jea 15.11.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Chyba się wzięła za wisiory, przy tych jest roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.11.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Ciiicho wiara, nie przeszkadzać Bo się Olce pomyli i nie do pary zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.11.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Poszła w wir wyrobnictwa na nic innego nie ma czasu, pewnie już świąteczne prezenty szykuje Aniu a Ty coć zamówiłas że tak Olci bronisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Aga Nawet już to noszę na uszach Śliczności!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kurdę to ja chyba musze do Olci na priv skrobnąc też chcę mieć takei śliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Kurdę to ja chyba musze do Olci na priv skrobnąc też chcę mieć takei śliczności Ja juz je mam Jedna parę córka mi podebrała Olka chyba specjalnie usunęła link do komentarzy , zeby jej nie przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 20.11.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 verunia, jak dobrze, że ja mam synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ojej jak mnie tu dawno nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 z wisiorkami żaden kłopot, powielam kolczyk i zamiast bigla(to co do ucha się wkłada) daję oczko, aby mógł przejść łańcuszek za parę dni będą komplety z bransoletkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.11.2007 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Olcia super kolczyki to ja też czekam na wisiorki, szczególnie mnie interesuje cos to tych czerwonych kolczyków który numer mają te czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Ola nr. 6 A bransoletka musi być bardzo szczupła bo ja chudzielec jestem To ja zamawiam cały zestaw, prosze o info na priv odnośnie szczegółów zamówienia Mam nadzieję że moje córki się nie przyczepią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Olka, jakie Ty śliczności robisz Ze ja tego wczesniej nie wiedziałam. Muszę nadrobić A za reklamę podziękuj Brazie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.12.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Nie chce być wredny, ale już nic w domu nie robicie Długo żadnych wpisów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.12.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Nie chce być wredny, ale już nic w domu nie robicie Długo żadnych wpisów nie było robimy, robimy obijamy się a tak serio to powstały drzwi w kuchni prowadzące pod schody i mamy nowy kącik wypoczynkowy może dziś coś wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.12.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Nie chce być wredny, ale już nic w domu nie robicie Długo żadnych wpisów nie było robimy, robimy obijamy się a tak serio to powstały drzwi w kuchni prowadzące pod schody i mamy nowy kącik wypoczynkowy może dziś coś wkleję No to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 To ja też poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.12.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 No i się doczekaliśmy Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.12.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 No może tylko troszkę krzywo Albo tak wysżło na zdjeciu tylko Deskę nad drzwiami mozecie pomalować pod kolor tej płyty mdf. Fajnie wyszły te drzwi przesuwane. Ech kanalizacja..... DO mnie to dokopią sie za kilka lat dopiero Zazdraszczam ale tylko troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 marjucha - proszę mayland - nawet nie marzyliśmy o kanalizie a tu taka niespodzianka, pewnikiem ktoś z góry kupił sobie tu działkę . Zawsze mozesz do mnie wpaść na siku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 09.12.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 marjucha - proszę mayland - nawet nie marzyliśmy o kanalizie a tu taka niespodzianka, pewnikiem ktoś z góry kupił sobie tu działkę . Zawsze mozesz do mnie wpaść na siku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts