kkasia 06.04.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Przyszla wiosna i ruszaja nowe budowy , a w zwiazku z tym trzeba sie pozbyc nadmiaru zimie, ktora ja chetnie przyjme na swoja dzialke . Bardzo prosze o kontakt mailowy [email protected] lub telefoniczny 609 31 07 31. Pozdrawiam kkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkasia 09.04.2005 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Nadal aktulane . Moze jednak ktos chce sie pozbyc nadmiaru ziemi . Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpiatkowski1 09.04.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 mam do oddania ok 20 m3 dobrej czarnej ziemii ale w jednej czwartej pomieszana z gruzem,robie to pierwszy raz i nie mam zielonego pojecia jakie mnie czekaja wydatki z tym zwiazane... mam do pani telefon to pozwole sobie w poniedziałek zadzwonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wronka 19.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Kasiu, ja moge niedlugo miec i to w Twoich okolicach. Wszystko wyjasni sie po zasypaniu fundamentow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts