Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olciu

szkoda, ze budowlańcy po sobie nie sprzątają.

U nas pod tym względem jest ok., ale to co oszczędzą nam fachowcy, to nadrobią dzieci sąsiadów, które obecnie na naszej budowie mają plac zabaw :evil: :evil:

A co do cytacików, to mi sie wydaje, że jak czytasz post i od razu dasz ikonkę cytuj( w prawy górnym rogu) to się taki właśnie napis poajwi.

A co do cytacików, to mi sie wydaje, że jak czytasz post i od razu dasz ikonkę cytuj( w prawy górnym rogu) to się taki właśnie napis poajwi.

Udało sięhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/buzka2.gif Funiu muszę Cię ozłocić.

Myślę, że moi budowlańcy sprzątaja po każdym etapie. Pewnie by posprzątali, ale ja do tych niecierpliwych należę i sama zakasałam rękawy.

• 2 weeks później...
Mam ogromną prośbę. Wytłumaczcie mi proszę jak wy to robicie,że w miejscu napisu Cytat (jak kogoś cytujecie) widnieje napis np.: Olkalybowa napisał.

Przed cytowanym tekstem musisz wpisać w nawiasie kwadratowym: quote="Olkalybowa" (albo "alias" dowolnie cytowanej osoby, koniecznie w cudzysłowiu), po skończonym cytacie w nawiasie kwadratowym wpisujesz: /quote

Więcej o BBCodzie masz w tym linku

;-)

pozdrawiam

Gerion

Mam ogromną prośbę. Wytłumaczcie mi proszę jak wy to robicie,że w miejscu napisu Cytat (jak kogoś cytujecie) widnieje napis np.: Olkalybowa napisał.

Przed cytowanym tekstem musisz wpisać w nawiasie kwadratowym: quote="Olkalybowa" (albo "alias" dowolnie cytowanej osoby, koniecznie w cudzysłowiu), po skończonym cytacie w nawiasie kwadratowym wpisujesz: /quote

Więcej o BBCodzie masz w tym linku

;-)

pozdrawiam

Gerion

Już się podciagnełam w tej kwesti,mimo to bardzo dziękuję za wyjaśniający pościk .

Pozdrawiam.

:D

Olka, ale tempo! Ja też nie mam cyfrówki i wiem co to za ból...

A co do tynkarzy, to ja bym jednak posłuchała Kierownika. Co z tego, że teraz zapłacilibyście taniej, skoro potem trzeba poprawiać? To tylko dobrze świadczy o waszym KB, że nie bierze "jak leci".

Olka - tempo masz naprawdę ekspresowe, jestem pod wrażeniem :o

A jaka będzie dachówka? Pisałaś wcześniej o Nelskampie ...

Przy okazji dzięki za namiar na szambo chyba się zdecyduję bo to kontakt już z dwóch różnych źródeł, a cena niespecjalnie wygórowana :)

POZDRAWIAM !!

Fajnie tak robić wrażenie :D , dzięki.

Dachówka Nelskamp dwuesówka ceglasta.

Na zakładanie szamba jesteśmy umówieni na 29.06.

Pozdrawiam.