Olkalybowa 22.07.2007 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Pięknie dziękuję za aprobatę naszych wszystkich dzieł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 23.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Olu, ja tez uważam, ze Twój skalniak jet przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Olu, Tomek rośnie jak na drożdżach , jaki On już duży I jaki śliczny Gratuluję skalniaczka ! . Ja nie mam żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.07.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Tomek pozdrawia. http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/tom35.JPG Ola, jaki synek do Ciebie bbb podobny! Skalniaka też gratuluję, bo sama też jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Olka pytalaś o jakies iglaki które szybko rosną i nie sa wymagające . Polecam najzwyklejsze sosenki . Rosną wszędzie , jak im sypniesz nawozu to dostaną speeda Można je ładnie formować i pobawić się w młodego ogrodnika . My mamy na swoim terenie około 100 sosen . Od zeszłego roku je przycinamy na wiosnę a właściwie urywamy im te nowe odrosty , tzw, świeczki . Nie całe ale tak od 1/2 do połowy odrostu . Fajnie sie zagęszczają i w ten sposób można regulować ich wysokość . ajk zrobię jakieś sensowne zdjątka to Ci pokażę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Olka pytalaś o jakies iglaki które szybko rosną i nie sa wymagające . Polecam najzwyklejsze sosenki . Rosną wszędzie , jak im sypniesz nawozu to dostaną speeda Można je ładnie formować i pobawić się w młodego ogrodnika . My mamy na swoim terenie około 100 sosen . Od zeszłego roku je przycinamy na wiosnę a właściwie urywamy im te nowe odrosty , tzw, świeczki . Nie całe ale tak od 1/2 do połowy odrostu . Fajnie sie zagęszczają i w ten sposób można regulować ich wysokość . ajk zrobię jakieś sensowne zdjątka to Ci pokażę . Pokaż, pokaż. Też chętnie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Olka pytalaś o jakies iglaki które szybko rosną i nie sa wymagające . Polecam najzwyklejsze sosenki . Rosną wszędzie , jak im sypniesz nawozu to dostaną speeda Można je ładnie formować i pobawić się w młodego ogrodnika . My mamy na swoim terenie około 100 sosen . Od zeszłego roku je przycinamy na wiosnę a właściwie urywamy im te nowe odrosty , tzw, świeczki . Nie całe ale tak od 1/2 do połowy odrostu . Fajnie sie zagęszczają i w ten sposób można regulować ich wysokość . ajk zrobię jakieś sensowne zdjątka to Ci pokażę . Pokaż, pokaż. Też chętnie zobaczę Mogłeś naocznie i na miejscu Postaram się w najbliższym czasie wkleić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Olka slyszalam juz duzo o Twoim skalniaku i w koncu zobaczylam . No ladny jest . Bede miala u siebie podobny , mniejszy. Maxi podczepiam sie o to zdjecie , bo tez mam sosenki i takie sobie sa Moze jak je popodcinam wypieknieja . Jak juz pstrykniesz to wklej prosze i u mnie , bo nie bede tak czesto sie u Olki goscila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 14.08.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Sis załatwione Myślę że w łikend sie uda Ale zdjęcia i tak nie oddadza tego piękna , najlepiej obaczyć w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.08.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Sis załatwione Myślę że w łikend sie uda Ale zdjęcia i tak nie oddadza tego piękna , najlepiej obaczyć w naturze Się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.08.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Sis załatwione Myślę że w łikend sie uda Ale zdjęcia i tak nie oddadza tego piękna , najlepiej obaczyć w naturze I to wszystko tak po prostu? Bez lapowki? No wiem , ze sie obaczy , przyjedziemy na 2 tygodnie z Rodzina i bedziemy patrzec ps.Olka ale ten Twoj Tomek to ma ladne oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.08.2007 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Super wpis w dzienniku. Było wszystko czego potrzebowałem. Trochę optymizmu, Tomcio z super uśmiechem i Bezan oczywiście. Jedynie Twego męża mi trochę żal, bo ciągle Go do roboty gonisz Fajnie to wszystko wygląda, a będzie pewnie jeszcze fajniej bo przecież masz pole(w sensie dosłownym ) do popisu.(słowo PO-PiS źle mi się kojarzy ). To teraz będą częściej wpisy w dzienniku, bo coś się dzieje . Pozdrawiam p.s. Fajny peryskop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.08.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Oho, czyby szanowny małzonek zajrzał do dziennika? A jakieś maszyny do przeoranie nie mozecie wynająć? Szkoda jego sił, mozne je lepiej spozytkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.08.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Maxi a polecisz mi jakiś nawóz? Naturalny odpada bo Bezan by zeżarł . Z niecierpliwością czekam na fotki, mogą być nawet bez sensu rrmi ależ gość się u mnie, będzie mi bardzo miło marjucha ja męża tylko zachęcam a że jestem w tym świetna no cóż takie życie verunia pytałam właśnie czy chce do pomocy jakąś maszynę, ale kategorycznie odmówił, taki pracuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 15.08.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witamy! Podobaja się nam Wasze postępy na budowie - i w zwiążku z czym mamy parępytań: 1. Możecie powiedzieć coś więcej o drzwiach tarasowych? 2. Jak się sprawują - szczególnie zima bo sie przymierzamy do podobnych? 3. Ile kosztowały? 4. Co do rachunku za gaz: 5. Czy ogrzewacie tylko gazem? 6. Jaki typ pieca macie (kondenstat - czy zwykły)? Roślinki z ogrodu kojarzą się nam z naszymi :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.08.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Agusia i Marco - drzwi tarasowe sprawują się ok. Brudzą się jak wszystkie, nie przemakają, kosztowały 1123 zł wymiary 2240/176cm.Ogrzewamy tylko gazem. Używamy pieca z zamkniętą komorą spalania, moc 16kW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 wiem wiem trzeba dosiać, ale z perspektywy Żaby wygląda lepiej zdecydowanie lepiej... Szkoda mi Twojego Pawła. . On naprawdę sam zamierza to przekopać. Bezan albo Tomek nie mogliby choc troche pomóc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.08.2007 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Bezan albo Tomek nie mogliby choc troche pomóc???? ależ pomagają, Tomek grzecznie obserwuje, a Bezan pilnuje czy równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 No wreszcie się do kupy zebrałam i obiecane fotki wklejam http://img516.imageshack.us/img516/5333/d2001029ql0.jpg http://img252.imageshack.us/img252/2632/d2001151aj2.jpg http://img130.imageshack.us/img130/7313/d2001152zk9.jpg http://img516.imageshack.us/img516/1669/dsc2946id8.jpg Sosenki były przycinane 2 razy w dwóch kolejnych latach . Jesli chodzi o nawóz to nie pamiętam co sypaliśmy , ale nazywało sie toto nawóz do iglaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Maxi, pięknie . Dziękuję . Też myślę, aby wśród sosenek posadzić i brzozy, świetnie się razem komponują. Tak dla pewności cięcie mam wykonać tu? http://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/sosna.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts