Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To mogłoby być zabawne :lol: :lol: :lol:

Pewnie tak.

Mam jedno zdjecie pod choinka, w sukience w paski , w elastycznych rajstopach marszczacych sie na faldach na tlustych nogach.

:D

OlkaTomek z Bezanem sa debesciaki.

:p :p :p

To cudne jesli w domu jest pies i male dziecko.

Wiele to uczy i wiele to daje .

ps. Nie ma dla mnie gorszego widoku niz piejace ze strachu dziecko na widok psa :-?

rrmi wklejaj to zdjęcie w rajstopkach :p

większość naszych znajomych, rodzina robi wielkie oczy gdy opowiadamy,że nie izolujemy Bezana od Tomka :roll:

verunia nie dość,że przystojni to jeszcze znajdują byle pretekst - paczka, list :roll: żeby zajrzeć w oczy, porozmawiać.

Anka- opiekunkę, dobre :lol: :lol: :lol: :lol:

Żaba całuski :D

monka to fakt z tym czasem, pędzi jak szalony :-? :D ostatnio widziałam takie maleństwo co dopiero z brzucha wyszło to nie mogłam uwierzyć,że Tomek też taki malutki kiedyś był, ach.

Ależ podobieństwo :o W pierwszym momencie pomyślałam, że to Tomek, tylko zdjęcie takie specjalnie "postarzone" :D

A ja usłyszałam 2 dni temu taki tekst mamy do 3 letniego na oko szkraba, kiedy szłam z psicą (też owczarek): "Nie podchodź Kubusiu, bo cię ten wielki, wstrętny pies zje!!!" :evil: Myślałam, że ją zagryzę. Szkoda tego dziecka :-?

Ależ podobieństwo :o W pierwszym momencie pomyślałam, że to Tomek, tylko zdjęcie takie specjalnie "postarzone" :D

A ja usłyszałam 2 dni temu taki tekst mamy do 3 letniego na oko szkraba, kiedy szłam z psicą (też owczarek): "Nie podchodź Kubusiu, bo cię ten wielki, wstrętny pies zje!!!" :evil: Myślałam, że ją zagryzę. Szkoda tego dziecka :-?

:o :o :o :o

Ja bym zagryzła :-?

Mój Paweł też od wczesnej maleńkości ma stały i bardzo bliski kontakt z Korą i widzę, że to świetnie wpływa i na niego i na nią :lol:

• 4 weeks później...

Olka fotki SUPER :)

Co do komentarzy dziecko pies - to moja teściowa ostatnio mało zawału nie dostała :evil:

Jak wyjeżdżamy na dłużej to wywozimy Abisia do teściowej i mamy tam dwuletnią Sarę, która go uwielbia a on ją i bawiła się młoda z psem na podwórku, szli jacyś ludzie i takie rabanu narobili że pies zjada dziecko że cały dom wybył na podwórko :evil: :evil: :evil:

A sytuacja wyglądała podobnie jak Tomek i Bezan tyle że młoda kucała obok psa i robiła przegląd: uszu, żebów.

Na szczęscie pies nie zareagował na krzyki bo dopiero mogło być nieszczęście :cry: dodam że mała nie była sama z psem na podwórko tylko ludzie nie zauważyli męża brata...... :cry: :cry: :cry:

No Olka jak tam prace przy podbitce?

Zakończone już?

Takie pytanie mam.

Czy na narożniki dawaliście listwy które zachodziły na dwie płaszczyzny?

Pozdrawiam

Zostało jeszcze troszkę nad garażem bo musieliśmy oddać pożyczone rusztowanie.

W narożnikach nie dawaliśmy listew.

Pozdrawiam.

• 3 weeks później...