marjucha 09.07.2008 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 tak tak widziałam, właśnie miałam na priva pisać, aby się przeniósł. Zakochany jest to i roztargniony, prawda marjucha? Kurcze, czemu go usunąłem. Dostałbym priva od Olki No skoro widziałaś, to już nie muszę drugi raz pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 13.08.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dziędoberek Olka - coś opuściłaś się w temacie dziennika budowy Oj nieładnie, nieładnie Proszę mi tu zapodać elegancki reportażyk na powiedzmy 8 000 znaków (nie licząc spacji) ze zdjęciami oczywista. Czas do jutra godzina 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.08.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 13.08.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 już To się nazywa szybkie działanie Olka, jak tak patrzę na to ile pracy przed Wami na działce, to się ciesze, że moja jest taka mała Mam tylko jedną małą uwagę. Poproszę zdjęcia Bezana z bliska. Avatar się nie liczy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.08.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Olka ogródek niczym mój jest z czym powalczyć. A tak wogóle to pozdrowionka od moich chłopaków dla Tomala Starszy stwierdził ogladjac ze mna twój dziennik ooooo chłopczyk zupełnie taki jak mój brat i ma pampersa tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.08.2008 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Poproszę zdjęcia Bezana z bliska. już z tym ogrodem macie racje, pracy tam tyle,że ręce opadają na długo ullerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.08.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Oluś wiem doskonale ile pracy kosztuje doprowadzenie działki do stanu..... powiedzmy rekreacyjnego Wlasnie ręce mi odpadają po dzisiejszym wożeniu gruzu. Pomalutku zrobicie co zamierzyliscie. Tylko teraz chyba daj sobie spokój. w przyszłym roku nakopiesz sie do woli Nie warto ryzykować. Ja mam najwiekszy problem z ziemią. Kupiłam już kilka wywrotek ale ciagle mi brakuje. Wpakowałam kasę w coś, czego nie widać a i tak nie ma efektu. Nie mam teraz pieniedzy na kolejne dwie wywrotki a te ulatwiłyby mi robotę. Ale myślę, że pomalutku jakoś to wszystko nabierze wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.08.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 mayland ja tam roboty się nie boję bo nie wierzę w to że przyspieszy poród w tym temacie jestem twarda bo jak 23 godziny skurczy nie dały rady to i wyrywanie chwastów nie pomoże Piszesz, że wpakowałaś kasę w coś, czego nie widać a i tak nie ma efektu - to zaraz przypomina mi sie zasypywanie fundamentów . Takie piękne były, zasypali i znowu nic nie widać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 14.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Olka, bardzo dziękuję Cudny jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikarat 14.08.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 hej przeczytałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem! jesteś niesamowitą optymistką! nie przejmujesz się błahostkami! a poczucie humoru również na 5! gratuluję domu, a przede wszystkim rodziny w której skład wchodzi również Bazan! przecudny jest! nie wspomnę o syniu!!! ja z mężem też mam zamiar budować dom i w związku z tym zastanawiałam się jakiej rasy ma być pies,który będzie naszym strózem. Zastanawiałam się nad owczarkiem ale nie byłam do końca przekonana. Teraz już wiem...to będzie owczarek!!! pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejne notatki w Twoim dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Hihi, jaki fajny Tomek ma ogonek nad karczkiem I ma rację, że nie boi się ogórków! Świetnego masz synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.08.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 już ależ Ty jesteś szybka trochę mi się gópio zrobiło bo nie chciałem Ciebie stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Tomcio słodziak straszny. Kiedy e następny słodziak planuje się urodzic. Bo mnie się wydaje że juz niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2008 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 verunia- 3 październik http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 verunia- 3 październik http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c040.gif a co to za kwaśna mina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.08.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 verunia- 3 październik http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c040.gif a co to za kwaśna mina? Bo wszyscy wokół będę pić z radości, a Olka nie będzie mogła Co się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 21.08.2008 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 verunia- 3 październik http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c040.gif a co to za kwaśna mina? Bo wszyscy wokół będę pić z radości, a Olka nie będzie mogła Co się dziwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Ależ Ci ten synuś wyrósł Kolorki super, zdolniacha z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.08.2008 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 oj, a ja dopiero dziś dzięki wpisowi Agi przeczytałam komentarze lubię Was Wyobraźcie sobie,że łazienka wymalowana, truskawki posadzone, derenie pod dom przesadzone a zdjęć ni ma jutro ma być ładna pogoda to cyknę fotki do zobaczenia w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Będę czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts