sylvia1 06.04.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Olu spóźnione ale najszczersze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.04.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 06.04.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Jak zawsze spóźniony, ale naprawdę szczery. Wszystkiego najlepszego Olka. Wszystkiego najlepszego, jeszcze więcej radości w domu i szczęśliwych narodzin oczekiwanego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.04.2008 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jesteście bardzo mili, albo nie czytacie mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 10.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 jak mozesz mówic Oleńko że nie czytamy? Może niektórzy mają lekkie zaleglości, ale Bezan obczajon. Trza jeszcze zęby sprawdzić jak ma być zieńciem No a party w gaiku cisowym z potańcówa a jak się skuję to prosze o rzerwację miejsca pod jałowcem ... razem będziem się płożyć pzdr miras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.04.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 ja czytam, ale takładnie , ciepło na dworze, że mnie wygnało do własnego ogródka Ja myślę że jak przyjadę do ciebie za parę lat to juz będziemy grzyby zbierac w tym zagajniku brzozowym. Teraz trochę to łyso wygląda, ale pózniej zobaczysz jak będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.04.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Miras zęby sprawdzane we wrześniu to można uznać ,że badanie aktualne http://www.olkalybowa.republika.pl/Tomek/pazdziernik/PICT0019.JPG Znając gościność Pawła popłożycie się razem verunia a w nowym miejscu zamieszkania są jakieś ogrodowe ruchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Bardzo mi się podobają okazyjnie kupione świerki a gdzie są takie okazje może skorzystam Widzę że prace ogordowe idą pełną parą i dar przekazania wieści to Ty masz uśmiałam się od ucha do ucha. Widzę że Tomuś też uczestniczy dzielnie w pracach Zadroszczę tych zagajników bo u mnie to .... lepiej nie gadać co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 10.04.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Z zagramnycy do nas jechały z Niemiec chyba. Nie wiem dokładnie znajomy załatwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Z zagramnycy do nas jechały z Niemiec chyba. Nie wiem dokładnie znajomy załatwiał. dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Olu Tak bardzo chciałabym Ci napisac coś miłego odnośnie Twojego ogrodu , ale jak patrzę na gaik cisów (z komentarzem o sprawnym oku ) http://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/kwiecien2008/cisy.JPG albo na ten zagajnik sosnowo-brzozowy http://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/kwiecien2008/lewastrona.JPG to po prostu turlam się ze śmiechu.... ps. dziękuję Ci że poprawiłas mi humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.04.2008 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.04.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Olka niebawem nadchodzę Tzn. bierzemy się za kostkę Wasze wskazówki w dzienniku bardzo mi się przydadzą Ogród rodzi się w bólach Ja mam zakładać sad Narazie tam zyto rośnie gdzie niby te jabłka mam zrywać O stanie działki wokół domy nie wspominam. DObrze, że ocalała zieleń choć na pozostałej części działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 17.05.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Ola! Jestem w szoku Twój skalniak w porównaniu z poprzednim rokiem jest naprawdę ładny. Wszytsko tak pieknie się rozrosło, ze az jestem zazdrosna. Ta irga az tak urosła.???????? To moje sa do niczego! Małpy jedne! Naprawdę jesteście tacy dobrzy dla przyrody. Przygarniacie trawy i sosny z lasu no i nie odmawiacie jak ktos chce się pozbyć roslinności ze swojego ogródka Piekny gest Pogratuluj Pawłowi piaskownicy. Jest piekna No i na koniec muszę Cie pochwalic. Nie zmarnowłas dzisiajeszego dnia. zasypałas swoich wiernych czytelników mnóstwem zdjęc. Bo niektórzy obiecują od wczoraj i nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.05.2008 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Bo niektórzy obiecują od wczoraj i nic . to fakt irga poszła okrutnie, szalona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Fajnie, że ci si tak wszystko pięknie rosnie i rozrasta. Będę miała co skubnąc jak się za swój ogród wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 18.05.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No nie, tera to tu pięknie jak w Disneylybowie... Ludziska, trzeba tu zaglądać, ona naprawdę wie co robi. Poczekam troszkę i przytaszczę nieco browara to se w zagainikach pośmiecimy puszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.05.2008 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Miras od zawsze Twój avatar mnie rozpraszał, ale jakoś sobie z tym radziłam. Jednak odkąd Cię poznałam za nic nie mogę skupić się nad tym o czym piszesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.05.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 verunia już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 18.05.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Miras od zawsze Twój avatar mnie rozpraszał, ale jakoś sobie z tym radziłam. Jednak odkąd Cię poznałam za nic nie mogę skupić się nad tym o czym piszesz . Jak Ci Paweł wpierdziel spuści to od razu zrozumiesz cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts