wojtek1967 06.04.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Co sądzicie o projekcie C91 POPULARNY z kolekcji MURATORA? Moze ktoś ten dom buduje lub juz zbudowal i mieszka? Czekam na opinie i rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coquelicot 08.04.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 Sporo na jego temat pisano w Muratorze - w zeszłym roku były nawet wywiady z ludzmi, którzy budowali wg tego projektu, prezentacja ich domu. Zastanawiałem się nawet nad tym projektem - ale dom okazał się nieco za mały. Generalnie pamiętam, że projekt miał opinię solidnego i taniego w budowie. No i przyjemnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza Tobuch 04.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam czy jest ktoś kto budował projekt z kolekcji muratora c91 popularny?? Jesteśmy w trakcie uzyskania pozwolenia na budowe i niedługo trzeba kupić projekt. Bardzo nam sie podoba c91 jednak na stronach internetowych jest bardzo mało informacji. Słyszałam że był on opisany z któryś numerów muratora jeżeli ktoś wie który to nr bardzo bym prosiła o informacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 04.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Najpierw staracie się o PnB a potem zamierzacie kupić projekt??? Może czekacie na decyzje o warunkach zabudowy a nie pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza Tobuch 04.09.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No tak czekamy na decyzje o warunkach zabudowy pomyliłam się sorki Czy wiecie może gdzie można znależć więcej informacji o c91?? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza Tobuch 11.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 WitamPisałam na forum "Projekt" jednak nikt nie udzielił mi jakichkolwiek informacji. Bardzo podoba mi się projekt c91 Popularny Muratora ale chciałabym dowiedzieć się więcej na temat tego projketu. W jakimś poście przeczytałam że ten domek był opisywany w Muratorze chyba 2004 roku jednak nigdzie nie pisze jaki to był numer i dodatkowo nigdzie nie moge znaleźć spisu treści 2004 roku. Bardzo bym prosłai o jakiekolwiek informacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BKolasa 14.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witaj, a konkretnie jakich informacji oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza Tobuch 14.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Dokładnie to potrzebowałabym numer Muratora w którym był ten projekt opisywany z tego co się dowiedziałam to w 2004r. W archiwum jest tylko spis treści od 2005-2008. Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BKolasa 14.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Publikacje były w Muratorze z marca 2007, oraz Zbuduj Dom marzec 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eliza Tobuch 02.10.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Czy naprawde nikt nie budował/buduje c91: http://allegro.pl/item760493730_tom_tom_tomtom_nowe_930_730_630_xl_paragon_n_s.html a może napiszcie co sądzicie o tym projekcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budow 01.09.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam wszystkich, ktoś buduje lub zamierza budować domek według projektu C91 Popularny?????. Proszę o jakieś opinie na temat projektu. Fajnie by było gdyby się ktoś podzielił fotkami jak wygląda domek w realu. Ja zaczynam na wiosnę, więc każda informacja dużo mi pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts