Olkalybowa 18.05.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Miras od zawsze Twój avatar mnie rozpraszał, ale jakoś sobie z tym radziłam. Jednak odkąd Cię poznałam za nic nie mogę skupić się nad tym o czym piszesz . Jak Ci Paweł wpierdziel spuści to od razu zrozumiesz cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 19.05.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Miras od zawsze Twój avatar mnie rozpraszał, ale jakoś sobie z tym radziłam. Jednak odkąd Cię poznałam za nic nie mogę skupić się nad tym o czym piszesz . Jak Ci Paweł wpierdziel spuści to od razu zrozumiesz cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.05.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Olcia cudnie tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 27.05.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Śliczności Olka! Pięknie Wam wszystko rośnie! Tylko pozazdrościć A że rodzice to ogrodowy skarb, to ja też potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.05.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Śliczności Olka! Pięknie Wam wszystko rośnie! Tylko pozazdrościć A że rodzice to ogrodowy skarb, to ja też potwierdzam To ja już teraz wiem czemu mój ogród wygląda jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Olka rób strukturę i będzie z głowy. Łatwo i efekt dowolny Dacie radę Nasyp wokół tarasu to mamy prawie identyczny z tym tylko, że mój nie przypomina Twojego bo Twój ładnie się prezentuje. Zarosło fajnie i kamieni macie sporo. Ja cierpie na niedosyt kamieni Takie ogródki dają mi nadzieję, ze i mój kiedys zarośnie Mój tata pilnuje oprysków. Więcej nie moze zrobić bo zdrowie nie pozwala ale i tak bardzo mu jestem wdzieczna. W tym roku opryskał juz od mszycy i robaków Może dzieki temu będą zjadliwe czereśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2008 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jestem bardzo mile zaskoczona,że się Wam podoba mój ogród . mayland jestem już po wstępnych próbach nakładania zaprawy gipsowej (chyba tak sie to nazywa). Dostałam ścianę w garażu do eksperymentowania. Już opracowana jest technika, teraz wzięłam się za zeskrobywanie farby w łazience . Szczerze powiedziawszy myślałam,że będzie łatwiej. Dopadały mnie myśli,że może nie trzeba tej farby zdejmować , ale to chyba zły pomysł prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Aaa zapomniałam napisać o kamieniach. U nas jest ich nadmiar. Rodzice potrzebują to przyjeżdżają i zbierają . Zapraszam Wszystkich komu są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Jestem bardzo mile zaskoczona,że się Wam podoba mój ogród . mayland jestem już po wstępnych próbach nakładania zaprawy gipsowej (chyba tak sie to nazywa). Dostałam ścianę w garażu do eksperymentowania. Już opracowana jest technika, teraz wzięłam się za zeskrobywanie farby w łazience . Szczerze powiedziawszy myślałam,że będzie łatwiej. Dopadały mnie myśli,że może nie trzeba tej farby zdejmować , ale to chyba zły pomysł prawda? Oluś musisz zeskrobać farbę niestety Inaczej tynk bedzie odpadał Nie przyklei sie do ściany. Zeskrobuj ja całkiem neistarannie, Rysuj, ryj tę ścianę iw cale sie nie przejmuj. Im bardziej poorane podłoże tym lepiej tynk się będzie trzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2008 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Wściekłabym się jakby i tynk mi odleciał, więc skrobać będę z pasją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.05.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Aaa zapomniałam napisać o kamieniach. U nas jest ich nadmiar. Rodzice potrzebują to przyjeżdżają i zbierają . Zapraszam Wszystkich komu są potrzebne. To ja sobie rezerwuję te kamyczki Potrzebowac ich będę duzo na skarpę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Mi też kamienie by się przydały,a le ja mam dlaje od Veruni to pewnie ona mi sprzątnie je z przed nosa Co do farby trzeba skrobac nei ma rady, w naszej górnej łazience jest ten sam problem - Sławek obiecał remont na Boże Narodzenie - nie powiedział tylko które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 29.05.2008 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 To dziewczyny musimy się konkretnie umówić bo te kamienie to trzeba sobie wybierać z ziemi jak Paweł kopie . Aga mężczyźni to cwane bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.05.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 03.06.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Nareszcie dorwałem się do kompa, na którym udało się zobaczyć zdjęcia w Twoim dzienniku. No, no, no. Zaczyna się coś dziać Chyba zacznę podziwiać Ciepło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 skalniak pięknie zarasta :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Olka jak tynk? Farba zeskrobana już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2008 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 mayland jakby to powiedzieć łazienka odpoczywa, ale za to drugi dziecięcy pokój został wymalowany. Potrzebowałam coś zrobić, a w pokoju efekt szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Zdjęcia pokoju w dzienniku, na świeżutko otwartej trzeciej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 15.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Fiu, fiu. Zielono mi Tobie to się chyba nudzi Ty tarasu nie masz, żeby usiąść i odpoczywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts