Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o

jak mozesz mówic Oleńko że nie czytamy?

Może niektórzy mają lekkie zaleglości, ale Bezan obczajon. Trza jeszcze zęby sprawdzić jak ma być zieńciem

8)

No a party w gaiku cisowym z potańcówa a jak się skuję to prosze o rzerwację miejsca pod jałowcem ... razem będziem się płożyć :wink:

pzdr

miras

ja czytam, ale takładnie , ciepło na dworze, że mnie wygnało do własnego ogródka 8)

Ja myślę że jak przyjadę do ciebie za parę lat to juz będziemy grzyby zbierac w tym zagajniku brzozowym. Teraz trochę to łyso wygląda, ale pózniej zobaczysz jak będzie pięknie

Bardzo mi się podobają okazyjnie kupione świerki a gdzie są takie okazje może skorzystam :)

Widzę że prace ogordowe idą pełną parą i dar przekazania wieści to Ty masz uśmiałam się od ucha do ucha.

Widzę że Tomuś też uczestniczy dzielnie w pracach :)

Zadroszczę tych zagajników bo u mnie to .... lepiej nie gadać co 8)

Olu :D :D :D

Tak bardzo chciałabym Ci napisac coś miłego odnośnie Twojego ogrodu :roll: , ale jak patrzę na gaik cisów (z komentarzem o sprawnym oku 8) ) :o :o :o

http://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/kwiecien2008/cisy.JPG

albo na ten zagajnik sosnowo-brzozowy :o :o :o

http://www.olkalybowa.republika.pl/ogrod/kwiecien2008/lewastrona.JPG

to po prostu turlam się ze śmiechu.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps. dziękuję Ci że poprawiłas mi humor. :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:

Olka niebawem nadchodzę 8) Tzn. bierzemy się za kostkę :lol: Wasze wskazówki w dzienniku bardzo mi się przydadzą :lol:

Ogród rodzi się w bólach :lol: Ja mam zakładać sad :o Narazie tam zyto rośnie gdzie niby te jabłka mam zrywać :wink: :lol: O stanie działki wokół domy nie wspominam. DObrze, że ocalała zieleń choć na pozostałej części działki :roll:

• 1 month później...

Ola!

Jestem w szoku :o

Twój skalniak w porównaniu z poprzednim rokiem jest naprawdę ładny. Wszytsko tak pieknie się rozrosło, ze az jestem zazdrosna. Ta irga az tak urosła.???????? :o

To moje sa do niczego! Małpy jedne! :wink:

Naprawdę jesteście tacy dobrzy dla przyrody. Przygarniacie trawy i sosny z lasu no i nie odmawiacie jak ktos chce się pozbyć roslinności ze swojego ogródka :wink: Piekny gest :lol:

Pogratuluj Pawłowi piaskownicy. Jest piekna :D

No i na koniec muszę Cie pochwalic. Nie zmarnowłas dzisiajeszego dnia. zasypałas swoich wiernych czytelników mnóstwem zdjęc. :D :D :D

Bo niektórzy obiecują od wczoraj i nic . :wink: