Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Z tym sikaniem to jest tak, ze kiedy trzeba to ja mam blokadę :o Ostatnio musiałam nasikać na badanie i.... nie mogłam :lol: Ledwie wykropliłam z siebie pół centymetra w ten słoiczek :lol: I to przy 2 podejściach :wink: :oops: :lol:

A tak serio, to przymierzałam się do wykonania tak jak Wy stopni na schodach. Ale mam niewymiarowe rozmiary i chyba zamówię u stolarza. Za 15 tepów i spocznik powiedział mi 2tys. Jego materiał no i robocizna. Bez barierki. Jak to widzisz Oluś cenowo? Nie przesadził zbytnio? Trepy jesionowe lub dębowe 4,5cm grube.

Mam nadzieję,że się z tą kanalizacją nie rozmyślą bo tyle gratulacji pójdzie na marne :D .

Aniu choinka chyba stanie w kojcu :lol: .

Żaba, Paweł zawieszał :roll: od razu widziałam,że krzywo, ale nie chciałam oliwy do ognia dolewać :roll: . Zupełnie o tym zapomniałam do felernego wczoraj :x :wink: :lol: .

mayland bardzo dobra cena za te schody :p .

ullerowa to chyba będzie jedyne dobre rozwiązanie, do sufitu przecież nie przyczepię :lol: jak się jest przy Tomku i powie,że nie wolno to nie ruszy, ale człowiek czasem musi iść na siku.

u mnie jest podobnie :roll: telewizor juz stoi na szafie bo fajnie się pstrykało jak nikt nie widział, teraz jeszcze mam problem z komputerem- chyba trzeba bedzie go na góre przenieśc bo na klawiaturze fajnie sie pstryka :roll: raz jiuz mało co systemu nam nie skasował :-?

a z choinka to pewnie coś trzeba bedzie zrobic bo tygodnia nawet nie przetrzyma :roll:

znaczy w jakim kraju? w Niemczech kiedyś?

Frosiu tak sobie myślałam,aby ją dociążyć, ale to super gientka musiałaby być a bombki plastikowe

w Polsce , jak moje dzieci byly male :D

ja mialam takich Tomkow x 3

te to dopiero mialy fantazje

choinka stala przy oknie i przywiazana byla do klamki :lol:

U mnie rok temu była krótka i stała na stoliku za kanapą. Rozwiązanie zdało egzamin :lol:

Ale w tym roku szalejemy, będzie normalna, żywa, duża, w miejscu kanapy, którą już teraz Paweł próbuje przesuwać, żeby choince zrobić miejsce :wink:

Zobaczymy jak to będzie, troszkę obawiam się o bombki :roll: :wink:

Nasza Kornelia jak była mała to mieszkalismy w bloku i choinka była przywiązana do rur od kaloryferów, mocowanie zdało egzamin :) Ale na dole wisiały plastikowe bombki i poprostu po tygodniu choinka na dole była całkiem łysa :o :roll: Bo nasze dziecię uzanło bombki za bardzo fajne piłeczki :)

• 2 weeks później...

http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg

Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie.