Bimbaj 06.04.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 witam, przeszukałem forum, ale niestety znalazłem ledwo jedną wypowiedź i to negatywną. Mają mi robić hydraulikę. To spory dealer Buderusa, Wolfa, Vaillanta, oprócz teog robią w kilku technologiach c.o. Mieszczą się na Ostródzkiej w W-wie. Ktoś coś słyszał? pozytywy, negatywy? Proszę o opinie, bo nie chciałbym się przejechać na nich. Pozdrawiam B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AVID 06.04.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 Ja slyszałem bo mój sąsiad korzystał z ich usług.Jak chcesz info to daj znać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faflusniak 20.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Przywitanie, Reaktywuję wątek. Czy ktoś miał do czynienia z hydraulikami z ul. Ostródzkiej w W-wie.Proszę o opinie na temat współpracy, jakości, cen, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habzimierz 29.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Up,odświeżam - ktoś z forum korzystał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts