bienias 04.10.2002 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 witam mam pytanie jakie warunki musze spelnic by zamieszkac w nieukonczonym domu.chce sie wprowadzic tylko na dol (mam uzytkowe poddasze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek 07.10.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Musisz zrobić częściowy odbiór domu , czyli musisz mieć opinię kierownika budowy że część domu nadaje się do zamieszkania , opinię kominiarską , a w budynku chociaż 1 pomieszczenie nadające sie do zamieszkania i łazienkę , oraz adres nieruchomości .W Grodzisku Mazowieckim mi to wystarczyło , możliwe że inne gminy będą piętrzyć przed tobą jakieś dodatkowe trudności.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 07.10.2002 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2002 Pozwolę się dołączyć do pytania. Czy po takim częściowym odbiorze można zameldować się i kontynuować dużą ulgę budowlaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 08.10.2002 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Tak, po częściowym odbiorze można nadal odliczać wydatki na tych samych zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bienias 08.10.2002 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 dzieki za podpowiedz o to mi chodzilo bo chce wykonczyc akurat dwa pomieszczenia to mi narazie wystarczy. Dzieki pozdrawiam Bienio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 08.10.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Na czym polega ten częściowy odbiór? Moi znajomi mieszkają w nie wykończonym domu kilka lat bez żadnego odbioru, jak by ich ktoś pytał, zawsze mówią, że tu tylko pilnują (mają do tego prawo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts