Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jakiej platformy TV SAT używacie?

Jakiej platformy cyfrowej używacie?  

75 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakiej platformy cyfrowej używacie?

Recommended Posts

wszyscy oficjalnie wiedzą że mozna tak robić. a soft wgrywam sobie sam :lol: :lol: :lol:

Jeszcze dzień, może dwa...

Proces wymiany kart kodowych w związku z przejściem na Nagravision Aladin przebiega sprawnie.

Natomiast Cyfra kodowana w Seca2 bez zaangażowania zagranicznych hakerów może spać spokojnie. A zagraniczni hakerzy już nie pomogą polskim, bo nie chce im się już rozpracowywać systemu, od którego odeszły TV Sat zachodnie...

• Odpowiedzi 104
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

polsat kiepściutki,dekoder od nowości zepsuty,abonament 49,90 ,a jak pogoda nie dopisuje,sygnał zanika,tylko żeby było komu po dachach chodzić,za każdy dodatkowy kanał trzeba płacić,wiosną nawt liście na drzewach przeszkadzają, sygnał nie dociera.nie wiem czy warto.

Pani Marto,

Domyślam się, że używa Pani CYFRY+. Ba, może nawet jest Pani jej akwizytorką.

Te mankamenty opisywane przez Panią dotyczyć mogą w równym stopniu także CYFRY.

Panie Zbigniewie, czy zawsze jak ktoś krytykuje jakiś produkt, to zaraz musi pracować dla konkurencji? :roll:

Oczywiście zgadzam się, że opisywane mankamenty mogą dotyczyć każdej platformy cyfrowej.

polsat kiepściutki,dekoder od nowości zepsuty,abonament 49,90 ,a jak pogoda nie dopisuje,sygnał zanika,tylko żeby było komu po dachach chodzić,za każdy dodatkowy kanał trzeba płacić,wiosną nawt liście na drzewach przeszkadzają, sygnał nie dociera.nie wiem czy warto.

bardzo bardzo dużo prawdy

ale i tak jestem za Polsatem, bo więcej daje oferty programowej za daną kwotę, przy Polsacie ważny jest poprawny montaż (doświadczony monter), miejsce anteny ma budynku, warto też zainwestować w większą czaszę. Cyfra+ ze swoim cennikiem za pakiety to chyba z kosmosu spadłam, średnio za dużo o 30%. I to mówie ja UPS Cyfry+

Mielismy 2 lata Polsat, ale już go zwrociłem.

Paleta programów była wystarczająca jak dla mnie, ale nie wytrzymałem z tym dekoderem (bardzo, bardzo wolny, ograniczone możliwości ustawień, itd).

Jesienią zamierzamy mieszkać w nowym domku i bedę musiał coś wykombinować.

Gdyby dekodery Polsatu były dużo lepsze bo byłbym zadowolony.

Senser

wszystkie te programy które wymieniłes, vivy i mtv.Oprócz tego program 1 i 2 tv.

jestem zadowolona, sygnał wcale mi nie zanika, nie mam problemów. Wybrałam Polsata ze wzgledu własnie na to ze nie potrzba juz innej anteny, przez 6 miesiecy nie płacę....pozniej 29.90.

Ja mam Cyfrę+ od początku jej istnienia. Pewnie, że droga. Ale najdroższy pakiet to 3x Canal+ oraz 2x HBO. Co do jakości, to brak zastrzeżeń. Mamy tylko większą antenę (95 cm), bo pierwsza się rozpadła. Co do tunerów, to przecież można sobie kupić własny, a nie ten od dostawcy. To zależy co kto woli. Mam też awersję do POLSAT. I mimo, że jest naziemny to go wcale nie oglądamy.

ja mam Polsat.

...

No i Cyfra jest strasznie droga - wygląda mi to na snobizm nieco.

Może to i wygląda na snobizm. Ale po części jest tak, że jak ktoś już ma to płaci z przyzwyczajenia. Taką opinię niedawno wyczytałem. I dlatego platformy trochę przestały się starać i walczyć z piractwem. Bo ci co płacą i tak już przynoszą dochód. I jeszcze jedno na poczatku Cyfra była znacznie tańsza - pełny pakiet kosztował ok. 60 zł. Potem podrożało, jak połknęli Wizję. Może by staniało jakby była większa konkurencja, może ta z zagranicy. Ale nie wiem jak tam kształtuja się ceny?