Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:o

Tarasik to przydatna rzecz :wink: (praktyk Ci to pisze)

Ola będzie mogła nogi przysmażyć nie zakładając ręcznika na głowę uff. Pełny luzik... głowa w cieniu a nogi lub pupa na słońcu :lol:

Paweł, kotwiczenie bardzo mi się podoba, profi, a jeśli miałbym się troszkę powymądrzać, to ukryłbym nieco mocowania. Chodzi mi o śruby u góry.

No i teraz będzie gdzie piwko wypić, które nie wymiesza się z potem lejącym się z czoła 8)

marjucha hmmm szkoda,że tylko jedno się otwiera. A dziś moze już wszystkie?

Miras, ale,że bez tarasu to musiałam się chować pod ręcznikiem,żeby mnie nikt z nogami nie skojarzył? :lol:

O których śrubach do ukrycia mówisz?

http://www.olkalybowa.republika.pl/zadaszenie/krokiewipodbitka.jpg

przecież są ukryte.

mayland :lol: najważniejsze w tarasie jest to,że daje cień. Reszta nieistotna :lol:

marjucha hmmm szkoda,że tylko jedno się otwiera. A dziś moze już wszystkie?

No widzisz.

Dzisiaj już wszystkie widzę :D

Bardzo ładne zadaszenie tarasu.

Podoba mi się :D

Trzeba przyznać po raz kolejny, że masz zdolnego męża, ale najważniejsze że chciało Ci się kazać :lol: :lol: .

Trawy też fajne :wink:

Pozdrawiam :D

• 2 months później...

Tyyyy nooooo, łądny ten kolor!!!! Naprawdę mi się podoba (a przecież ja nie lubię brązów), jest taki ciepły ... ale poręcz i tak przebija wszystko! Jak dotąd jest nr 1 na mojej liście :D

Zadaszony taras - chyba niedoścignione moje marzenie...

Dobrze, że się zmobilizowałaś!

Patrząc na zdjęcie w katalogu w życiu bym nie pomyślała, że taki fajny i zgrabny dom wyjdzie, i pomysł z zadaszonym tarasem super! Jakie wymiary ma ten taras?

Brąz w salonie cudowny :)

Pokoje chłopców już wychwalałam ;)

Fajna okolica, lubię takie wiejskie klimaty ;)

Szkoda, że dużo zdjęć już się nie otwiera.

Fiu, fiu, jakie zmiany masz w domu. Kolor podoba mi się, ale ja lubię te krytykwane na forum brązy. Niebieskie zasłony fajnie ożywiają to wnętrze. Dałabym trochę więcej tych niebieskich dodatków. Może np poduszki :roll:

Taras ma wymiary 6x4.

Nie wiem co się z tymi zdjęciami porobiło zajmę się tym.

verunia zasłony zostały te co były, muszę trochę odczekać z nowymi zakupami bo Paweł by tego nie przeżył. Kropla drąży skałę. W dniu malowania powiedział : "ale zdajesz sobie sprawę,że bardzo trudno będzie ten brąz kiedyś zamalować" :lol:

myślę,że do tej czekolady pasowałaby jeszcze intensywna jasna zieleń albo turkus

Olka

mnie te brązy też baardzo się podobają!

Sama maznęłąm sobie na taki ciemny czekoladowy murki i kominek i jedną ścianę w sypialni :lol: U nas łączy się on z białą czekoladą (dla facetów - prawie biały :wink: )

A dodatki pomarańczowe, też super!

Pisz coś czasem, na przykład o synkach, coś się przecież u Was musi dziać :wink:

Tak, tak oglądałam tę czekoladę u Ciebie Aniu piękna jest.

Faktycznie pomarańcz też się nada :D .

Co tam u nas, hmmm. Krzysiek już coraz lepiej chodzi. W porównaniu z Tomkiem je dużo, ale nie wiem jak to wypada na tle innych dzieci. Może je normalnie, bo Tomek jak wróbelek. Zaczynają się razem bawić - cudne chwile :D .

W pracy układa się super, w domu również. Nic tylko się cieszyć :D :D :D .

Tak, tak oglądałam tę czekoladę u Ciebie Aniu piękna jest.

Faktycznie pomarańcz też się nada :D .

Co tam u nas, hmmm. Krzysiek już coraz lepiej chodzi. W porównaniu z Tomkiem je dużo, ale nie wiem jak to wypada na tle innych dzieci. Może je normalnie, bo Tomek jak wróbelek. Zaczynają się razem bawić - cudne chwile :D .

W pracy układa się super, w domu również. Nic tylko się cieszyć :D :D :D .

Nie lubię jak się ludzie cieszą :evil: :lol: :lol: :lol:

Tfu...tfu...tfu...żeby nie zapeszyć!!!!!

Wypróbuj jeszcze, jeśli oczywiście chcesz, jasny szary do tej czekolady, jakoś mi tak w duszy gra, że może ładnie wyglądać. I wtedy cieplejsze (czerwień, pomarańcz ciemny) dodatki.

Ucałowania dla chłopców :D