Olkalybowa 02.02.2008 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 U nas różnica będzie 1rok i 9 miesięcy....mówisz meksyk... no nic damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.02.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ale jak starszego wyprawicie do jakiejś babci albo cioci - jaki będzie spokój i cisza w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.02.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ale jak starszego wyprawicie do jakiejś babci albo cioci - jaki będzie spokój i cisza w domu oj tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.02.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ola, sorry, ale ja mam pytanie do Miko Jak sobie radziłaś z zazdrością starszego gdy młodszy się pojawił? Bo ja tu jakieś horrory od teściowej słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Ola, sorry, ale ja mam pytanie do Miko Jak sobie radziłaś z zazdrością starszego gdy młodszy się pojawił? Bo ja tu jakieś horrory od teściowej słyszę eee przesadza , nie jest aż tak źle U nas zazdrości nie było tuż po porodzie , zjawiła się tak po 2 -3mieś i...dalej trwa . Trzeba więcej poświęcać czasu starszemu ...jest to ciężkie . A co do wyjazdów do babci , mój starszy nie lubił tam wcześniej jeździć , odkąd zjawił się młodszy to spędzałby tam każdy wolny czas (czuje się tam jedynakiem, jedynym , najważniejszym, babcia wszystko zrobi na życzenie , kupi, zagra itd ). Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 U nas różnica będzie 1rok i 9 miesięcy....mówisz meksyk... no nic damy radę Przydatna jest pomoc innych np. babci. A tak w ogóle to wszystko demolują w domu... Licze, że jak przeprowadzę się to już troszkę podrosną i będę mniej demolować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Ola, sorry, ale ja mam pytanie do Miko Jak sobie radziłaś z zazdrością starszego gdy młodszy się pojawił? Bo ja tu jakieś horrory od teściowej słyszę eee przesadza , nie jest aż tak źle U nas zazdrości nie było tuż po porodzie , zjawiła się tak po 2 -3mieś i...dalej trwa . Trzeba więcej poświęcać czasu starszemu ...jest to ciężkie . A co do wyjazdów do babci , mój starszy nie lubił tam wcześniej jeździć , odkąd zjawił się młodszy to spędzałby tam każdy wolny czas (czuje się tam jedynakiem, jedynym , najważniejszym, babcia wszystko zrobi na życzenie , kupi, zagra itd ). Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze U mnie tez jest troszkę zazdrości. Najwięcej gdy .. tata je śniadanie/kolacje. Wtedy oboje pchają się na kolana. A tak to przy małej róznicy wieku wydaje mi się, że starsze po prostu nie pamięta jak było jedynakiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 03.02.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze taaa moi przestali walczyc jakieś 2 lata temu, a wczesniej to non stop..( czyli jakieś 13 lat ) teraz jak im cos nie pasuje to daja sobie po jednym i jest spokój..juz nawet nie reaguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.02.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 13 lat? Kurcze, przez najbliższe 11 lat będę musiał rozdzielać moje dzieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Chwilę mnie nie było a tu takie wiadomości Olu- gratulacje wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Mimo, że zazdrość jakaś tam jest, to kochają się bardzo , jeden za drugim przepada. Dziewczyny będzie dobrze taaa moi przestali walczyc jakieś 2 lata temu, a wczesniej to non stop..( czyli jakieś 13 lat ) teraz jak im cos nie pasuje to daja sobie po jednym i jest spokój..juz nawet nie reaguję mówisz, że tak będzie jeszcze jakiś czas ... chyba zdecyduje się na trzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.02.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 verunia dzięki całej reszcie dziękuję za pocieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.02.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Olka spoko loco... u nas jets rok i 15 dni różnicy zazdrość zaczęła sie jak poleźli do przedszkola... a wcześnej totalna sielanka- spali razem o tych samych porach jedli razem... stąd Krzyś szybko nauczył się sam wachlować łyżką ... ja tam bym tej sytaucji nie oddała za żadne skarby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.02.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 sylvia1 lejesz miód na moje serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.02.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 na moje też zwłaszcza dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.02.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 sylvia1 lejesz miód na moje serce Ściemnia,żeby Cię pocieszyć Spoko Olka, nie będzie źle. Ja z bratem tłukłem się do 15 roku życia. Podobało mi się to, bo jest dwa lata młodszy i nie stawiał mocnego oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.02.2008 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Z moim bratem starszym o 5 lat też się tłukłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja ze swoim rok młodszym też się tłukłem ostro do momentu aż tata kupił rękawice bokserskie później, to już nie było to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.02.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Hmmm, ciekawy wewątek o tym tłuczeniu Kurde, a ja jestem jedynaczką I z nikim się nie tłukłam Nic to, moi synowie nadrobią zaległości matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Moja 6 lat młodsza siostra też usiłowa pobić i musiałem umiejętnie bronić się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts