Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Własne mieszkanko - moja wizja.... Pomóżcie!

lolka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ech, agniesia, wiem coś o tym - a teraz wyobraź sobie całe wielgachne osiedle gdzie 90% mieszkań ma identyczny albo lustrzany układ :-?

Na takim osiedlu mieszkam :)

A z tymi rozwiązaniami to jest tak że siedziałam dość długo i wydawało mi się, że już nic nie można wymyśleć - a okazało się, że można (patrz wrzuty dorotaele :)) A te rozwiązania wszystkie (moje i nie moje) też wady mają (patrz wrzuty Roberta / czy tez Pana Roberta :p)

Ale fakt, ciężko jest - wiem cos o tym.

I tak dzięki za pomoc... a jak przebrnę przez ten układ, to dalej będzie juz tylko przyjemniej - wybieranie mebelków, kolorków itp. :lol:

• 3 weeks później...

Droga lolu.

Przeczytalam wątek i uważam, że nie powinnać na siłę się upierać przy malusim pokoju dla dziecka.

Przecież to co wyszło to jest jakaś wybitnie mala klitka :/ A Wy za to macie wielką sypialnię.

Moim zdaniem trzeba pójść na ustępstwo. Zmienszyć sypialnię, ale zwiększyć pokój dla dziecka. Ono bardziej niż Wy potrzebuje przestrzeni.

Pozdrawiam

Agata

Mirai, ależ ja się nie upieram przy tak małym pokoju dla dziecka!

Chętnie go powiększę kosztem naszej sypialni... tylko jak??

Zwróć uwagę na rozkład okien na ścianach - m. in. z jego powodu przeprojektowanie wnętrza jest trudne...

Dlatego założyłam ten watek :)

Pozdrawiam

PS: jak tylko znajdę czas - c.d. wątku nastąpi :)))