Olkalybowa 15.01.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 zdopingowałam męża i już wisi prosto, obraz ofkors Z nowości: zamontowaliśmy zasuwkę do drzwi prowadzących pod schody, bo Tomaj bez problemu drzwi odsuwał i trzymając się jedną ręką zaglądał w przepaść czyhającą tuż, tuż to tyle z nowości wnętrzarskich Z ogrodowych nowości to postawiłam karmnik dla ptaków, sypnęłam ziarka zakupione w sklepie zoologicznym, które niestety nie cieszą się zbyt dużym zainteresowaniem . Chyba się na nas wróble obraziły za eksmisję spod dachu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.01.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 gratki Olka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Gratki Olka Ja sie obawiam u mnie karmnika. Juz teraz dziecioły sie o szyby rozbijają a co bedzie później? Mamy wokół obszar ochronny dla ptactwa Natura2000 Lata tego całkiem sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 15.01.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 gratki Olka gaci nie będzie...już były u mnie też się obraziły jak walnąłem podbitkę chociaż do miski Orka teraz zaglądają, nawet ich nie przegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Olu wyciagam komenty na pierwszą stronę Ogladałam Twoją dłubaninę Coraz więcej rozmaitości i takie śliczne! Nie masz moze czegoś z......trupimi czachami? Córka ma niebawem urodziny (3 luty) a ona uwielbia takie gadżety. Czy robisz na srebrnych uszach? (zapomniałam jak to sie nazywa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Oluniu, powiedz mi czy te Twoje cudeńka nadadzą się dla 12-to latki?? http://mojeprecjoza.blox.pl/resource/PICT0950_copy.jpg Są po prostu śliczne!!! Chodzi tylko o to, czy nie będą za duże ... ona ma drobną twarz i w ogóle jest mikra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.01.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 braza teraz lecę do pracy więc dokładne wymiary postaram się podać jak wrócę. W tzw. miedzy czasie możesz zapytać EW-ki bo ona je brała. Z tego co pamiętam to one raczej duże są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.01.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 braza teraz lecę do pracy więc dokładne wymiary postaram się podać jak wrócę. W tzw. miedzy czasie możesz zapytać EW-ki bo ona je brała. Z tego co pamiętam to one raczej duże są. Dzięki, lecę do Ewci!! Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 27.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No i będzie powtórka z rozrywki http://plaatjessite.mine.nu/nanda/zwanger/070.gif gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 JUHU!!!!!!!!! Gratulacje kochana! Hihi, ale fajnie Patrz, a ja tu zajrzałam w całkiem innej sprawie. Wczoraj w naszym wietrznym zakątku oczywiście lekko wiało i zanim zdążyłam złożyć na ręce mamusi życzenia dla Tomka, to mnie wywaliło i net sobie poszedł Zaległości zatem nadrabiam dzisiaj STO LAT PROSZĘ PANA! http://www.fisher-price.com/img/product_shots/L1343_d_2.jpg PS. I trzymam kciuki za siostrzyczkę, żeby było komu fajne koleżanki do domu przyprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.01.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 No i będzie powtórka z rozrywki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ola gratuluję!!!! Dbaj o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.01.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 OLU, SUPER!!!!!!!!!!!!! bardzo się cieszę i gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.01.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Oluśka - serdeczne gratulacje to teraz celowaliście w płeć przeciwną ? a kiedy nastapi ten szczęśliwy moment? jeszcze raz gorąco gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Oluś gratulacje dla Was obojga Super wiadomosć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.01.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 to teraz celowaliście w płeć przeciwną ? a kiedy nastapi ten szczęśliwy moment? Zalewaliśmy formę bez żadnych kalkulacji nie ważne co sie urodzi, pokochamy jak swoje . Według kalkulatorów dnia narodzin dostępnych w sieci, termin wychodzi na 3 października. Jesteśmy teraz w tym momencie http://bd.lilypie.com/D6N7p1/.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.01.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ola, to młode nr 2 bez problemów obejmie w posiadanie Tomka wózek, bo w październiku, to on już będzie miał go w głębokim poważaniu Fajnie, tak jak chciałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.01.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 to teraz celowaliście w płeć przeciwną ? a kiedy nastapi ten szczęśliwy moment? Zalewaliśmy formę bez żadnych kalkulacji nie ważne co sie urodzi, pokochamy jak swoje . Według kalkulatorów dnia narodzin dostępnych w sieci, termin wychodzi na 3 października. Jesteśmy teraz w tym momencie http://bd.lilypie.com/D6N7p1/.png znaczy WAGA będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 OLka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts