Gość 04.10.2002 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2002 Ile może kosztować wstawienie okna dachowego (dach pokryty blachą dachówkopodobną)? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: redakcja dnia 2002-10-08 11:23 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 08.10.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 jak kładłam dach to zamontowałam tylko 2 veluxy-wersja oszczędnościowa, w tym roku adaptowaliśmy poddasze i dołożono kolejne 2 okna. Za montaż płaciłam 300 zł ( 2 x 150,-) bez faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 08.10.2002 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2002 Ja płaciłam 20 PLN z metra po obwodzie okna minus 17%. Warszawa- firma Vidok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 12.12.2002 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Ile płaciliście za montaż drzwi wewnętrznych? Bardzo proszę o info... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remwir 12.12.2002 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Ostatnio wstawialiśmy okna drawniane od IGLESÓW-Jaworzno 15 sztuk w nowym budynku i brygada producenta wstawiała okna za darmo. Okna kupowało się i montaż gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 We wrocławiu "autoryzowany?" monter drzwi wewnętrznych "Porty "polecany przez sprzedawcę czyli firmę "BUDUS" z ul.Ślężnej bierze 160 PLN.(to średnia cena innych). Jak się chcesz dowiedzieć to kom.0601416089.Korzystać nie musisz bo to...oszust , który dużo obiecuje , a potem jest robienie w przysłowiowego "Konia". Za blędy w wykonaniu montarzu nie ma możliwości wyrwania czegokolwiek bo to polecanie fachowca to taka ośmiornica i potem nikt nie odpowiada .Winny jest zawsze ktoś inny ,a to wszystko kumple od wódki.Ta autoryzacja Porty to też pewnie otrzymana przy piwie.Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2003 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 We Wrocławiu firma Bajewski "autoryzowany?" monter drzwi wewnętrznych "Porty "polecany przez sprzedawcę czyli firmę "BUDUS" z ul.Ślężnej bierze 160 PLN.(to średnia cena innych). Jak się chcesz dowiedzieć to kom.0601416089.Korzystać nie musisz bo to... oszust , który dużo obiecuje , a potem jest robienie w przysłowiowego "Konia". Za blędy w wykonaniu montarzu nie ma możliwości wyrwania czegokolwiek bo to polecanie fachowca to taka ośmiornica i potem nikt nie odpowiada .Winny jest zawsze ktoś inny ,a to wszystko kumple od wódki.Ta autoryzacja Porty to też pewnie otrzymana przy piwie. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.07.2003 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 We Wrocławiu firma Bajewski "autoryzowany?" monter drzwi wewnętrznych "Porty "polecany przez sprzedawcę czyli firmę "BUDUS" z ul.Ślężnej bierze 160 PLN.(to średnia cena innych). Jak się chcesz dowiedzieć to kom.0601416089.Korzystać nie musisz bo to... oszust , który dużo obiecuje , a potem jest robienie w przysłowiowego "Konia". Za blędy w wykonaniu montażu nie ma możliwości wyrwania czegokolwiek bo to polecanie fachowca to taka ośmiornica i potem nikt nie odpowiada .Winny jest zawsze ktoś inny ,a to wszystko kumple od wódki.Ta autoryzacja Porty to też pewnie załatwiona przy wódzie. Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.09.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Ja płaciłem 35 zł za mb + materiały bez rachunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 22.10.2003 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2003 Ja płacę z montaż okien 18 zł netto - tak sobie życzy firma Wiktorczyk z Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.10.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2003 Okna Urzędowski: montaż gratis 14 sztuk (materiały płatne - pianka, dyble, kotwy itp),drzwi garażowe Normstahll 300 zł (rob +materiały) drzwi zewnętrzne wstawiłem sam, drzwi ppoż. wstawiłem sam, drzwi wewnętrzne wszystkie wstawię sam.RoMcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts