SNCF 11.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 11.05.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 12.05.2007 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 no to ja z innej strony , chcę odgrodzić się od sąsiada na wysokość około 3m (tuje) i pytanie jest takie ile metrów od granicy posadzić dzrzewka żeby latem cień z tych 3 metrowych drzewek wchodził na działkę sąsiada góra na 1m ? czy 2m starczą ? grunt by mu nie śmieciło liścmi jak niektorzy potrafią liściaste 50cm od granicy posadzić ktore za 20lat będzie miało 10m wysokości tak właśnie myślałem , posadze tuje , przyszczygę raz do roku wierzchołki i powinny rozrosnąć się więcej na boki tworząc zieloną ścianę między działkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza 11.04.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Po co się z miasta wyprowadzać, jak drzewa przeszkadzają? W mieście drzew mniej, to nie będą śmiecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts