Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Olka rób strukturę i będzie z głowy. Łatwo i efekt dowolny :lol: Dacie radę :lol:

Nasyp wokół tarasu to mamy prawie identyczny z tym tylko, że mój nie przypomina Twojego bo Twój ładnie się prezentuje. Zarosło fajnie i kamieni macie sporo. Ja cierpie na niedosyt kamieni :roll: Takie ogródki dają mi nadzieję, ze i mój kiedys zarośnie :lol:

Mój tata pilnuje oprysków. Więcej nie moze zrobić bo zdrowie nie pozwala ale i tak bardzo mu jestem wdzieczna. W tym roku opryskał juz od mszycy i robaków :roll: Może dzieki temu będą zjadliwe czereśnie :wink: :lol:

Jestem bardzo mile zaskoczona,że się Wam podoba mój ogród :D .

mayland jestem już po wstępnych próbach nakładania zaprawy gipsowej (chyba tak sie to nazywa). Dostałam ścianę w garażu do eksperymentowania. Już opracowana jest technika, teraz wzięłam się za zeskrobywanie farby w łazience :x . Szczerze powiedziawszy myślałam,że będzie łatwiej. Dopadały mnie myśli,że może nie trzeba tej farby zdejmować :-? :lol: , ale to chyba zły pomysł prawda?

Jestem bardzo mile zaskoczona,że się Wam podoba mój ogród :D .

mayland jestem już po wstępnych próbach nakładania zaprawy gipsowej (chyba tak sie to nazywa). Dostałam ścianę w garażu do eksperymentowania. Już opracowana jest technika, teraz wzięłam się za zeskrobywanie farby w łazience :x . Szczerze powiedziawszy myślałam,że będzie łatwiej. Dopadały mnie myśli,że może nie trzeba tej farby zdejmować :-? :lol: , ale to chyba zły pomysł prawda?

Oluś musisz zeskrobać farbę niestety :( Inaczej tynk bedzie odpadał :( Nie przyklei sie do ściany. Zeskrobuj ja całkiem neistarannie, Rysuj, ryj tę ścianę iw cale sie nie przejmuj. Im bardziej poorane podłoże tym lepiej tynk się będzie trzymał :lol:

Aaa zapomniałam napisać o kamieniach. U nas jest ich nadmiar. Rodzice potrzebują to przyjeżdżają i zbierają :lol: . Zapraszam Wszystkich komu są potrzebne.

To ja sobie rezerwuję te kamyczki :D Potrzebowac ich będę duzo na skarpę

Mi też kamienie by się przydały,a le ja mam dlaje od Veruni to pewnie ona mi sprzątnie je z przed nosa 8)

Co do farby trzeba skrobac nei ma rady, w naszej górnej łazience jest ten sam problem - Sławek obiecał remont na Boże Narodzenie - nie powiedział tylko które :wink: :)

• 2 weeks później...