Olkalybowa 22.06.2005 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Gerion, dachóweczka jest juz na dachu . Wyślę na priv'a jak do mnie dojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.06.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 dachóweczka jest juz na dachu . A gdzie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 dachóweczka jest juz na dachu . A gdzie fotki Nie mam aparatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.06.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 dachóweczka jest juz na dachu . A gdzie fotki Nie mam aparatu . No to Funia wsiada na rowerek i już jedzie Będziemy pstrykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Funiu skaczę z radości http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/gadu26%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/gadu26%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/gadu26%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/gadu26%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/gadu26%5B1%5D.gifhttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/gadu26%5B1%5D.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.06.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 dachóweczka jest juz na dachu . A gdzie fotki Nie mam aparatu . No to Funia wsiada na rowerek i już jedzie Będziemy pstrykać To Funia tez lubi jazdę na rowerze!! Zaplusowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Olka witaj widze że postępy ogromne, gratuluje i trzymam kciuki za tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 09.07.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Witam i pozdrawiam po dłuższej nieobecności (Twojej, a nie mojej). Gratulacje z okazji dużych postępów no i TYSIĘCZNEGO POSTU. Jesteś teraz ELITĄ, będziesz jeszcze chciała gadać ze mną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 09.07.2005 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Jesteś teraz ELITĄ, będziesz jeszcze chciała gadać ze mną? Z Tobą zawsze . A co do tej ELITY to całkiem przypadkiem , wcale się nie czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurowa 11.07.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Chatka rośnie w oczach Jak brzuch niektórych osób Gratuluję expresowego tempa i czekam na fotki z oknem dachowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.07.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Dach Schody Instalacja el. kurcze Olciu super - no to postępy ogromne Dzięki za wskazówki co do uchwytów do kabli - kupujemy je w tym tygodniu. Napisz coś wiecej o tych które polecasz - czy one działają jak kołki rozporowe, czy się je wbija czy wkręca w wywiercone wcześniej dziurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2005 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Chatka rośnie w oczach Jak brzuch niektórych osób Gratuluję expresowego tempa i czekam na fotki z oknem dachowym. Podesłać Ci parę myszek? http://www.olkalybowa.republika.pl/garfild/garf0014%5B1%5D.gif To te które bedę miała w domu. Strasznie się cieszę, że Cię tu widzę . Całuski przesyłam a, że mam szybkiego neta zaraz u Ciebie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2005 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Napisz coś wiecej o tych które polecasz - czy one działają jak kołki rozporowe, czy się je wbija czy wkręca w wywiercone wcześniej dziurki? Tak, tak jak kołki rozporowe. Nawiercaliśmy dziurki i jak Mąż kładł kable zakładał kołeczki na kabel i wciskał w dziurkę . Szło ekspresowo. Dobrze trzyma i mimo dalszych manipualcji kablem nic się nie obluzowywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.07.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 No, no nie było mnie u Ciebie prawie miesiąc , a tutaj niespodzianka - i domek stoi i dach zrobiony i schody i kabelki, aż się wierzyć nie chce . Brawo!!! Jestem pod wrażeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczurowa 11.07.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Podesłać Ci parę myszek? To te które bedę miała w domu. Strasznie się cieszę, że Cię tu widzę . Całuski przesyłam a, że mam szybkiego neta zaraz u Ciebie będą. Myszy to sobie zostaw Jakoś daję radę z tym brzuchaczem PS. Pisałam Ci, że masz boski dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 No, no nie było mnie u Ciebie prawie miesiąc , a tutaj niespodzianka - i domek stoi i dach zrobiony i schody i kabelki, aż się wierzyć nie chce . Brawo!!! Jestem pod wrażeniem . Uwielbiam robić niespodzianki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 11.07.2005 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Podesłać Ci parę myszek? To te które bedę miała w domu. Strasznie się cieszę, że Cię tu widzę . Całuski przesyłam a, że mam szybkiego neta zaraz u Ciebie będą. Myszy to sobie zostaw Jakoś daję radę z tym brzuchaczem PS. Pisałam Ci, że masz boski dach? Zaczekaj zaraz sprawdzę....nie nie pisałaś, wielkie dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 13.07.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Ja nie mogę! Jestem pod wrażeniem tych instalacji elektrycznych! Ech, nie ma to jak fach w ręku, ja mogę co najwyżej zrobić projekt ale w htmlu Dach jest pikny, bez dwóch zdań, no ale dachóweczka robi swoje. Jedno co mnie (pozytywnie) zdziwiło to cena szamba.... Mnie chcą kasować na miminum 5 tys....Jakbyś jakiś namiar na prv puściła, będę dźwięczny. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2005 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Dzięki Gerion . Namiary na szambiarza poszły na priv'a. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.07.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Napisz coś wiecej o tych które polecasz - czy one działają jak kołki rozporowe, czy się je wbija czy wkręca w wywiercone wcześniej dziurki? Tak, tak jak kołki rozporowe. Nawiercaliśmy dziurki i jak Mąż kładł kable zakładał kołeczki na kabel i wciskał w dziurkę . Szło ekspresowo. Dobrze trzyma i mimo dalszych manipualcji kablem nic się nie obluzowywało. Czyli biegiem do Castoramy po kołeczki . Ps. Olciu, a te myszki to na kiedy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts