wojst 06.04.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2005 zamierzam zrzucić stropodach, zamiast niego chcę dać prostą konstrukcię drewnianą, wełna mineralna "pietnastka", potem deskowanie (albo płyty) i papa termozgrzewalna x2.Potencjalny wykonanwca na moje pytanie o zasadność połozenia przed deskowaniem folii dachowej stwierdził, że przy papie nie jest ona konieczna??A ja nie mam o tym zielonego pojęcia....! Jako powinno być , na co zwrócić uwagę?? Domyslam sie, że wentylacja "poddasza" jest istotna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 07.04.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 folia dachowa, przy pelnym deskowaniu pokrytym papa, nie jest konieczna, natomiast folia paroizolacyjna JEST konieczna. Oczywiscie szczeliny wentylacyjne musza zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksik 07.04.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Zgadzam się też tak robili znajomi jak mówi INVX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts