Gość 14.09.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 verunia[/b karnacja pewnie po listonoszu To w Poznaniu macie takich przystojnych listonoszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.09.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 To mogłoby być zabawne Pewnie tak. Mam jedno zdjecie pod choinka, w sukience w paski , w elastycznych rajstopach marszczacych sie na faldach na tlustych nogach. OlkaTomek z Bezanem sa debesciaki. To cudne jesli w domu jest pies i male dziecko. Wiele to uczy i wiele to daje . ps. Nie ma dla mnie gorszego widoku niz piejace ze strachu dziecko na widok psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.09.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Olka, Tomek rzeczywiście do Ciebie przepodobny!! Szczęściaro Ja wyglądam bardziej na opiekunkę Pawła niż jego mamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.09.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ja tez uważam że Tomek do Ciebie jest bardziej podobny. A ta fotka z Bezanem na przeglądzie to po prostu rewelacja Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.09.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Olka czy ty przypadkiem nie u mnie w domu miałaś robione to zdjęcie miałam identyczną tapetę w pokoju Tomek słodziutki i jaki on juz duży. Wydaje mi się że to było niedawno jak trzymaliśmy kciuki żeby z Ciebie wyszedł. Jak ten czas leci. Fota z Bezanem fantastyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.09.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 rrmi wklejaj to zdjęcie w rajstopkach większość naszych znajomych, rodzina robi wielkie oczy gdy opowiadamy,że nie izolujemy Bezana od Tomka verunia nie dość,że przystojni to jeszcze znajdują byle pretekst - paczka, list żeby zajrzeć w oczy, porozmawiać. Anka- opiekunkę, dobre Żaba całuski monka to fakt z tym czasem, pędzi jak szalony ostatnio widziałam takie maleństwo co dopiero z brzucha wyszło to nie mogłam uwierzyć,że Tomek też taki malutki kiedyś był, ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.09.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ależ podobieństwo W pierwszym momencie pomyślałam, że to Tomek, tylko zdjęcie takie specjalnie "postarzone" A ja usłyszałam 2 dni temu taki tekst mamy do 3 letniego na oko szkraba, kiedy szłam z psicą (też owczarek): "Nie podchodź Kubusiu, bo cię ten wielki, wstrętny pies zje!!!" Myślałam, że ją zagryzę. Szkoda tego dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ależ podobieństwo W pierwszym momencie pomyślałam, że to Tomek, tylko zdjęcie takie specjalnie "postarzone" A ja usłyszałam 2 dni temu taki tekst mamy do 3 letniego na oko szkraba, kiedy szłam z psicą (też owczarek): "Nie podchodź Kubusiu, bo cię ten wielki, wstrętny pies zje!!!" Myślałam, że ją zagryzę. Szkoda tego dziecka Ja bym zagryzła Mój Paweł też od wczesnej maleńkości ma stały i bardzo bliski kontakt z Korą i widzę, że to świetnie wpływa i na niego i na nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 18.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Się Olka nie śmiej Nie raz słyszałam "życzliwe" pytania o rodziców Pawełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 większość naszych znajomych, rodzina robi wielkie oczy gdy opowiadamy,że nie izolujemy Bezana od Tomka zdjęcie super! i fajnie że tak od razu się dogadują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Olka fotki SUPER Co do komentarzy dziecko pies - to moja teściowa ostatnio mało zawału nie dostała Jak wyjeżdżamy na dłużej to wywozimy Abisia do teściowej i mamy tam dwuletnią Sarę, która go uwielbia a on ją i bawiła się młoda z psem na podwórku, szli jacyś ludzie i takie rabanu narobili że pies zjada dziecko że cały dom wybył na podwórko A sytuacja wyglądała podobnie jak Tomek i Bezan tyle że młoda kucała obok psa i robiła przegląd: uszu, żebów. Na szczęscie pies nie zareagował na krzyki bo dopiero mogło być nieszczęście dodam że mała nie była sama z psem na podwórko tylko ludzie nie zauważyli męża brata...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 11.10.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No Olka jak tam prace przy podbitce?Zakończone już?Takie pytanie mam.Czy na narożniki dawaliście listwy które zachodziły na dwie płaszczyzny?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.10.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No Olka jak tam prace przy podbitce? Zakończone już? Takie pytanie mam. Czy na narożniki dawaliście listwy które zachodziły na dwie płaszczyzny? Pozdrawiam Zostało jeszcze troszkę nad garażem bo musieliśmy oddać pożyczone rusztowanie. W narożnikach nie dawaliśmy listew. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 29.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 żadne nowości sie nie równają z wyczynami Tomaszka Czy to aby nie za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.10.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 a co to takiego nowego ? wyroslam juz z takich zabawek wyglada mi to na lalke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.10.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Olka przybij 5 Tomkowi od Tymka, dziś sam wstał przy klackach Robią postępy te nasze chłopaki Ale najlepsza zabawa dla niego jest chodzenie przy łózeczku, no ewentualnie za rączkę, ale tylko jedna bo druga mozna cos złapać ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.10.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Froschka plan drugi nieistotny , patrz plan pierwszy. Żaba może i za szybko, chyba sekundę mu to zajęło . Muszę go uczulić,żeby robił to wolniej . ullerowa 5 przybita, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 29.10.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Zuch chłopak W takim tempie to za rok Wam do domu narzeczoną przyprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 30.10.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Olka, brawa dla Tomka! A czy ktoś zauważył przyrząd, przy którym stoi Tomek? Widać, że tam wuefiści mieszkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 no widze ola , ze ........tomek stoi przy lali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts