agniesia 09.04.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 jeszcze pytanie czy chcesz zostawic wc osobny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolka 09.04.2005 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolka 09.04.2005 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ja tymczasem się pobawiłam z wizualizacja tej wersji łazienki co mi się niewygodna wydawała... okazała się nienajgorsza (Kolory są wzięte "od czapy" ) http://img206.exs.cx/img206/9978/322azienki33332yt.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.04.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 prosze jeszcze podaj odleglosc rurki od lewej sciany z kominem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolka 09.04.2005 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 120 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.04.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 kombinuje, ale najlepsze rozwiazania juz sama wymyslilas, po prostu ktos sie bardzo postaral budujac takie 'cudo' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolka 09.04.2005 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ech, agniesia, wiem coś o tym - a teraz wyobraź sobie całe wielgachne osiedle gdzie 90% mieszkań ma identyczny albo lustrzany układ Na takim osiedlu mieszkam A z tymi rozwiązaniami to jest tak że siedziałam dość długo i wydawało mi się, że już nic nie można wymyśleć - a okazało się, że można (patrz wrzuty dorotaele ) A te rozwiązania wszystkie (moje i nie moje) też wady mają (patrz wrzuty Roberta / czy tez Pana Roberta ) Ale fakt, ciężko jest - wiem cos o tym. I tak dzięki za pomoc... a jak przebrnę przez ten układ, to dalej będzie juz tylko przyjemniej - wybieranie mebelków, kolorków itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.04.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Z ukladu Dorotael najlepszy bylby drugi - no tak nieszczesliwie sa okna na calej scianie. Wtedy w lazience sprawa bylaby prosta po lewej stronie wannna 150, po prawej blisko pionu wc a po srodku naprzeciw wejscia umywalka. Wtedy jednak musialabys pralke wstawic do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 09.04.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 wiesz, jakby tak sie sprezyc to nawet pralka wejdzie do tej lazienki nr 2 z planu Dorotael zostaje jeszcze wtedy problem zabudowania, osloniecia tych rurek co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotaele 10.04.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Wymyśliłam jeszcze jedno rozwiazanie z bardzo długim i wąskim korytarzem, ale w tak małym mieszkanku szkoda tracić miejcse na komunikacje - moim zdaniem.Buziaki http://foto.onet.pl/upload/40/25/_452639_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirai 27.04.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2005 Droga lolu. Przeczytalam wątek i uważam, że nie powinnać na siłę się upierać przy malusim pokoju dla dziecka.Przecież to co wyszło to jest jakaś wybitnie mala klitka :/ A Wy za to macie wielką sypialnię.Moim zdaniem trzeba pójść na ustępstwo. Zmienszyć sypialnię, ale zwiększyć pokój dla dziecka. Ono bardziej niż Wy potrzebuje przestrzeni. PozdrawiamAgata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolka 28.04.2005 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 Mirai, ależ ja się nie upieram przy tak małym pokoju dla dziecka! Chętnie go powiększę kosztem naszej sypialni... tylko jak?? Zwróć uwagę na rozkład okien na ścianach - m. in. z jego powodu przeprojektowanie wnętrza jest trudne... Dlatego założyłam ten watek Pozdrawiam PS: jak tylko znajdę czas - c.d. wątku nastąpi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts