zoologicznym , albo dziecięcym Mam nadzieję, że z karmieniem już OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Kurczę to może ja jednak powinnam mieć jeszcze jedno dziecię w końcu kucyka już mam Olcia pozdrówka i uścisk dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2007 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A ze pracuję oo pon do piątk to często o tobię myślę I kostka z dania na dzień coraz bardziej mi się podoba Ta jej prostota ma w sobie klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2007 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Mam nadzieję, że z karmieniem już OK Tak już wszystko dobrze, odciągam i podaję z butli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2007 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Kurczę to może ja jednak powinnam mieć jeszcze jedno dziecię w końcu kucyka już mam Olcia pozdrówka i uścisk dla Was Wasz kucyk jest taki duży,że pewnie sama możesz na nim jeździć co? Dzięki za pozdrówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Ja to nie ale młodszej córci czasami się udaje Jak to z butli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.03.2007 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Jak to z butli Odciągam laktatorem i podaję butelką. Mały mnie pogryzł, miałam 40 stopni gorączki i się zraziłam. W szpitalu był karmiony butelką więc ciężko mu było przestawić się na ssanie z piersi. On płakał ja płakałam i znaleźliśmy takie oto wyjście z sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.03.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dobrze, że udało Wam się znaleźć rozwiązanie, w którym Tomek i tak je pokarm mamy. Ale troszkę szkoda, że się zraziłaś, bo laktator to takie śrenio miłe urządzenie Ja nie lubię Buczy za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.03.2007 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dobrze, że udało Wam się znaleźć rozwiązanie, w którym Tomek i tak je pokarm mamy. Ale troszkę szkoda, że się zraziłaś, bo laktator to takie śrenio miłe urządzenie Ja nie lubię Buczy za bardzo Mam ręczny to nie buczy, wydaje jakiś dźwięk którego teraz jakoś nie potrafię nazwać . Bardzo dobrze rozwija mięśnie przedramienia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.03.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Dobrze, że udało Wam się znaleźć rozwiązanie, w którym Tomek i tak je pokarm mamy. Ale troszkę szkoda, że się zraziłaś, bo laktator to takie śrenio miłe urządzenie Ja nie lubię Buczy za bardzo Mam ręczny to nie buczy, wydaje jakiś dźwięk którego teraz jakoś nie potrafię nazwać . Bardzo dobrze rozwija mięśnie przedramienia . prawdziwa fizolka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.03.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Dobrze, że udało Wam się znaleźć rozwiązanie, w którym Tomek i tak je pokarm mamy. Ale troszkę szkoda, że się zraziłaś, bo laktator to takie śrenio miłe urządzenie Ja nie lubię Buczy za bardzo Mam ręczny to nie buczy, wydaje jakiś dźwięk którego teraz jakoś nie potrafię nazwać . Bardzo dobrze rozwija mięśnie przedramienia . prawdziwa fizolka z Ciebie nie ma to jak zboczenie zawodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.03.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Widzę że wiosna w obejściu będzie gorąca Ja też nie za bardzo lubiłam laktator ale najważniejsze że Wam jest dobrze Życzę Wam dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Z niecierpliwością czekam na raporty z postępu prac nad kostką. Niedługo mnie to czeka, więc jestem ciekaw jakie fazy budowy mnie czekaja i na co powinienem uważać. PS Wiadać urzędnicy gminy czytają Twoj dziennik skoro pojawiły się znaki ostrzegawcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 19.03.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 GRATULACJE dla dzielnej mamy I Tomcio śliczny (rany kolejny chłopak - wojna idzie czy co? ) Kostka super - prostota siostrą bliźniaczą doskonałości - a zestawienie kolorystyczne the best - bo też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Olu, synkowi zapewne spacerki dobrze służą . Szkoda, że leśnicy zamiast wyciąć i usunąć zagrażające powaleniem drzewa - tabliczkę mocują . Tereny do przechadzek macie urocze . No teraz to mężowi niewiele pomożesz, bo Tomek nie pozwoli . Ale jestem ciekawa, czy chociaż dałaś mężowi pomysł jak ułożyć kostkę brukową ? A jak Bezan przyjął nowego członka rodziny ? Nie jest zazdrosny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.03.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Z niecierpliwością czekam na raporty z postępu prac nad kostką. Niedługo mnie to czeka, więc jestem ciekaw jakie fazy budowy mnie czekaja i na co powinienem uważać. Robię na bieżąco zdjęcia, a po zakończonej pracy opiszę wszystko krok po kroku. Niestety pogoda nie sprzyja postępowi prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.03.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 GRATULACJE dla dzielnej mamy I Tomcio śliczny (rany kolejny chłopak - wojna idzie czy co? ) Kostka super - prostota siostrą bliźniaczą doskonałości - a zestawienie kolorystyczne the best - bo też tak mam Z tymi chłopakami to faktycznie nawał. Gdzie się nie obejrzę sami chłopacy się rodzą, Już się tej kostki doczekać nie mogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts