Aga J.G 09.12.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Dobrze że Tomcio wpływa mobilizująco na rodziców Zadraszczam kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 09.12.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Gratuluję kanalizy. Obraz może wisieć prosto, tylko tak wyszedł na zdjęciu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.12.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Hihi, dziecko i jego osiągnięcia pięknie motywują rodziców do wymyślania przeróżnych rzeczy Też coś o tym wiem Ola, a co z choinką w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.12.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Olkalybowa napisał: ten obraz krzywo wisi nooo faktycznie Tomek zawieszał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.12.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Z tym sikaniem to jest tak, ze kiedy trzeba to ja mam blokadę Ostatnio musiałam nasikać na badanie i.... nie mogłam Ledwie wykropliłam z siebie pół centymetra w ten słoiczek I to przy 2 podejściach A tak serio, to przymierzałam się do wykonania tak jak Wy stopni na schodach. Ale mam niewymiarowe rozmiary i chyba zamówię u stolarza. Za 15 tepów i spocznik powiedział mi 2tys. Jego materiał no i robocizna. Bez barierki. Jak to widzisz Oluś cenowo? Nie przesadził zbytnio? Trepy jesionowe lub dębowe 4,5cm grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.12.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Mam nadzieję,że się z tą kanalizacją nie rozmyślą bo tyle gratulacji pójdzie na marne . Aniu choinka chyba stanie w kojcu . Żaba, Paweł zawieszał od razu widziałam,że krzywo, ale nie chciałam oliwy do ognia dolewać . Zupełnie o tym zapomniałam do felernego wczoraj . mayland bardzo dobra cena za te schody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.12.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Olka z tym kojcem to dobry pomysł, moze i ja skorzystam bo mam ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ullerowa to chyba będzie jedyne dobre rozwiązanie, do sufitu przecież nie przyczepię jak się jest przy Tomku i powie,że nie wolno to nie ruszy, ale człowiek czasem musi iść na siku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 olcia , ja swojego czasu przywiazywalam choinke do okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 10.12.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ullerowa to chyba będzie jedyne dobre rozwiązanie, do sufitu przecież nie przyczepię jak się jest przy Tomku i powie,że nie wolno to nie ruszy, ale człowiek czasem musi iść na siku. u mnie jest podobnie telewizor juz stoi na szafie bo fajnie się pstrykało jak nikt nie widział, teraz jeszcze mam problem z komputerem- chyba trzeba bedzie go na góre przenieśc bo na klawiaturze fajnie sie pstryka raz jiuz mało co systemu nam nie skasował a z choinka to pewnie coś trzeba bedzie zrobic bo tygodnia nawet nie przetrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 gdzie się wiesza choinkę pod sufitem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 znaczy w jakim kraju? w Niemczech kiedyś? Frosiu tak sobie myślałam,aby ją dociążyć, ale to super gientka musiałaby być a bombki plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 znaczy w jakim kraju? w Niemczech kiedyś? Frosiu tak sobie myślałam,aby ją dociążyć, ale to super gientka musiałaby być a bombki plastikowe w Polsce , jak moje dzieci byly male ja mialam takich Tomkow x 3 te to dopiero mialy fantazje choinka stala przy oknie i przywiazana byla do klamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.12.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 U mnie rok temu była krótka i stała na stoliku za kanapą. Rozwiązanie zdało egzamin Ale w tym roku szalejemy, będzie normalna, żywa, duża, w miejscu kanapy, którą już teraz Paweł próbuje przesuwać, żeby choince zrobić miejsce Zobaczymy jak to będzie, troszkę obawiam się o bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.12.2007 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Zobaczymy jak to będzie, troszkę obawiam się o bombki uprzedź je,że muszą się mocno trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.12.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Nasza Kornelia jak była mała to mieszkalismy w bloku i choinka była przywiązana do rur od kaloryferów, mocowanie zdało egzamin Ale na dole wisiały plastikowe bombki i poprostu po tygodniu choinka na dole była całkiem łysa Bo nasze dziecię uzanło bombki za bardzo fajne piłeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.12.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech pod świąteczną choinką, znajdzie się radość, szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie oraz możliwości ku spełnienia wszelkich marzeń w Nowym Roku!!!http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1174.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts