zaba_gonia 15.06.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Miło się ogląda ! Zazdroszczę, że jesteś na takim etapie! To poddasze wydaje się wielgaśne! Suuper Żabciu dogonisz mnie przecież. Wakacje się zbliżają to będzie duuuuużo wolnego czasu. Tak naprawdę to na brak wolnego czasu nie narzekam. Od kiedy nie ma klas maturalnych, mam tygodniowo tylko 12 godz. Myślę, że mój szef prowadzi za dużo budów jednocześnie i stąd te przestoje. Moje dzieci tez już trochę wyrośnięte i nie muszę poswięcać im tyle czasu co kiedyś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.06.2005 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 No no coo za widoki wspaniale cieszą moje oczy w waści dzienniku Super idzie praca oby tak dalej, fajnie masz, a jakie duże okno w salonie będzie, a czy będzie jakoś dzielone czy nie Ogólnie duże masz okna no ale i jest na co patrzeć przez nie Fajnie Gratulki Już wiadomo czemu tak dozujesz zdjęcia Zeby zaskoczyć wszystkich z grubej rury Podoba mi się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 16.06.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 no niezłe tempo. jeszcze niedawno fundamenty oglądaliśmy, a tu proszę - już dach prawie zrobiony. super domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2005 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Dziekuję wszystkim za ciepłe słowa . Anrzdzejko co do okna w salonie rzeczywiscie jest potężne 2520x1330, w projekcie jest podzielone na 3 części i na takie się chyba zdecydujemy. A co do zdjęć z grubej rury to masz zrozumiałe odczucie. Jak zobaczyłam jakie zdjęcia były ostatnie to ho ho róznica w stanie budowy kolosalna . Katarku zgadzam się z Tobą, tempo mamy przednie mam nadzieję,że uda się takie utrzymać bo marzymy,aby się tam jak najszybciej przeprowadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 16.06.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Bardzo łądny domek! I jak szybko powstaje. Ekipę masz profesjonalną - jak na mój gust to mają sporo rusztowań - robota może dobrze iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 16.06.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Ale masz fajnie...aktualne zdjęcia robią wrażenie!!!Pozytywne!! Bardzo ładnie prezentuje się domek, okolica .....pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.06.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Olu! Sliczny domeczek!Miło patrzeć jak na kolejnych zdjęciach pnie się do góry. Mi też podoba się najbardziej czerwona dachóweczka! A wiewióreczka jako dodatek- rewelacyjna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.06.2005 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Bardzo mi miło,że się Wam nasza chatyńka podoba . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rizo 18.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Dzięęęęęęęęęki za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.06.2005 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Dzięęęęęęęęęki za fotki a co u Ciebie? Budowa rozpoczęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rizo 19.06.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Dzięki, budynek wytyczony, w tym tygodniu zaczynam Dobra rada: spytaj twoich fachowców jak mają zamiar docieplić ściany szczytowe przy połączeniu dachu ze ścianą. Dla mnie jest to piękny punkt przemarzania "jak się patrzy". Przykład książkowy. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.06.2005 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Dzięki, budynek wytyczony, w tym tygodniu zaczynam Dobra rada: spytaj twoich fachowców jak mają zamiar docieplić ściany szczytowe przy połączeniu dachu ze ścianą. Dla mnie jest to piękny punkt przemarzania "jak się patrzy". Przykład książkowy. Pozdrawiam ! Czy możesz mi powiedzieć gdzie on będzie? Bo mam na ten temat pojęcie marne . Znasz wyjście z tej sytuacji? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 20.06.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ten Wasz domek to takie fajne proporcje ma ..... dobrze się prezentuje .... Do twarzy mu z dachem... Ciekawe jak aparycja z dodatkiem dachóweczki i klinieru na kominach.. Efekt, zbliżony do końcowego - podoba mi się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Podoba mi się pomysl na lazienkę takie kolorki mogą tylko koic skolatane nerwy ale tez i relaksować skutecznie po budowie Nie serio ciekawie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2005 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Andrzejko, a te łódeczki to tak w nawiązaniu do ulubionej formy spędzania wakacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ten Wasz domek to takie fajne proporcje ma ..... dobrze się prezentuje .... Do twarzy mu z dachem... Ciekawe jak aparycja z dodatkiem dachóweczki i klinieru na kominach.. Efekt, zbliżony do końcowego - podoba mi się !!! Taki zgrabniutki, prawda . Dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 21.06.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Prawda.. na pierwszy rzut oka ( nawet taki, na golasa) ma takie fajne proporcje....Dach..nie za mały ..nie za duży. .okapy ..taki okalające chałupkę ( żadnych przyciasnych berecików, jak u mnie w początkowej fazie projektu) poddasze również nie psujące ogólnej bryły ...Taki przystojniaczek z niego!!! Jestem laikiem, oglądaczem i bardzo często jest w bryle budunku coś co nie bardzo leży ...A u Was...naprawdę fajnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rizo 21.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Czy możesz mi powiedzieć gdzie on będzie? Bo mam na ten temat pojęcie marne . Znasz wyjście z tej sytuacji? Pozdrawiam. Przemarzanie pojawi ci się na ścianach szczytowych w sypialniachna na połączeniu powierzchni dachowej, a ścianą szczytową balkonową. Jedynym wyjściem z tej sytuacji to obniżenie ściany szczytowej przynajmiej do połowy wysokości krokwi aby zmieściła się tam wełna mineralna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2005 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Czy możesz mi powiedzieć gdzie on będzie? Bo mam na ten temat pojęcie marne . Znasz wyjście z tej sytuacji? Pozdrawiam. Przemarzanie pojawi ci się na ścianach szczytowych w sypialniachna na połączeniu powierzchni dachowej, a ścianą szczytową balkonową. Jedynym wyjściem z tej sytuacji to obniżenie ściany szczytowej przynajmiej do połowy wysokości krokwi aby zmieściła się tam wełna mineralna. Dzięki, to trzeba będzie przyciąć te ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 22.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Olka - odezwij się, jak juz będziesz miała dachóweczki na dachu... Z chęcia bym podjechał i looknął choćby z samochodu w przelocie, jak się prezentują... Ja mam u siebie w garażu chyba wszystkie modele, od d5 wielkoformatowej do tej, która mi się najbardziej podoba - H13 ... Ze zdjęć widzę, że pan hutrownik namówił Cię na folie Tyveka pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts