Gość 05.02.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 jeśli to wszystko co opowiadacie ma pocieszyc Olkę to dosc specyficzny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Olka napewno wie, że bedzie dobrze. Droczy sie tu z nami a pewnie profesjonalnych rad na jakimś forum "matka-dziecko" szuka juz od kilku miesiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 05.02.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ja z zabaw z dzieciństwa pamietam jak jechałam z rodzicami na pogotowie z wbitą w oko kredką Skończyło się miesieczym opatrunkiem na oku. Wygladałam jak pirat w czarnej przepasce na jedno oko. SIostra dostała lanie Dobra, przerzucamy się na Bambino... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.02.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Aniu na nic sie nie przerzucaj Ja starsza jestem od siostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.02.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ja też jedynaczka, ale nadrabiałam na podwórku - wiecznie się z kimś tłukłam Bojowa jesteś!! A ponoć to chłopaki ciagle tłukli się na podwórku... Mi żaden nie podskoczył po raz drugi ... Ale też i wiecznie z guzami chodziłam Poza tym miałam ... ogromnego psa Skoro miałaś duże psa to o nic nie pytam... To wszystko wyjaśnia... To już wiem czemu ja się musiałem tyle razy bić na podwórku.. Wystarczyło kupić dużego psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 06.02.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 sylvia1 lejesz miód na moje serce Ściemnia,żeby Cię pocieszyć nie ściemniam naprawdę mało tego mam kilka znajomych tez z małża różnicą wieku i tam już jest pół na pół tzn połowa mówi, ze na początku jest ciężko a druga że nie jest ciężko ale całe 100% sytuacji by nie zamieniło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.02.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Potwierdzam, że nie zmieniłbym .. Mam nadzieję, że jak wyjdę z pieluch to już do nich nie wróce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ola ściemniają... Mój tato mówi, ze przez pierwsze 25 lat jest cięzko a potem juz z górki..prosto do piachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ola dotarły!!!!! Sa piękne - dzięki!!! Córcia ma już w uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.02.2008 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ola dotarły!!!!! Sa piękne - dzięki!!! Córcia ma już w uszach dobrze,że nie w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Ola dotarły!!!!! Sa piękne - dzięki!!! Córcia ma już w uszach dobrze,że nie w nosie Kto wie, dzieci są nieprzewidywalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.02.2008 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 U nas różnica będzie 1rok i 9 miesięcy....mówisz meksyk... no nic damy radę Oluś :) Cudownie ! Moje chłopaki dzieli 1 rok i 5 miesięcy - i bardzo sobie chwale to roziązanie - i nie ściemniam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.02.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Olka! Gdzie jesteś? Wyłaź z ukrycia i mów co u Ciebie, jak się czujesz i w ogóle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.03.2008 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ach, Aniu... W nocy z 28 na 29 lutego włamali mi się na konto mail'owe i co najgorsze zmienili hasło, złodzieje jedne . Miałam tam zdjęcia (przyzwoite ma się rozumieć), mam nadzieję,że żadnych cennych informacji nie pamiętam bo kasowanie otrzymanych maili nie należy do moich nawyków. Taka się czuję obdarta z prywatności . Poza tym wszystko ok. Mdłości minęły, mega zmęczenie również. Nie mogę jeść mięsa bo mnie odrzuca. Jesteśmy po pierwszej wizycie u gin. Smyk zakotwiczył się prawidłowo, serducho bije, żyć nie umierać . P.S. Jakbym Was zwymyślała mailem po 28 lutego to nie bierzcie do siebie bo to nie ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ach, Aniu... W nocy z 28 na 29 lutego włamali mi się na konto mail'owe i co najgorsze zmienili hasło, złodzieje jedne . Miałam tam zdjęcia (przyzwoite ma się rozumieć), mam nadzieję,że żadnych cennych informacji nie pamiętam bo kasowanie otrzymanych maili nie należy do moich nawyków. Taka się czuję obdarta z prywatności . Poza tym wszystko ok. Mdłości minęły, mega zmęczenie również. Nie mogę jeść mięsa bo mnie odrzuca. Jesteśmy po pierwszej wizycie u gin. Smyk zakotwiczył się prawidłowo, serducho bije, żyć nie umierać . P.S. Jakbym Was zwymyślała mailem po 28 lutego to nie bierzcie do siebie bo to nie ja . mnie a właściwie synkowi też wleźli i to kolega z klasy podobno i na jakiś grze w sieci powypisywali takie teksty, że oczy puchną, jamlesika zawiesili na tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.03.2008 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 mnie a właściwie synkowi też wleźli i to kolega z klasy podobno i na jakiś grze w sieci powypisywali takie teksty, że oczy puchną, jamlesika zawiesili na tydzień właśnie tego najbardziej się boję, że podszywając się pode mnie narobią jakiś bzdur, poobrażają mi znajomych i zszargają opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.03.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 mnie a właściwie synkowi też wleźli i to kolega z klasy podobno i na jakiś grze w sieci powypisywali takie teksty, że oczy puchną, jamlesika zawiesili na tydzień właśnie tego najbardziej się boję, że podszywając się pode mnie narobią jakiś bzdur, poobrażają mi znajomych i zszargają opinię oby tylko jakiegoś spamu nie rozsyłali z Twojego konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.03.2008 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 pisałam to moderatora czy jak go tam nazwać, aby to konto zablokował, ale że był to piątek odzewu brak, łikend mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 01.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Ugh, nieprzyjemna sprawa Pozostaje tylko mieć nadzieję, że to głupi żart i żadnych poważnych konsekwencji mieć nie będzie Cieszę, się, że młode na swoim miejscu i że wszystko ok. Ja już zaczynam mieć początek końca, ciężko mi jak pierun, a jeszcze Pawcik ma jakiś trudny okres i meksyk to my mamy teraz A jak Tomaj? Mężnieje pewnie Trzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.03.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Na pewno to głupi żart i tyle... Maile sugeruje regularnie usuwać.. Najważniejsze, że maluszek jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts