marjucha 17.08.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Olka, tylko jedno zdjęcie mi się otwiera A wczoraj sobie pomyślałem, że już chyba na dobre porzuciłaś dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 18.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tarasik to przydatna rzecz (praktyk Ci to pisze) Ola będzie mogła nogi przysmażyć nie zakładając ręcznika na głowę uff. Pełny luzik... głowa w cieniu a nogi lub pupa na słońcu Paweł, kotwiczenie bardzo mi się podoba, profi, a jeśli miałbym się troszkę powymądrzać, to ukryłbym nieco mocowania. Chodzi mi o śruby u góry. No i teraz będzie gdzie piwko wypić, które nie wymiesza się z potem lejącym się z czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Olka dzieki za namiary na przekroje drewna na tarasie. Przydadzą mi się!!! Tarasik jak sie patrzy. Wierzę, ze jestescie zadowoleni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.08.2009 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 marjucha hmmm szkoda,że tylko jedno się otwiera. A dziś moze już wszystkie? Miras, ale,że bez tarasu to musiałam się chować pod ręcznikiem,żeby mnie nikt z nogami nie skojarzył? O których śrubach do ukrycia mówisz? http://www.olkalybowa.republika.pl/zadaszenie/krokiewipodbitka.jpg przecież są ukryte. mayland najważniejsze w tarasie jest to,że daje cień. Reszta nieistotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 19.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 marjucha hmmm szkoda,że tylko jedno się otwiera. A dziś moze już wszystkie? No widzisz. Dzisiaj już wszystkie widzę Bardzo ładne zadaszenie tarasu. Podoba mi się Trzeba przyznać po raz kolejny, że masz zdolnego męża, ale najważniejsze że chciało Ci się kazać . Trawy też fajne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.08.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 ale najważniejsze że chciało Ci się kazać . prawda,że jestem niesamowita i wyjątkowa dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 02.11.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cześć Zupa Ale u Ciebie ładnie Matylda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.11.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Tyyyy nooooo, łądny ten kolor!!!! Naprawdę mi się podoba (a przecież ja nie lubię brązów), jest taki ciepły ... ale poręcz i tak przebija wszystko! Jak dotąd jest nr 1 na mojej liście Zadaszony taras - chyba niedoścignione moje marzenie... Dobrze, że się zmobilizowałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 02.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ładnie . No dobra, napiszę więcej - bardzo ładnie Fajne zdjęcia ślubne Sorki, że nieskładnie, ale dziś mi wolno Dlaczego Zupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.11.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 cześć MAtylda bardzo mi miło,że się podoba marjucha my tak się z Mecią czasem lubimy przezywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mecia 02.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Patrząc na zdjęcie w katalogu w życiu bym nie pomyślała, że taki fajny i zgrabny dom wyjdzie, i pomysł z zadaszonym tarasem super! Jakie wymiary ma ten taras? Brąz w salonie cudowny Pokoje chłopców już wychwalałam Fajna okolica, lubię takie wiejskie klimaty Szkoda, że dużo zdjęć już się nie otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Fiu, fiu, jakie zmiany masz w domu. Kolor podoba mi się, ale ja lubię te krytykwane na forum brązy. Niebieskie zasłony fajnie ożywiają to wnętrze. Dałabym trochę więcej tych niebieskich dodatków. Może np poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 03.11.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Taras ma wymiary 6x4. Nie wiem co się z tymi zdjęciami porobiło zajmę się tym. verunia zasłony zostały te co były, muszę trochę odczekać z nowymi zakupami bo Paweł by tego nie przeżył. Kropla drąży skałę. W dniu malowania powiedział : "ale zdajesz sobie sprawę,że bardzo trudno będzie ten brąz kiedyś zamalować" myślę,że do tej czekolady pasowałaby jeszcze intensywna jasna zieleń albo turkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.11.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Olka mnie te brązy też baardzo się podobają! Sama maznęłąm sobie na taki ciemny czekoladowy murki i kominek i jedną ścianę w sypialni U nas łączy się on z białą czekoladą (dla facetów - prawie biały ) A dodatki pomarańczowe, też super! Pisz coś czasem, na przykład o synkach, coś się przecież u Was musi dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.11.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Tak, tak oglądałam tę czekoladę u Ciebie Aniu piękna jest. Faktycznie pomarańcz też się nada . Co tam u nas, hmmm. Krzysiek już coraz lepiej chodzi. W porównaniu z Tomkiem je dużo, ale nie wiem jak to wypada na tle innych dzieci. Może je normalnie, bo Tomek jak wróbelek. Zaczynają się razem bawić - cudne chwile . W pracy układa się super, w domu również. Nic tylko się cieszyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Tak, tak oglądałam tę czekoladę u Ciebie Aniu piękna jest. Faktycznie pomarańcz też się nada . Co tam u nas, hmmm. Krzysiek już coraz lepiej chodzi. W porównaniu z Tomkiem je dużo, ale nie wiem jak to wypada na tle innych dzieci. Może je normalnie, bo Tomek jak wróbelek. Zaczynają się razem bawić - cudne chwile . W pracy układa się super, w domu również. Nic tylko się cieszyć . Nie lubię jak się ludzie cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.11.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Tfu...tfu...tfu...żeby nie zapeszyć!!!!! Wypróbuj jeszcze, jeśli oczywiście chcesz, jasny szary do tej czekolady, jakoś mi tak w duszy gra, że może ładnie wyglądać. I wtedy cieplejsze (czerwień, pomarańcz ciemny) dodatki. Ucałowania dla chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 To masz pecha Marjucha bo ja tez się dzisiaj cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 04.11.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 To masz pecha Marjucha bo ja tez się dzisiaj cieszę Jakoś to przeżyje Pogratuluj córce No i masz szofera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.11.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 To masz pecha Marjucha bo ja tez się dzisiaj cieszę Jakoś to przeżyje Pogratuluj córce No i masz szofera Szofera mam ale tez i niestety przyszły spory wydatek na wiecie co i to mnie juz trochę mniej cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts