andrzejka 13.06.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Wielka szkoda, że nie ma zdjęć No ale i tak bywa Zakupy wg mnie udane szczególnie dachóweczka i klinkier no i parapety Okno ocenię jak w calości zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Olka piękne zakupy dachówka na dachu będzie się prezentować ekstra czekam na zdjęcia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.06.2005 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzięki dziewczęta . Mam nadzieję,że te wszystkie kolory się nie pogryzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.06.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzięki dziewczęta . Mam nadzieję,że te wszystkie kolory się nie pogryzą. Moim skromnym zdaniem pelna harmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzięki dziewczęta . Mam nadzieję,że te wszystkie kolory się nie pogryzą. Będzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 13.06.2005 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Gnasz z robotą, że ho,ho. Chwilę nie czytałem, a tu trzeba już zapasy kupować i wiechę opijać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.06.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Bardzo ładna ta dachóweczka - czy masz namiary na handlowców - na stronach internetowych brak informacji. No i podstawowe pytanko - ile za sztuke tej przyjemności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Bardzo ładna ta dachóweczka - czy masz namiary na handlowców - na stronach internetowych brak informacji. No i podstawowe pytanko - ile za sztuke tej przyjemności? Biorę z hurtowni w Biskupicach (woj.wielkopolskie); dachówka podstawowa 2,48zł brutto. Na m2 wchodzi 10 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Olka, też myślę do dachówce Nelskampa. Wybrałaś te większe dachówki ? W sumie gdy oglądałam je to zastanawiam się nad efektem na dachu (czy nie za duże). A jakie jest Twoje zdanie? Oczekuję na fotki i prezentację dachu. I jeszcze jedno we wspomnianej przez Ciebie hurtowni wiem, że można zamówić dachówki razem z ich ułożeniem. Czy rozważałaś coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.06.2005 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Olka, też myślę do dachówce Nelskampa. Wybrałaś te większe dachówki ? I jeszcze jedno we wspomnianej przez Ciebie hurtowni wiem, że można zamówić dachówki razem z ich ułożeniem. Czy rozważałaś coś takiego? Podejrzewam ,że masz na myśli dachówki Nelskamp-Nibra których na m2 mieści się 6,5 sztuki. Wybraliśmy te mniejsze których mieści się 10. O tym,że hurtownia oferuje ułożenie dachówek nie wiedziałam.Może mój Mąż coś wie, zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 14.06.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Olka, też myślę do dachówce Nelskampa. Wybrałaś te większe dachówki ? I jeszcze jedno we wspomnianej przez Ciebie hurtowni wiem, że można zamówić dachówki razem z ich ułożeniem. Czy rozważałaś coś takiego? Podejrzewam ,że masz na myśli dachówki Nelskamp-Nibra których na m2 mieści się 6,5 sztuki. Wybraliśmy te mniejsze których mieści się 10. O tym,że hurtownia oferuje ułożenie dachówek nie wiedziałam.Może mój Mąż coś wie, zapytam. Masz rację myślałam o tych dużych - u mnie parterówka i będzie prawie 300 m dachu a te duże podobno bardzo dobrze wychodziły cenowo i polecali je na większe dachy, choć przyznaję, że cena która podałaś za Twoje dachówki jest fajowska szczególnie w porównaniu do innych firm. O tym, że kładą też dach dowiedziałam się na Budmie, gdzie mieli stoisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 15.06.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Efekt piorunujący. I jest tek jak mówiłam, już mnie prawie przegoniłaś. A Twoja więźba jak marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A Twoja więźba jak marzenie. Dzięki Funiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 15.06.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Miło się ogląda ! Zazdroszczę, że jesteś na takim etapie! To poddasze wydaje się wielgaśne! Suuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 15.06.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 WitajJaki projekt realizujecie - indywidualny czy typowy ? i jakie wymiary zewnętrzne ma wasza chatka ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Witaj Jaki projekt realizujecie - indywidualny czy typowy ? i jakie wymiary zewnętrzne ma wasza chatka ? pozdrawiam Witam. Pisałam o tym w dzienniku. Gdzieś na początku jest informacja,że wybraliśmy C14 Szeroki. Jak znajdziesz ten post to kliknij na C14 Szeroki i otworzy się strona z projektem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Miło się ogląda ! Zazdroszczę, że jesteś na takim etapie! To poddasze wydaje się wielgaśne! Suuper Żabciu dogonisz mnie przecież. Wakacje się zbliżają to będzie duuuuużo wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ale fajny domek, a okolica przecudna.Dobrze, że wykonawców masz dobrych i że wszystko idzie jak należy.Kiedy zaczynają kłaść dachówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2005 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ale fajny domek, a okolica przecudna. Dobrze, że wykonawców masz dobrych i że wszystko idzie jak należy. Kiedy zaczynają kłaść dachówki? Okolica rzeczywiście jest cudna; znajdujemy sie w otulinie parku krajobrazowego. Już się nie mogę doczekać jak będę zwiedzać pobliski las. Dachóweczki zaczynają kłaść na początku przyszłego tygodnia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Bardzo przytulny domeczek i fajna okolica. Teraz życzę Wam worka kasy na wykończeniówkę. Oj, przydałby się taki worek każdemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts