mayland 15.06.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ładna zieleń. Widzę, ze sie troche taśmami nakleiłaś Co dalej planujesz w tym pokoju? Co bedzie na tej ścianie z paski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.06.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Ty tarasu nie masz, żeby usiąść i odpoczywać? taras mam,ale nie mam czasu żeby odpoczywać Widzę, ze sie troche taśmami nakleiłaś Co dalej planujesz w tym pokoju? Co bedzie na tej ścianie z paski? mąż naklejał bo ja po pierwsze nie mam do takich prac cierpliwości, a po drugie pewnie wszystko by było nierówno. Mamy dwa pokoje dzieciowe (sąsiadują ze sobą,odbicia lustrzane). Tomek mieszka teraz w pokoju niebieskim który położony jest od południowego-zachodu. Gdy są upały jest tam gorąco. Drugi pokój jest położony od wschodu i tam po całym dniu jest chłodniej. Upały tuż tuż, Tomek dorośleje to postanowiliśmy zafundować mu przeprowadzkę. Wojtek urodzi się jesienią to mu upały w niebieskim doskwierać nie będą. Może w przyszłym roku zamontujemy jakieś rolety coby chłodniej było nie wiem jeszcze. Na tej ścianie w paski to będzie lampa, na razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Dobre rozwiązanie i dla Tomka urozmajcenie bo zmieni pokój Ja też nie porzuciłam tematu rolet zewnetrznych. Przydałyby się. Moze w przyszłym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.06.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie, Tomcio z okazji narodzin braciszka dostanie nowy pokoik Świetnie wyglądają te zielone pasy! Bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Fajnie, Tomcio z okazji narodzin braciszka dostanie nowy pokoik tak i jeszcze pozbędzie się wreszcie łóżeczka, wózka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Oglądałam dzisiaj zdjecia znajomej i jej corka ma dwójke dzieciaczków. Róznica 2 lata. Kupiła wózek, taki lekko spacerowy ale jak dla bliźniaków. Niemowle sobie leży a dwulatek obok siedzi. Jest bardzo zadowolona. To naprawdę dobry pomysł. Jeden wózek dla 2 dzieci. Fakt, ze ona w Australii mieszka to nikt sie nie dziwi takiemu rozwiązaniu (wręcz przeciwnie) bo u nas to pewnei odrazu byłoby wielkie zdziwienie, ze ktoś poszedł na wygodę i kupił wózek dla bliżniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2008 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Mam już na oku parę wózków dla dzieci z małą różnicą wieku, ale nie wiem jak długo Tomek będzie chciał w wózku jeszcze jeździć. Znam dzieci w wieku Tomka które od ładnych paru miesięcy do wózka nie wchodzą. Szkoda by było kasę tracić ostateczną decyzję podejmiemy we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Tak tylko o tym wspomniałam bo zwróciłam na ten fakt uwagę i rozwiazanie mi się podobalo. Inna sprawa, ze oni mieszkają w duuzym mieście i bez wózka to ani spacer ani zakupy. No nie idzie się ruszyc z 2 maluchów inaczej. A tak jest im poprostu łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.06.2008 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Pomysł na władowanie dzieciaków do jednego wózka jest super. Zależy mi na takim rozwiązaniu bo Tomek często w wózku zasypia. No i właśnie sobie nie wyobrażam poruszać się w żółwim tempie czyli jak Tomek używa na spacerach nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 17.06.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Znam dzieci w wieku Tomka które od ładnych paru miesięcy do wózka nie wchodzą. Ja też znam takiego jednego Ale mam też koleżankę, która mieszka w mieście i też ma dwójkę dzieci z różnicą wieku troszkę mniejszą niż 2 lata. I ona ma taki wózek. Bardzo go sobie chwali i nie wyobraża sobie życia bez niego. Z tym, że jednak mieszkańcy miasta prowadzą inne życie niż np. ja tu na wsi i inaczej u nich wyglądają spacery i w ogóle, cały rozkład dnia. My na spacery wychodzimy do ogrodu, gdzie Papcio ma mnóstwo swoich spraw i samochodów, ewentualnie na obchód naszej wsi, z czym on sobie na nóżkach doskonale radzi i to od dawna. A Tomkowi wystarcza zwykła, pojedyncza gondola Mądrze robisz Ola, że chcesz poczekać do września z decyzją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.07.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Olcia, a może w tych okolicznociach powinnaś dać sobie spokój z tymi tynkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ja trzymam!!! Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.07.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 http://www.maturalni.pl/img/kciuki.jpg Tylko nie szalej Ola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.07.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Olcia, a może w tych okolicznociach powinnaś dać sobie spokój z tymi tynkami... jeszcze po Tomaja idę do mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.07.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Olka jak ty z tym wszystkim dajesz rade? Oszczędzaj sie troche i dbaj o siebie a nie tylko tyrasz Ale ja tez szalałam To chyba hormony temu winne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.07.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Myslę, ze kremowy to dobry wybór koloru. Jakoś innego tam nie widzę.. A generalnie to spisałas się na 6 ps. zobacz jaka gapa z marjuchy Wpisłał Ci sie do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 08.07.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Myslę, ze kremowy to dobry wybór koloru. Jakoś innego tam nie widzę.. A generalnie to spisałas się na 6 ps. zobacz jaka gapa z marjuchy Wpisłał Ci sie do dziennika Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 08.07.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 tak tak widziałam, właśnie miałam na priva pisać, aby się przeniósł. Zakochany jest to i roztargniony, prawda marjucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.07.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Heloł?? Samopoczucie chyba w porzo, bo takie plany Uważaj na się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 08.07.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 Ola, Dove, zdecydowanie dove Brawo tak w ogóle, dzielna jesteś jak mało kto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts