Maxtorka 19.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Tak Olka , może być tu , może byc tez w 1/3 górnej . Na pierwszym zdjęciu widoczne sa na końcach takie jakby pompony Wtedy uszczykiwaliśmy w 1/3 dolnej , tzn. bliżej podstawy i wyszły takie cudaki . W tym roku uszczykiwaliśmy w połowie . Im mniej urwiesz tym dłuzsze gałązki zostaną . Można sie bawić jak sie chce . Sam zabieg przeprowadza sie najpóźniej do końca maja , tzn. wtedy jak te odrosty nie są jeszcze zdrewniałe . Powinno sie to robić ręcznie , tzn.palcyma Tylko jak to zrobic jak drzewko ma 4m wysokości ? My kupiliśmy takie nożyce na wysięgniku , sa super , w Lidlu kosztowały niecale 40PLN. Nasze sosenki stanowia z jednej strony żywopłot , z dwóch natomiast mały lasek . Brzózki też sa super ale jesienią ich nie lubię Musimy kupic jakis odkurzacz do liści bo można się naśmierć zagrabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 To ja juz nie bede sie pytal o instrukcje , bo przeczytalam u Olki. Ty to jestes Maxi. Olka jaki ten Twoj Tomek cudny jest, pewnie ma fajne nozki i raczki , parowki Olka ja mam duzo brzozek , moge sie podzielic. Te zdjecie z zaznaczeniem gdzie ciac rewelka Aby do maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.08.2007 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 rrmi Tomek rzeczywiście cudny, skarbek nasz kochany , parówek nie ma nad czym ubolewa moja kuzynka której synek takowe posiada Szeroki wybór brzózek samosiejek mam za płotem już sobie na nie ostrzę zęby Zanim nastanie maj, będzie jeszcze październik a wtedy sadzenie sosenek. Już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.08.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 rrmi Tomek rzeczywiście cudny, skarbek nasz kochany , parówek nie ma nad czym ubolewa moja kuzynka której synek takowe posiada Szeroki wybór brzózek samosiejek mam za płotem już sobie na nie ostrzę zęby Zanim nastanie maj, będzie jeszcze październik a wtedy sadzenie sosenek. Już się nie mogę doczekać. wszystkie Tomaszki są cudne, te większe też przyszłam se w gości do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.08.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Witaj Liderko bardzo mi miło, kawunię?http://ladywinterwolf.fcpages.com/images/coffee%20cup.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Już mnie plecki zabolały Tomek wysyła czarujące uśmiechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 23.08.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Witaj Olka!!! patrze i patrze i oczom nie wierze!!!!! raptem moze miesiąc nie zagladałam na forum, a tu u Ciebie taaaakie zmiany jakby rok mnie tu nie bylo!! a Tomus jak wydoroślał??!!! jasny gwint! :D prześliczny chłopak!!!! no i podobny do Ciebie a na ogrodzie to kurcze masz super tez bym tak chciala wygląda wszystko super no a z tym kopaniem to u nas tez na ładnych pare lat, tylko ze jeszcze sie nie zabraliśmy ah... moze za rok pozdrawiam i życzę dalszych zmian :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Olka, Ty chłopa zajechać chcesz...o kopanie mi chodzi Tak poważnie, to podziwiam Pawła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 23.08.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Olka, przepraszam, ze tak w Twoich komentarzach ale chciałabym się zapytać Maxtorki o jedną fotkę, którę tu umiesciła.. Maxtorko, zakochałam się w tym zdjęciu poniżej...i stwierdziłam, że też muszę mieć taki piękny zakątek Proszę napisz jak go zakładałaś tzn jakie odległości powinnam zachować sadząc sosnę, rozumiem, że to jest czarna sosna. Czy robiłaś jakąś specjalna ściółkę? Czy sadziłaś wg jakiegoś planu, np rzędy...czyjakoś innaczej... Ile czasu trzeba czekać aby doczekać się tak pięknego widoku? http://img252.imageshack.us/img252/2632/d2001151aj2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 23.08.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Olka, Ty chłopa zajechać chcesz...o kopanie mi chodzi Tak poważnie, to podziwiam Pawła To siądźmy sobie Jea na ławeczce z piwkiem w ręce i popodziwiajmy razem jak Paweł pracuje . Też robi na mnie wrażenie jego pracowitość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.08.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 marjucha ja dam Wam siedzieć przy piwku, do roboty Agdula jeśli pozwolisz podłączam się pod Twoje pytanie mundzia zależy mi na ogarnięciu ogrodu bo strasznie mi wstyd jak te moje chwasty rozsiewają się do sąsiada który dba o swoją działeczkę jak nikt w okolicy jea powiem Ci w sekrecie,że za niedługo będzie kolejny powód do podziwiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 23.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Olka, Ty chłopa zajechać chcesz...o kopanie mi chodzi Tak poważnie, to podziwiam Pawła To siądźmy sobie Jea na ławeczce z piwkiem w ręce i popodziwiajmy razem jak Paweł pracuje . Też robi na mnie wrażenie jego pracowitość hmmm... ma takiego teścia ze po prostu nie ma wyjscia!!! to dwa największe pracusie! ah... moj mąż to raczej by usiadł z Wami na tej ławeczce Olka, mi tez wstyd z tymi chwastami było... wiec je skosilismy ale cholery znowu rosną.... ah... to taka syzyfowa praca... no ale trzeba robic... nie ma wyjscia tzn jest wyjscie, zawsze mozna kupic mieszkanie w bloku (moj maz zna ten tekst na pamięc :D:D:D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Dobrze że nei mam sąsiadów co dbaja o działki Bo ja raczej z tych siedzących jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 23.08.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Agdula jeśli pozwolisz podłączam się pod Twoje pytanie [ No to czekamy aż się Maxtorka odezwie Wysłałam, jej wiadomośc na priw aby tu zaglądnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 24.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 marjucha ja dam Wam siedzieć przy piwku, do roboty Agdula jeśli pozwolisz podłączam się pod Twoje pytanie mundzia zależy mi na ogarnięciu ogrodu bo strasznie mi wstyd jak te moje chwasty rozsiewają się do sąsiada który dba o swoją działeczkę jak nikt w okolicy jea powiem Ci w sekrecie,że za niedługo będzie kolejny powód do podziwiania \ Że się wtrącę Tomcio będzie miał rodzeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.08.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Witaj Liderko bardzo mi miło, kawunię? http://ladywinterwolf.fcpages.com/images/coffee%20cup.jpg przepyszna ta kawka właśnie właśnie, coz tym rodzeństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Olka, bo nas tu ciekawośc zeżre Co z tym rodzeństwem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.08.2007 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 wiedziałam,że Wasze myśli podążą w tę stronę pudło myślcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 24.08.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Srawiam na jakiś małpi gaj dla Tomcia, tudzież coś na rodzaj huśtawki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.08.2007 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Anka to jest myśl , wykorzystam wiosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts