Gość 18.07.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Tomcio cudny i spojrzenie ma twoje Z tymi roslinami od znajomych i rodziny też tak miałam Moj ogrod miał być w tonacji zołto,zielono szarej ale jest bardziej pstrokaty i tak jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Żaba a miało być tak pięknie, karłowate iglaki, nic co kwitnie a tu masz babo placek kolorowo jak na jarmarku . . no ...trochę ale nie martw się przynajmniej cos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Żaba a miało być tak pięknie, karłowate iglaki, nic co kwitnie a tu masz babo placek kolorowo jak na jarmarku . . no ...trochę ale nie martw się przynajmniej cos jest wychodzę z założenia,że lepsze to niż chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.07.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Olka, jeszcze trochę i jak to wszystko zarośnie, to będzie cudny kolorowy dywan. I tak ma być, to ogród a nie park miejski Tomcio słodziutki. I chyba coś kombinuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Olka, jeszcze trochę i jak to wszystko zarośnie, to będzie cudny kolorowy dywan. I tak ma być, to ogród a nie park miejski taaaa perski ten dywan Tomcio słodziutki. I chyba coś kombinuje... Myśli pewnie : dałaby matka spokój z tymi zdjęciami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Olka, trawa i skalniak spox, ale te oczy Tomaszka oj będziesz ty miała zgryz, będziesz Żeby była jasność, Tomuś jest cudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kaśka ja już mu od urodzenia mówię, że wybieraniem żony to ja sie zajmę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kaśka ja już mu od urodzenia mówię, że wybieraniem żony to ja sie zajmę . hmmm, mnie też to czeka, walentynek przyniósł od dziewczyn z klasy sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kaśka ja już mu od urodzenia mówię, że wybieraniem żony to ja sie zajmę . hmmm, mnie też to czeka, walentynek przyniósł od dziewczyn z klasy sporo musisz rozpocząć selekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kaśka ja już mu od urodzenia mówię, że wybieraniem żony to ja sie zajmę . hmmm, mnie też to czeka, walentynek przyniósł od dziewczyn z klasy sporo musisz rozpocząć selekcję no ba!!!!!!!! oczywiście tatuś jest innego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Kaśka ja już mu od urodzenia mówię, że wybieraniem żony to ja sie zajmę . hmmm, mnie też to czeka, walentynek przyniósł od dziewczyn z klasy sporo musisz rozpocząć selekcję no ba!!!!!!!! oczywiście tatuś jest innego zdania ii tam, wiadomo,że to kobiety rządzą światem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 20.07.2007 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Coraz piękniej wokół Waszego domku. Mi to się nawet ten "Jarmark" na skalniaku podoba Jak tak niego patrzę to wydaje się naprawdę duży Oczywiście mówię o Tomaszku Pozdrawiam i powtarzam po raz kolejny, że męża to masz dzielnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.07.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Mi portulaki zawsze się kojarzą ze skalniakami więc jak najbardziej sie tam odnajdują Może to przez kształt liści, a raczej ich brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Pozdrawiam i powtarzam po raz kolejny, że męża to masz dzielnego to fakt, ja bym z taką babą nie wytrzymała nawet jednego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Mi portulaki zawsze się kojarzą ze skalniakami więc jak najbardziej sie tam odnajdują Może to przez kształt liści, a raczej ich brak a które to te portulaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.07.2007 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Coraz piękniej wokół Waszego domku. Mi to się nawet ten "Jarmark" na skalniaku podoba Jak tak niego patrzę to wydaje się naprawdę duży Oczywiście mówię o Tomaszku dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 A ja tam lubię wiejskie klimaty i twój skalniak mi sie podoba I fajne macie zejście do ogrodu - takie w zgodzie z naturą Co do tarasu to ta obwdka dodała mu trochę rozxmaitości, bo choć w prostocie jest samo piekno to gra odcieni tez fjnie wygląda A maż to już chyba spec od ukladania kostki i plątania sznurków Dobrze wam to wyszło Pozdrówka dla was a tomek to juz kawał chłopa nic dziwnego, e mu żony wybierasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.07.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Okla Tomcio śliczny a te oczy.... Skalniak bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.07.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Olcia skalniaczek fajny Zanim się obejrzysz wszystko zarośnie i zrobi sie z tego żywa różnokolorowa poducha A Tomcio Do zacałowania I wykapana Mamuśka , oj nie mogłabyś się wyprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Tomek faktycznie ma niesamowite oczy Takie hipnotyzujące Podziwiam za ogrom pracy włożony w skalniak - mnie ogród zupełnie przeraża Osobiście podoba mi się tyle kolorów roślin i kwiatów. A z tymi roślinami od znajomych to coś w tym jest DO nas już zgłaszają się chętni - na razie telefonicznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts