DPS 31.12.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-2093/Ala-nowy%20rok.gif Wszystkiego najlepszego w całym przyszłym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.01.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 W Nowym Roku życzę Ci pomyślności, potęgi miłości, siły młodości, samych spokojnych, pogodnych dni i mnóstwa cudownych i wzniosłych chwil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.01.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Bardzo Wszystkim dziękuję za życzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.01.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 Jak tam maluszek? Byliście już na szczepieniu? a dziękuję, wszystko ok, no może za wyjątkiem kupy, która jest długo wyczekiwanym gościem szczepienie pierwsze za nami czekam na kolejne wezwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.01.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Olka, w tej pierwszej sprawie się nie martw Jak Tomcio był malutki to gościła u nas raz na tydzień, na 10 dni... To wszystko przez doskonałe wykorzystywanie pokarmu Teraz już jest normalnie, witamy ją radośnie codziennie Buziaki dla chłopaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.01.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dla mnie to tej kupy mógłby nie robić, ale nie dało się go nakarmić tak się wił i prężył, cała byłam upocona. Sranko się poprawiło i jest na dzień dzisiejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.01.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Dla mnie to tej kupy mógłby nie robić, ale nie dało się go nakarmić tak się wił i prężył, cała byłam upocona. Sranko się poprawiło i jest na dzień dzisiejszy . No to gratuluję i życzę dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 20.01.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 o ! o qpie gadają i sraniu fuj fuj! nie zobaczycie mnie tu szybko ide rzygać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 o ! o qpie gadają i sraniu fuj fuj! nie zobaczycie mnie tu szybko ide rzygać kupka u niemowlaczka to bardzo, bardzo ważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.01.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 ide rzygać a propos rzygania, napiłabym się czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Dla Tomka w dniu urodzin wszystkiego najlepszego i mały prezencik http://www.autocentrum.pl/gallery/ferrari_599_gtb_fiorano/013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.01.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ojej jak miło dziękujemy, Tomek jest zachwycony nową furą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.01.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 ojej jak miło dziękujemy, Tomek jest zachwycony nową furą Całusy dla niego i Malca też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Niech się chłopak przyzwyczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 27.01.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Dorzućcie mu jeszcze jakąś fajną dziewczynę i będzie w siódmym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 18.02.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Oleńka, musisz mi przypomniec jak to się "dłubie" Pod zdjęciami Tomaszka i Krzysia masz podpis "moja dłubanina" - do tej pory uważałem, że przy tym musi majstrować dwoje. A tu popatrz Ola sama... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam! Zagladam regularnie do Twojego dziennika ale tutaj w komentarzach jeszcze nic nie pisalam. Ale jak dzisiaj zobaczylam bude dla Twojego Bezana to musze to napisac: my dwa miesiace temu zamowilismy budo domek z tarasem, bo tez czesto nas nie ma caly dzien i chcac miec spokojne sumienie dokonalismy zakupu. I mimo, ze domek stoi juz dwa miesiace nasz Leos nawet lapy tam nie postawi, moze sypac snieg, lac deszcz, a on tam nie wejdzie . Wczesniej jesienia zamowilismy mu tez drewniany podest 2x2 na taras zeby nie lezal na betonie i nerek sobie nie przeziebil i on ten podest uwielbia, jesli lezy to non stop na nim. W domku najwiecej czasu spedza nasz kotek, jak wychodzi z domu sie przewietrzyc to wlazi do psiego krolestwa. W sobote wstawie fotki do dziennika, bo jeszcze nie pokazywalam naszego domku, zupelnie zapomnialam. A dzieciaczki bardzo ladne, rosna jak na "drozdzach" , malutki ma sliczne oczeta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.02.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Ola ale chłopcy wyrośli Nie te dzieci Bardzo, bardzo podoba mi sie buda dla Bezana. Kawał chałupy mu wystawiliście. Dobry pomysł z osb. Lakierowałaś czy to taki ciemny impregnat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.02.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Miras, to kiedy będziesz? Wszystko Ci pokażę u wytłumaczę . magpie101 Bezan też budę omija szerokim łukiem. Ostatnio sama tam wlazłam z psimi przysmakami i go wabiłam . Wszedł zjadł i wyszedł. mayland osb pokryte impregnatem do drewna, co do Krzyśka - waży 8500g (75-90 centyl) i to na moim mleku wyhodowany ma ksywkę Masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 28.02.2009 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 halo, halo, ale co z tymi obrazami na ścianę w sypialni? marjucha co sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts