zaba_gonia 05.02.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mi siostra zrobiła szramę na policzku tak mnie tłukła ( do teraz mam seksowna bliznę ) a druga zamykałam w tapczanie i w szafie a ja dostawąłm histerii ( mam lekka klastrofobię..) i kiedys przywiązały mnie obie do barierki na klatce schodwej jak byłam w samej bieliźnie... i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 05.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mi siostra zrobiła szramę na policzku tak mnie tłukła ( do teraz mam seksowna bliznę ) a druga zamykałam w tapczanie i w szafie a ja dostawąłm histerii ( mam lekka klastrofobię..) i kiedys przywiązały mnie obie do barierki na klatce schodwej jak byłam w samej bieliźnie... i.... Widzę, że wiele w życiu przeszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mi siostra zrobiła szramę na policzku tak mnie tłukła ( do teraz mam seksowna bliznę ) a druga zamykałam w tapczanie i w szafie a ja dostawąłm histerii ( mam lekka klastrofobię..) i kiedys przywiązały mnie obie do barierki na klatce schodwej jak byłam w samej bieliźnie... i.... Jakieś sadystyczne siostry masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 05.02.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mi siostra zrobiła szramę na policzku tak mnie tłukła ( do teraz mam seksowna bliznę ) a druga zamykałam w tapczanie i w szafie a ja dostawąłm histerii ( mam lekka klastrofobię..) i kiedys przywiązały mnie obie do barierki na klatce schodwej jak byłam w samej bieliźnie... i.... Widzę, że wiele w życiu przeszłaś o tak.. kze nie było az tak źle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A mi siostra zrobiła szramę na policzku tak mnie tłukła ( do teraz mam seksowna bliznę ) a druga zamykałam w tapczanie i w szafie a ja dostawąłm histerii ( mam lekka klastrofobię..) i kiedys przywiązały mnie obie do barierki na klatce schodwej jak byłam w samej bieliźnie... i.... ja swojej siostrze rozbiłam głowę bo ją chciałam po schodach wnieść, a ona się wyrywała ( to chyba nie była jednka moja wina, nie?? ) krew się lała jak z kranu, szycie... ona odwdzięczyła się ogdyzając mi kawłee skóry na ręce, krew tez się lała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Siostra jak się wkurzyła na mnie (bo zamknąłem się w pokoju przed jej atakiem) to .. kopnęła w szybę w drzwiach... Szybę szlag trafił, chyba dużej straty w nodze nie było... Ale wyglądało groźnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 mam blizne na nodze po wbiciu w nia noza przez mojego brata zemscilam sie wybijajac mu "jedynke" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Olka, fajnie zrobiłyśmy decydując się na drugie dziecko, nie? Nudno nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 To może od razu wyrobić sobie znajomości na ostrym dyżurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.02.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Olka, fajnie zrobiłyśmy decydując się na drugie dziecko, nie? Nudno nie będzie a przy jednym jest nudno? Pewnie,że fajnie zrobiłyśmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 05.02.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Olka!!!! serdeczne gratulacje!!!!!!! życze wszystkiego dobrego!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja też jedynaczka, ale nadrabiałam na podwórku - wiecznie się z kimś tłukłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja też jedynaczka, ale nadrabiałam na podwórku - wiecznie się z kimś tłukłam Bojowa jesteś!! A ponoć to chłopaki ciagle tłukli się na podwórku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja też jedynaczka, ale nadrabiałam na podwórku - wiecznie się z kimś tłukłam Bojowa jesteś!! A ponoć to chłopaki ciagle tłukli się na podwórku... Mi żaden nie podskoczył po raz drugi ... Ale też i wiecznie z guzami chodziłam Poza tym miałam ... ogromnego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale wy wszyscy bojowi jesteście Ja nie pamietam, zebym kogos tłukła, no może w żartach. Brata tez nie tłukłam bo sporo młodszy jest i raczej mu matkowałam Ciekawe jaka byłay jego wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale wy wszyscy bojowi jesteście Ja nie pamietam, zebym kogos tłukła, no może w żartach. Brata tez nie tłukłam bo sporo młodszy jest i bardziej mu matkowałam przecież my tu całyn czas o żartach mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.02.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale wy wszyscy bojowi jesteście Ja nie pamietam, zebym kogos tłukła, no może w żartach. Brata tez nie tłukłam bo sporo młodszy jest i bardziej mu matkowałam przecież my tu całyn czas o żartach mówimy ładne mi zarty- wybijanie jedynek, wbijanie noża w nogę, rozbijanie głowy, szczucie psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 05.02.2008 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 dla żartu rzuciłam się na brata z nożyczkami a Paweł złamał swojemu bratu obojczyk w wyścigu po sanki ten w rewanżu wbił mu własnej roboty dzidę w łydkę i ukruszył jedynkę kamieniem z procy (nie wiem co było wcześniej obojczyk czy rewanż); ubaw po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.02.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 dla żartu rzuciłam się na brata z nożyczkami a Paweł złamał swojemu bratu obojczyk w wyścigu po sanki ten w rewanżu wbił mu własnej roboty dzidę w łydkę i ukruszył jedynkę kamieniem z procy (nie wiem co było wcześniej obojczyk czy rewanż); ubaw po pachy dla rodziców: na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja z zabaw z dzieciństwa pamietam jak jechałam z rodzicami na pogotowie z wbitą w oko kredką Skończyło się miesieczym opatrunkiem na oku. Wygladałam jak pirat w czarnej przepasce na jedno oko. SIostra dostała lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts