Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ola, sorry, ale ja mam pytanie do Miko :lol:

Jak sobie radziłaś z zazdrością starszego gdy młodszy się pojawił? Bo ja tu jakieś horrory od teściowej słyszę :-?

eee przesadza 8) , nie jest aż tak źle 8)

U nas zazdrości nie było tuż po porodzie , zjawiła się :wink: tak po 2 -3mieś i...dalej trwa :roll: . Trzeba więcej poświęcać czasu starszemu ...jest to ciężkie :roll: . A co do wyjazdów do babci , mój starszy nie lubił tam wcześniej jeździć , odkąd zjawił się młodszy to spędzałby tam każdy wolny czas (czuje się tam jedynakiem, jedynym , najważniejszym, babcia wszystko zrobi na życzenie , kupi, zagra itd :D ). Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo :D , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze :D

U nas różnica będzie 1rok i 9 miesięcy....mówisz meksyk... :-? no nic damy radę :lol:

Przydatna jest pomoc innych np. babci.

A tak w ogóle to wszystko demolują w domu... Licze, że jak przeprowadzę się to już troszkę podrosną i będę mniej demolować.. :wink:

Ola, sorry, ale ja mam pytanie do Miko :lol:

Jak sobie radziłaś z zazdrością starszego gdy młodszy się pojawił? Bo ja tu jakieś horrory od teściowej słyszę :-?

eee przesadza 8) , nie jest aż tak źle 8)

U nas zazdrości nie było tuż po porodzie , zjawiła się :wink: tak po 2 -3mieś i...dalej trwa :roll: . Trzeba więcej poświęcać czasu starszemu ...jest to ciężkie :roll: . A co do wyjazdów do babci , mój starszy nie lubił tam wcześniej jeździć , odkąd zjawił się młodszy to spędzałby tam każdy wolny czas (czuje się tam jedynakiem, jedynym , najważniejszym, babcia wszystko zrobi na życzenie , kupi, zagra itd :D ). Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo :D , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze :D

U mnie tez jest troszkę zazdrości. Najwięcej gdy .. tata je śniadanie/kolacje. Wtedy oboje pchają się na kolana. A tak to przy małej róznicy wieku wydaje mi się, że starsze po prostu nie pamięta jak było jedynakiem... :wink:

Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo :D , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze :D

taaa

moi przestali walczyc jakieś 2 lata temu, a wczesniej to non stop..( czyli jakieś 13 lat :lol: :lol: :lol: )

teraz jak im cos nie pasuje to daja sobie po jednym i jest spokój..juz nawet nie reaguję :wink: :oops: :lol: :lol:

Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo :D , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze :D

taaa

moi przestali walczyc jakieś 2 lata temu, a wczesniej to non stop..( czyli jakieś 13 lat :lol: :lol: :lol: )

teraz jak im cos nie pasuje to daja sobie po jednym i jest spokój..juz nawet nie reaguję :wink: :oops: :lol: :lol:

:o mówisz, że tak będzie jeszcze jakiś czas :roll: ... chyba zdecyduje się na trzecie :lol: :wink:

Olka spoko loco...

u nas jets rok i 15 dni różnicy zazdrość zaczęła sie jak poleźli do przedszkola... a wcześnej totalna sielanka- spali razem o tych samych porach jedli razem... stąd Krzyś szybko nauczył się sam wachlować łyżką ... ja tam bym tej sytaucji nie oddała za żadne skarby....

:roll: