Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Olkalybowa w drodze do domu.

Recommended Posts

Jedno co mnie (pozytywnie) zdziwiło to cena szamba.... Mnie chcą kasować na miminum 5 tys....Jakbyś jakiś namiar na prv puściła, będę dźwięczny.

pozdrawiam

Gerion

Gerion Szambiarza poleconego przez Olkę przetestuję jutro. Montaż zaczyna się o 6.30. Wrażenia opiszę w dzienniku budowy

• Odpowiedzi 1,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Napisz coś wiecej o tych które polecasz - czy one działają jak kołki rozporowe, czy się je wbija czy wkręca w wywiercone wcześniej dziurki?

Tak, tak jak kołki rozporowe. Nawiercaliśmy dziurki i jak Mąż kładł kable zakładał kołeczki na kabel i wciskał w dziurkę :) . Szło ekspresowo. Dobrze trzyma i mimo dalszych manipualcji kablem nic się nie obluzowywało.

Czyli biegiem do Castoramy po kołeczki :D .

Ps. Olciu, a te myszki to na kiedy??? :wink:

W obecnej chwili przydałyby się jedynie do pilnowania budowy.

http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa%20lipiec/sypialnia%20lipiec.JPG

Olkalybowa czy to światło poranne czy też zachodzącego słońca wpada do waszej sypialni :roll: :roll: :roll: :roll:

Podoba mi się :p Ja jestem zwolenniczka popołudniowego śloneczka i nie cierpię jak mnie rano budzi słońce choć uwielbiam jego słoneczne blaski na ścianach , podłodze :p

Fajnie to wygląda u ciebie :p

No, no co za tempo :o :o Super wszystko idzie a tą komórkę na nieznośnego męza może lepiej zamurować :roll: :roll: Jeszcze musię tam spodoba i będzie często nieznośny :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :wink:

Olkalybowa czy to światło poranne czy też zachodzącego słońca wpada do waszej sypialni :roll: :roll: :roll: :roll:

Zachodzącego słońca :D :D . Uwielbiam je, ale nigdy jak mnie budzi :evil: :D.

No to lubimy podobnie :wink: :p

Masz rację, może się tam mu spodobać bo będzie miał blisko do lodówki .

O to niebezpieczne :roll: :roll: Jak jeszcze będzie zaopatrzona zgodnie z życzeniami to już całkiem niebezpicznie 8) :lol: :lol: :wink:

Podoba mi się :p Ja jestem zwolenniczka popołudniowego śloneczka i nie cierpię jak mnie rano budzi słońce choć uwielbiam jego słoneczne blaski na ścianach , podłodze :p

No, no co za tempo :o :o Super wszystko idzie a tą komórkę na nieznośnego męza może lepiej zamurować :roll: :roll: Jeszcze musię tam spodoba i będzie często nieznośny :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :wink:

No PIĘKNIE jest!! a mnie na tym zdjęciu ujęło coś innego.... słoneczko owszem, popołudniowe, ale najbardziej podoba mi się to, że nie ma jeszcze okna, a cień pada taki, jakby było, bo ramę okna widać :D:D:D tozumiem ze tam dzwig stoi i tak fajno wyszło :D:D:D

a swoją drogą Olka, pozwoliłam sobie zajechac jednego dnia (jechałam z Promna do mnie do Biskupic) i na zywo to to dopiero pięknie wygląda!!!!!!

trzymam kciuki i uważnie ślędzę każdy postęp!! czekam na jeszcze!!!

mundzia(prawie po sąsiedzku) :)

Ale szybko i pięknie rośnie ci domek, zaczęłaś w kwietniu tak jak ja, ty już masz dach i instalacje a ja dopiero strop :( facet mi mówił, że wolno robi, ale ja już bym chciała dach robić, a oni planują jeszcze urlop 2 tygodnie ech.... Na razie podziwiam Wasz piękny domek :D

Wiem jak to jest jak się chce szybciej, sama miałam pretensje do Męża,że mogliby szybciej. Ja z tych niecierpliwych strasznie jestem. Chcę i ma być :oops: . Nie matrw się dogonisz nas na pewno.

No PIĘKNIE jest!! a mnie na tym zdjęciu ujęło coś innego.... słoneczko owszem, popołudniowe, ale najbardziej podoba mi się to, że nie ma jeszcze okna, a cień pada taki, jakby było, bo ramę okna widać :D:D:D tozumiem ze tam dzwig stoi i tak fajno wyszło :D:D:D

a swoją drogą Olka, pozwoliłam sobie zajechac jednego dnia (jechałam z Promna do mnie do Biskupic) i na zywo to to dopiero pięknie wygląda!!!!!!

trzymam kciuki i uważnie ślędzę każdy postęp!! czekam na jeszcze!!!

mundzia(prawie po sąsiedzku) :)

Ale masz oko :D rzeczywiście jak rama okna wygląda magiczny ten mój domek.

Dzięki wielkie za kciuki :D .

Swoją drogą piękne tam mamy tereny prawda?

Chcę i ma być :oops:

A nogami tupiesz czy już tak wytrenowałaś wszystkich że nie musisz :wink: :lol: :lol: :lol: Ja chciec to mogę ale ............. :-?

Choć jak na razie nie narzekam :p

A tereny faktycznie masz pięęękne :p

Jak dla mnie to częsciej na sąsiada pole wchodź liczy się efekt :wink:

Naburmuszam się :oops: .

A co do terenów przejdę się do pobliskiego lasu i trochę fotek napstrykam. A teraz widok z pokojów dzieci

http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa/widok7.JPG