Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oluś wiem doskonale ile pracy kosztuje doprowadzenie działki do stanu..... powiedzmy rekreacyjnego :lol: Wlasnie ręce mi odpadają po dzisiejszym wożeniu gruzu. Pomalutku zrobicie co zamierzyliscie. Tylko teraz chyba daj sobie spokój. w przyszłym roku nakopiesz sie do woli :wink: Nie warto ryzykować. :roll:

Ja mam najwiekszy problem z ziemią. Kupiłam już kilka wywrotek ale ciagle mi brakuje. Wpakowałam kasę w coś, czego nie widać a i tak nie ma efektu. Nie mam teraz pieniedzy na kolejne dwie wywrotki a te ulatwiłyby mi robotę. Ale myślę, że pomalutku jakoś to wszystko nabierze wyglądu :lol:

mayland ja tam roboty się nie boję bo nie wierzę w to że przyspieszy poród :lol: w tym temacie jestem twarda bo jak 23 godziny skurczy nie dały rady to i wyrywanie chwastów nie pomoże :wink:

Piszesz, że wpakowałaś kasę w coś, czego nie widać a i tak nie ma efektu - to zaraz przypomina mi sie zasypywanie fundamentów :lol: . Takie piękne były, zasypali i znowu nic nie widać :lol: .

hej :D

przeczytałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem! jesteś niesamowitą optymistką! nie przejmujesz się błahostkami! a poczucie humoru również na 5! gratuluję domu, a przede wszystkim rodziny w której skład wchodzi również Bazan! przecudny jest! nie wspomnę o syniu!!! ja z mężem też mam zamiar budować dom i w związku z tym zastanawiałam się jakiej rasy ma być pies,który będzie naszym strózem. Zastanawiałam się nad owczarkiem ale nie byłam do końca przekonana. Teraz już wiem...to będzie owczarek!!! pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne notatki w Twoim dzienniku!

• 2 weeks później...