inż. Mamoń 13.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Jedno co mnie (pozytywnie) zdziwiło to cena szamba.... Mnie chcą kasować na miminum 5 tys....Jakbyś jakiś namiar na prv puściła, będę dźwięczny. pozdrawiam Gerion Gerion Szambiarza poleconego przez Olkę przetestuję jutro. Montaż zaczyna się o 6.30. Wrażenia opiszę w dzienniku budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2005 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Napisz coś wiecej o tych które polecasz - czy one działają jak kołki rozporowe, czy się je wbija czy wkręca w wywiercone wcześniej dziurki? Tak, tak jak kołki rozporowe. Nawiercaliśmy dziurki i jak Mąż kładł kable zakładał kołeczki na kabel i wciskał w dziurkę . Szło ekspresowo. Dobrze trzyma i mimo dalszych manipualcji kablem nic się nie obluzowywało. Czyli biegiem do Castoramy po kołeczki . Ps. Olciu, a te myszki to na kiedy??? W obecnej chwili przydałyby się jedynie do pilnowania budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa%20lipiec/sypialnia%20lipiec.JPG Olkalybowa czy to światło poranne czy też zachodzącego słońca wpada do waszej sypialni Podoba mi się Ja jestem zwolenniczka popołudniowego śloneczka i nie cierpię jak mnie rano budzi słońce choć uwielbiam jego słoneczne blaski na ścianach , podłodze Fajnie to wygląda u ciebie No, no co za tempo Super wszystko idzie a tą komórkę na nieznośnego męza może lepiej zamurować Jeszcze musię tam spodoba i będzie często nieznośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2005 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Olkalybowa czy to światło poranne czy też zachodzącego słońca wpada do waszej sypialni Zachodzącego słońca . Uwielbiam je, ale nigdy jak mnie budzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 No, no co za tempo Super wszystko idzie a tą komórkę na nieznośnego męza może lepiej zamurować Jeszcze musię tam spodoba i będzie często nieznośny Masz rację, może się tam mu spodobać bo będzie miał blisko do lodówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Olka domek prezentuje się pieknie Tempo prac takie że hohoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.07.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Olkalybowa czy to światło poranne czy też zachodzącego słońca wpada do waszej sypialni Zachodzącego słońca . Uwielbiam je, ale nigdy jak mnie budzi . No to lubimy podobnie Masz rację, może się tam mu spodobać bo będzie miał blisko do lodówki . O to niebezpieczne Jak jeszcze będzie zaopatrzona zgodnie z życzeniami to już całkiem niebezpicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 17.07.2005 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Olka domek prezentuje się pieknie Tempo prac takie że hohoho Dzięki, dziękihttp://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/psy18%5B1%5D.gif. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 19.07.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ale szybko i pięknie rośnie ci domek, zaczęłaś w kwietniu tak jak ja, ty już masz dach i instalacje a ja dopiero strop facet mi mówił, że wolno robi, ale ja już bym chciała dach robić, a oni planują jeszcze urlop 2 tygodnie ech.... Na razie podziwiam Wasz piękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.07.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a tu wtargnęłam na teren sąsiada, aby zrobić zdjęcie, myślę, że było warto Ładnie to tak? Ale to zdjęcie z kłosami było tego warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 19.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa%20lipiec/sypialnia%20lipiec.JPG Olkalybowa czy to światło poranne czy też zachodzącego słońca wpada do waszej sypialni Podoba mi się Ja jestem zwolenniczka popołudniowego śloneczka i nie cierpię jak mnie rano budzi słońce choć uwielbiam jego słoneczne blaski na ścianach , podłodze Fajnie to wygląda u ciebie No, no co za tempo Super wszystko idzie a tą komórkę na nieznośnego męza może lepiej zamurować Jeszcze musię tam spodoba i będzie często nieznośny No PIĘKNIE jest!! a mnie na tym zdjęciu ujęło coś innego.... słoneczko owszem, popołudniowe, ale najbardziej podoba mi się to, że nie ma jeszcze okna, a cień pada taki, jakby było, bo ramę okna widać :D:D tozumiem ze tam dzwig stoi i tak fajno wyszło :D:D a swoją drogą Olka, pozwoliłam sobie zajechac jednego dnia (jechałam z Promna do mnie do Biskupic) i na zywo to to dopiero pięknie wygląda!!!!!! trzymam kciuki i uważnie ślędzę każdy postęp!! czekam na jeszcze!!! mundzia(prawie po sąsiedzku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Ale szybko i pięknie rośnie ci domek, zaczęłaś w kwietniu tak jak ja, ty już masz dach i instalacje a ja dopiero strop facet mi mówił, że wolno robi, ale ja już bym chciała dach robić, a oni planują jeszcze urlop 2 tygodnie ech.... Na razie podziwiam Wasz piękny domek Wiem jak to jest jak się chce szybciej, sama miałam pretensje do Męża,że mogliby szybciej. Ja z tych niecierpliwych strasznie jestem. Chcę i ma być . Nie matrw się dogonisz nas na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 a tu wtargnęłam na teren sąsiada, aby zrobić zdjęcie, myślę, że było warto Ładnie to tak? Ale to zdjęcie z kłosami było tego warte oj nie ładnie, ale cóż zrobić taka moja artystyczna dusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa%20lipiec/sypialnia%20lipiec.JPG Olkalybowa czy to światło poranne czy też zachodzącego słońca wpada do waszej sypialni Podoba mi się Ja jestem zwolenniczka popołudniowego śloneczka i nie cierpię jak mnie rano budzi słońce choć uwielbiam jego słoneczne blaski na ścianach , podłodze Fajnie to wygląda u ciebie No, no co za tempo Super wszystko idzie a tą komórkę na nieznośnego męza może lepiej zamurować Jeszcze musię tam spodoba i będzie często nieznośny No PIĘKNIE jest!! a mnie na tym zdjęciu ujęło coś innego.... słoneczko owszem, popołudniowe, ale najbardziej podoba mi się to, że nie ma jeszcze okna, a cień pada taki, jakby było, bo ramę okna widać :D:D tozumiem ze tam dzwig stoi i tak fajno wyszło :D:D a swoją drogą Olka, pozwoliłam sobie zajechac jednego dnia (jechałam z Promna do mnie do Biskupic) i na zywo to to dopiero pięknie wygląda!!!!!! trzymam kciuki i uważnie ślędzę każdy postęp!! czekam na jeszcze!!! mundzia(prawie po sąsiedzku) Ale masz oko rzeczywiście jak rama okna wygląda magiczny ten mój domek. Dzięki wielkie za kciuki . Swoją drogą piękne tam mamy tereny prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Chcę i ma być A nogami tupiesz czy już tak wytrenowałaś wszystkich że nie musisz Ja chciec to mogę ale ............. Choć jak na razie nie narzekam A tereny faktycznie masz pięęękne Jak dla mnie to częsciej na sąsiada pole wchodź liczy się efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Chcę i ma być A nogami tupiesz czy już tak wytrenowałaś wszystkich że nie musisz Ja chciec to mogę ale ............. Choć jak na razie nie narzekam A tereny faktycznie masz pięęękne Jak dla mnie to częsciej na sąsiada pole wchodź liczy się efekt Naburmuszam się . A co do terenów przejdę się do pobliskiego lasu i trochę fotek napstrykam. A teraz widok z pokojów dzieci http://www.olkalybowa.republika.pl/budowa/widok7.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.07.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pięęękny widok tylko siedzieć w oknie i patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Bardzo ładny widok tylko zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 19.07.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pięęękny widok tylko siedzieć w oknie i patrzeć Widok mnie rozwala. Nie licząc słupów - sama natura. Chciałbym mieć taki widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.07.2005 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Pięęękny widok tylko siedzieć w oknie i patrzeć i popijać z Wami kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts