Olkalybowa 22.05.2005 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Mam ogromną prośbę. Wytłumaczcie mi proszę jak wy to robicie,że w miejscu napisu Cytat (jak kogoś cytujecie) widnieje napis np.: Olkalybowa napisał. Zlitujcie sie nademną bo osiwieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.05.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 Olciu szkoda, ze budowlańcy po sobie nie sprzątają. U nas pod tym względem jest ok., ale to co oszczędzą nam fachowcy, to nadrobią dzieci sąsiadów, które obecnie na naszej budowie mają plac zabaw A co do cytacików, to mi sie wydaje, że jak czytasz post i od razu dasz ikonkę cytuj( w prawy górnym rogu) to się taki właśnie napis poajwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.05.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 A co do cytacików, to mi sie wydaje, że jak czytasz post i od razu dasz ikonkę cytuj( w prawy górnym rogu) to się taki właśnie napis poajwi. Udało sięhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/buzka2.gif Funiu muszę Cię ozłocić. Myślę, że moi budowlańcy sprzątaja po każdym etapie. Pewnie by posprzątali, ale ja do tych niecierpliwych należę i sama zakasałam rękawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 24.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Wylany strop to prawie jak dach. Macie się już gdzie schować . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.05.2005 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Nurni pisał wcześniej Teraz jak zobaczycie fundamenty to stwierdzicie - ZA MAŁY Jak będą ściany - ZA DUŻY Jak sufity - AKURAT i tak właśnie jest . Nareszcie mamy "dach" nad głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.05.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Wylany strop to prawie jak dach. Macie się już gdzie schować . Pozdrawiam Od deszczu i od slońca jak was za bardzo przygrzeje na tej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Olciu - u mnie też szczyty i kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Olciu - u mnie też szczyty i kominy. Nie zapominaj o swojej przepieknej więźbie.Ciekawe czy moja dorówna jej urodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.06.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Olka - trzymam kciuki za dalszy ciąg - oby równie udany A jeśli można to na priv proszę o namiary na szamba, które są Twoim zdaniem godne uwagi (oczywiście chodzi o te najdroższe ) POZDRAWIAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 03.06.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mam ogromną prośbę. Wytłumaczcie mi proszę jak wy to robicie,że w miejscu napisu Cytat (jak kogoś cytujecie) widnieje napis np.: Olkalybowa napisał. Przed cytowanym tekstem musisz wpisać w nawiasie kwadratowym: quote="Olkalybowa" (albo "alias" dowolnie cytowanej osoby, koniecznie w cudzysłowiu), po skończonym cytacie w nawiasie kwadratowym wpisujesz: /quote Więcej o BBCodzie masz w tym linku pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.06.2005 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Mam ogromną prośbę. Wytłumaczcie mi proszę jak wy to robicie,że w miejscu napisu Cytat (jak kogoś cytujecie) widnieje napis np.: Olkalybowa napisał. Przed cytowanym tekstem musisz wpisać w nawiasie kwadratowym: quote="Olkalybowa" (albo "alias" dowolnie cytowanej osoby, koniecznie w cudzysłowiu), po skończonym cytacie w nawiasie kwadratowym wpisujesz: /quote Więcej o BBCodzie masz w tym linku pozdrawiam Gerion Już się podciagnełam w tej kwesti,mimo to bardzo dziękuję za wyjaśniający pościk . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.06.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Olka, ale tempo! Ja też nie mam cyfrówki i wiem co to za ból...A co do tynkarzy, to ja bym jednak posłuchała Kierownika. Co z tego, że teraz zapłacilibyście taniej, skoro potem trzeba poprawiać? To tylko dobrze świadczy o waszym KB, że nie bierze "jak leci". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.06.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Olus gratulki postępów na budowie ale z tą data to chyba lekko przesadziłaś Na dzień dzisiejszy tj. 10.09.2005r: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Olciu widzę, ze u Ciebie chłopaki idą jak burza. Biorąc pod uwagę, jak u nas zwolniło - przegonisz nas z wielkim hukiem (nowu przegram w blokach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 10.06.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Olka - tempo masz naprawdę ekspresowe, jestem pod wrażeniem A jaka będzie dachówka? Pisałaś wcześniej o Nelskampie ... Przy okazji dzięki za namiar na szambo chyba się zdecyduję bo to kontakt już z dwóch różnych źródeł, a cena niespecjalnie wygórowana POZDRAWIAM !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 10.06.2005 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2005 Olkalybowa ale gonisz Dogonic ciebie nie tak latwo by bylo I tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2005 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Olus gratulki postępów na budowie ale z tą data to chyba lekko przesadziłaś Na dzień dzisiejszy tj. 10.09.2005r: ale dałam czadu z tą datą, już biegnę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2005 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Olciu widzę, ze u Ciebie chłopaki idą jak burza. Biorąc pod uwagę, jak u nas zwolniło - przegonisz nas z wielkim hukiem (nowu przegram w blokach ) Zauważyłam,że prace tak falowo postępują. Jak przycichnie u mnie to rozpędzi się u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2005 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Olka - tempo masz naprawdę ekspresowe, jestem pod wrażeniem A jaka będzie dachówka? Pisałaś wcześniej o Nelskampie ... Przy okazji dzięki za namiar na szambo chyba się zdecyduję bo to kontakt już z dwóch różnych źródeł, a cena niespecjalnie wygórowana POZDRAWIAM !! Fajnie tak robić wrażenie , dzięki. Dachówka Nelskamp dwuesówka ceglasta. Na zakładanie szamba jesteśmy umówieni na 29.06. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.06.2005 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Olkalybowa ale gonisz Dogonic ciebie nie tak latwo by bylo I tak trzymać Wielkie dzięki za dobre słowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts