monikach 27.05.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Cześć kuleżanko ze zlotu...nie mylić z sabatem ... Czytywałam "Cię" z doskoku, ale jakoś śmiałości nie miałam ...teraz to co innego...widziałam na własne oczy.... ... Bardzo ładnie tam u Ciebie...też będę mieć domek w L-kę (chyba będę ...jak tylko przyjdzie Wykonawca i dokupię resztę pustaków ) . Fajny ten Wasz psiaczek, no i cudowny synuś...chyba podobny do mamusi? .. Ola te daglezje będą rosły tak swobodnie, czy będziecie je jakoś przycinać? Szukam czegoś do obsadzenia płotu, ale nie jestem jeszcze zdecydowana. U Ciebie daglezje pasują do otoczenia ... Pozdrawiam cieplutko! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.05.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Bardzo dziękuję za przemiłe wpisy . monikach z daglezji będziemy formować żywopłot. Damy im urosnąć do 2m, bo taras mamy wysoko a potem ciach wierzchołki, aby rosły na boki. Widziałam taki żywopłot na żywo i prezentuje się dobrze. Gęsta, zielona ściana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 28.05.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witaj! Już sie poprawię, będę zaglądać do ciebie. Tak myślalam, że ten psiak to owczarek niemiecki. Jest troszkę młodszy od mojego. Te uszy jak u nietoperza na pewnym etapie rozwoju są niesamowite i chyba żaden inny zwierz nie ma takich. Twój Bezan jest piękny. Zresztą tak samo jak mój Grot. Szkoda, że na zlocie jakoś nie pogadałyśmy, choć przez moment siedziałyśmy obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 29.05.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Olka, ale masz fajowe bruki!! Teraz to se pooglądałem za wszystkie czasy. Pozdrawiam serdecznie! Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.05.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wszystko wymaga jeszcze dopieszczenia.... . o tak, trudno ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 29.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Wszystko wymaga jeszcze dopieszczenia.... . o tak, trudno ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Twój Bezan jest piękny. Zresztą tak samo jak mój Grot. owczarki są prześliczne. Trzymasz swojego w domu czy na dworze? Szkoda, że na zlocie jakoś nie pogadałyśmy, choć przez moment siedziałyśmy obok. Wielka szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Olka, ale masz fajowe bruki!! Teraz to se pooglądałem za wszystkie czasy. Pozdrawiam serdecznie! Gerion Miło mi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2007 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wszystko wymaga jeszcze dopieszczenia.... . o tak, trudno ukryć jak zwykle miła i urocza Mamoniu a co to wyśmiewanie koleżanki Żaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Wszystko wymaga jeszcze dopieszczenia.... . o tak, trudno ukryć A u mnie to się nieprzyciętej trawy czepiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.06.2007 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Wszystko wymaga jeszcze dopieszczenia.... . o tak, trudno ukryć A u mnie to się nieprzyciętej trawy czepiała tylko nie nakabluj Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 01.06.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Twój Bezan jest piękny. Zresztą tak samo jak mój Grot. owczarki są prześliczne. Trzymasz swojego w domu czy na dworze? Na razie w mieszkaniu. bo w domku jeszcze nie mieszkamy. Co będzie jak się przeprowadzimy? Nie wiem. Raczej nie podejrzewam, żeby pies wychowany w cieplarnianych jednak warunkach zechciał przenieść się do budy. Chociaż buda jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.06.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Skalniaczek może nieprofesjonalny, ale za to bardzo ładny. A że pracy wymaga? Wszystko wymaga pracy... Nie przejmuj się "docinkami".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2007 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Twój Bezan jest piękny. Zresztą tak samo jak mój Grot. owczarki są prześliczne. Trzymasz swojego w domu czy na dworze? Na razie w mieszkaniu. bo w domku jeszcze nie mieszkamy. Co będzie jak się przeprowadzimy? Nie wiem. Raczej nie podejrzewam, żeby pies wychowany w cieplarnianych jednak warunkach zechciał przenieść się do budy. Chociaż buda jest. Jak braliśmy Bezana od hodowcy powiedział, aby od razu zdecydować czy pies będzie w domu czy na dworze. Jeśli będzie trzymany w domu nie wytworzy mu się odpowiednia sierść która wytrzymałaby mrozy. Nie wiedziałam,że owczarki tak bardzo gubią sierść . Pewnie codzienne czesanie wyeliminowałoby tumany włosów na podłodze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2007 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Skalniaczek może nieprofesjonalny, ale za to bardzo ładny. A że pracy wymaga? Wszystko wymaga pracy... Nie przejmuj się "docinkami".. Jeszcze się Żabie odetnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 03.06.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Jak braliśmy Bezana od hodowcy powiedział, aby od razu zdecydować czy pies będzie w domu czy na dworze. Jeśli będzie trzymany w domu nie wytworzy mu się odpowiednia sierść która wytrzymałaby mrozy. Nie wiedziałam,że owczarki tak bardzo gubią sierść . Pewnie codzienne czesanie wyeliminowałoby tumany włosów na podłodze . Nie zauważyłam, żeby nasz pies marzł jak przebywa zimą na dworze. A bywalismy na działce po parę godzin. Trzymany w domu tez ma gruby podszerstek, który gubi wiosną. Ale przecież nie cały, bo latem futro izoluje go od upałów, wieć ten hodowca to chyba nie do końca się zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Olciu pieknie u Ciebie Synuś śliczniutki niech rośnie zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Dziendobry bardzo ladnie dzinnik zrobiony bardzo ladny domek dzidziius i piesek pozdrawiam wasa rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.07.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Ale Tomaszek jest do Ciebie podobny sliczne brązowe oczka Ładne masz kwiatki na skalniaku pswiem...jestem wstretna świnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.07.2007 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Żaba a miało być tak pięknie, karłowate iglaki, nic co kwitnie a tu masz babo placek kolorowo jak na jarmarku . Dobrze,że u Ciebie mogę nacieszyć oko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts