Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olka, też myślę do dachówce Nelskampa. Wybrałaś te większe dachówki ? W sumie gdy oglądałam je to zastanawiam się nad efektem na dachu (czy nie za duże). A jakie jest Twoje zdanie? Oczekuję na fotki i prezentację dachu.

I jeszcze jedno we wspomnianej przez Ciebie hurtowni wiem, że można zamówić dachówki razem z ich ułożeniem. Czy rozważałaś coś takiego?

Olka, też myślę do dachówce Nelskampa. Wybrałaś te większe dachówki ?

I jeszcze jedno we wspomnianej przez Ciebie hurtowni wiem, że można zamówić dachówki razem z ich ułożeniem. Czy rozważałaś coś takiego?

Podejrzewam ,że masz na myśli dachówki Nelskamp-Nibra których na m2 mieści się 6,5 sztuki. Wybraliśmy te mniejsze których mieści się 10.

O tym,że hurtownia oferuje ułożenie dachówek nie wiedziałam.Może mój Mąż coś wie, zapytam.

Olka, też myślę do dachówce Nelskampa. Wybrałaś te większe dachówki ?

Podejrzewam ,że masz na myśli dachówki Nelskamp-Nibra których na m2 mieści się 6,5 sztuki. Wybraliśmy te mniejsze których mieści się 10.

O tym,że hurtownia oferuje ułożenie dachówek nie wiedziałam.Może mój Mąż coś wie, zapytam.

Masz rację myślałam o tych dużych - u mnie parterówka i będzie prawie 300 m dachu a te duże podobno bardzo dobrze wychodziły cenowo i polecali je na większe dachy, choć przyznaję, że cena która podałaś za Twoje dachówki jest fajowska szczególnie w porównaniu do innych firm.

O tym, że kładą też dach dowiedziałam się na Budmie, gdzie mieli stoisko.

Witaj

Jaki projekt realizujecie - indywidualny czy typowy ? i jakie wymiary zewnętrzne ma wasza chatka ?

pozdrawiam

Witam. Pisałam o tym w dzienniku. Gdzieś na początku jest informacja,że wybraliśmy C14 Szeroki. Jak znajdziesz ten post to kliknij na C14 Szeroki i otworzy się strona z projektem.

Pozdrawiam.

Ale fajny domek, a okolica przecudna.

Dobrze, że wykonawców masz dobrych i że wszystko idzie jak należy.

Kiedy zaczynają kłaść dachówki?

Okolica rzeczywiście jest cudna; znajdujemy sie w otulinie parku krajobrazowego. Już się nie mogę doczekać jak będę zwiedzać pobliski las.

Dachóweczki zaczynają kłaść na początku przyszłego tygodnia.

Pozdrawiam.