Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt C91 POPULARNY

Recommended Posts

Sporo na jego temat pisano w Muratorze - w zeszłym roku były nawet wywiady z ludzmi, którzy budowali wg tego projektu, prezentacja ich domu. Zastanawiałem się nawet nad tym projektem - ale dom okazał się nieco za mały. Generalnie pamiętam, że projekt miał opinię solidnego i taniego w budowie. No i przyjemnie wygląda.

• 4 years później...

Witam czy jest ktoś kto budował projekt z kolekcji muratora c91 popularny??

Jesteśmy w trakcie uzyskania pozwolenia na budowe i niedługo trzeba kupić projekt. Bardzo nam sie podoba c91 jednak na stronach internetowych jest bardzo mało informacji. Słyszałam że był on opisany z któryś numerów muratora jeżeli ktoś wie który to nr bardzo bym prosiła o informacje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Witam

Pisałam na forum "Projekt" jednak nikt nie udzielił mi jakichkolwiek informacji. Bardzo podoba mi się projekt c91 Popularny Muratora ale chciałabym dowiedzieć się więcej na temat tego projketu. W jakimś poście przeczytałam że ten domek był opisywany w Muratorze chyba 2004 roku jednak nigdzie nie pisze jaki to był numer i dodatkowo nigdzie nie moge znaleźć spisu treści 2004 roku. Bardzo bym prosłai o jakiekolwiek informacje.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

• 3 weeks później...
  • 1 year później...

Witam wszystkich, ktoś buduje lub zamierza budować domek według projektu C91 Popularny?????.

Proszę o jakieś opinie na temat projektu. Fajnie by było gdyby się ktoś podzielił fotkami jak wygląda domek w realu.

Ja zaczynam na wiosnę, więc każda informacja dużo mi pomoże.