Gość 07.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 mam chyba ze 60 cm czarnej ziemipytankosciaga sie te standardowe 30 cm?albo cale 60? kurcze z torbami pojde jak bede mial ta dziure potem zasypac piaskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 07.04.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 no leoś, czekamy na następny temat "gdzie złożyć humus?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 całe 60cm, potem i tak to wykorzystasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Powinieneś ściągnąć całą warstwę organiczną. Zabarwienie nie zawsze świadczy o tym, że to jeszcze humus. Poczytaj o profilach glebowych może to Ci pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksik 07.04.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Czasami nie stosujecier się do rady moderatorów - pierw poszukaj a potem pytaj - chyba, że nabijasz sobie konto pod względem ilości postów - jeśli tak to nie psuj forum - bo szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 a to do autora wątku czy tych co udzielili wypowiedzi pijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Tak po przeczytaniu Waszych wypowiedzi zaczynam się zastanawiać ile tematów leon porusza, bo szuka odpowiedzi,a ile bo... no właśnie po co? Niby ma zacząć bydować, ale ile tych putań ma związek z jego budową, a ile to takie sobie pytanie i pisanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 no nie no rafalek i ty przeciwko mnie?...;(zadziwiacie mnei po prostunie wiem co powiedziecw dupie mam ilosc postowjak o cos pytam to dlatego, ze nie znalazlem odpowiedzi i cos mne bardzo ciekawico do funkcji szukania to mam troche gorzej od was, bo czesto jest tak ze brak mi literek, aby znalezc to czego szukam typu e z haczykiem itd. czasami faktycznei nie szukam bo nie mam czasu i rzucam pytanie liczac na to ze ktos mi pomoze i powstanie ciekawy watekpamietajcie o tym ze to iz jakis tam temat byl juz poruszany nie oznacza, ze nie mozna na dany temat napisac czegos nowego, ciekawego zarzucacie mi smiecenie na forum, podczas gdy sami to robiciezauwazcie ze ja w odroznieniu od innych prawie nigdy nie pisze jakis bzdur, jakis glupich komentarzy nie na temat od ktorych to forum az peka w szwach pomyslcie zanim cos napiszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 07.04.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 leon,a czemu masz kłopoty z literami ę,ą,ó? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 bo na klawiaturze mam ü, ö,ä, ß, a tych co potrzebuje to jak na zlosc nei ma...;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Leon - zauważ, że jesteś dość dużą osobliwością na tym forum. Masz batdzo oryginalne pomysły np impregnacja drewna wapnem. Ale zobacz ludzie w końcu dają sobie spokój z pomaganiem skoro widzą, że putanie nie ma na celu rozwiązania konkretnego problemu tylko ogólną dyskusję w temacie, a tak wyglada wiele Twoich wątków nie jest to pytanie w celu rozwiązania problemu tylko taka rozmowa na temat. I tak w moim odczuciu wygląda większość twoich wątków. W związku z tym niekiedy się zastanawiam czy Ty na poważnie się chcesz budować czy tylko traktujesz to miejsce jako formę na zaistnienie. Osobiście ciąglę ciebie lubię, ale wybacz coraz mniej poważnie traktuję Twoje problemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 kurcze rafalek powoli mnie zaczynasz denerwowaco co ci biega?od trzech lat siedze na forum (coraz czesciej)budowe zaczynam realnie za jakis miesiac, wtedy bede robil fundamentyod tych trzech lat pytam sie o wszystko co mnie interesuje i szukam odpowiedziwybacz, ze nie mialem do tej pory zadnego konretnego problemu do ROZWIAZANIA, ale nie mialem bo nei buduje jeszcze- chyba oczywisteale jestem tu tak czesto bo mam wiele watpliwosci i pytan, i chce sie jak najwoecej dowiedziecnie wiem jak mozna to robic inaczej niz jak to nazywasz ROZMAWIAC NA TEMAT??? ciekawe wnioski ci sie nasuwaja- "czy ja w ogole chce budowac....." dlugo nad tym myslales?albo to tak spontanicznie ci sie napisalo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.04.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Jak nie ma literki to można uzyć znaku "*". On zastępuje dowolny znak (i zdaje się nawet dowolny ciag znaków, ale nie jestem pewien bo nie sprawdzałem). Tak więc jakbyś nie chciał szukać tekstów o humus i interesują Cię posty w których jest słowo Humus lub humus to mógłbyś zrobić wyszukiwanie "*umus". Oczywiście zostaną też wyszukane posty ze słowem Bumus, Cumus itp, ale można jakoś poradzić sobie jeśli wpisze się "*". Oczywiście może czasami dojśc do małych nieporozumień, bo zas*ałem powinno wyszukać zasłałęm i zasrałem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Aleś ty leon nerwowy... Zachowujesz się niekiedy ekstrawagancko - przypomnij sobie naszą rozmowę na temat twojego wątku o SILCE. Poruszasz pewne tematy dla samego poruszania, a potem się dziwisz, że niektórzy mogą odbierać ciebie niezbyt poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 zalozylem watek o silce z powodow o ktorych juz mowilemczyli ze watek walkmena stal sie po prostu zbyt rozlegly, co powoduje ze jest po prostu nuzacy do czytaniaktos kto chce sie czegos dowiedziec o silikatach musi najpierw przebrnac przez okolo 500 postow w ktorych co chwila jakis palant cos tam bzdurnego gada i co w ogole nei jest na temat to jest w ogole zmora tego forummoze wprowadzimy jakies zolte kartkijesli ktos napisze posta ktory jest glupim komentarzem typu "dosypcie drozdzy to wam dom wyrosnie...." to dostawalby zolta kartke i za powiedzmy 10 kartek tracilby na tydzien dostep do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Powiem tak: Nauka kosztuje - przynajmniej czas jaki się jej poświęca - dzięki temu bardziej się ją ceni. Zakładając nowy wątek by zrobić kompendium nie masz wcale gwarancji, że to uzyskasz bez możliwości jego moderowania. W efekcie może powstać większy tasiemiec jałowszy w treści...Zakładanie wątku z powodu "bo się może kiedyś przydać" też uważam za mało sensowne - technologie się zmieniają, materiały też i taki wątek za rok może być niezbyt aktualny (duże uproszczenie), ale też nie każdy się do niego dokopie w chwili gdy bedzie on potrzebny...I jeszcze w kwestii długości - czy jeśli chcesz zgłębić problem to czytasz podręcznik czy bryk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 rafalek dla mnei to za duzo filozofujeszprzyczep sie do goscia co wlasnei zalozyl watek o telewizji satelitarneja nei do mnieja zakladajac watek juz w temacie zaznaczylem , ze oczekuje tylko praktycznych uwag i porad a ty od razu tam wlazles z buciorami smiecac mi tam postami w stylu "to juz bylo" itdpytanie po co to?jak nie masz nic nowego to nie pisz i kropka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 07.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Pytania jakie zadaje leon z katowic przyprawia redakcję o drżenie rąk. To budowanie skończy się katastrofą budowlaną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 07.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 ciekawym kto kryje sie za tym ciekawym nickiem "Redakcja"czy to jakis kurcze budujacy kolegaczy moze jakis mlody informatyk na stazu, ktory to ciagle gani mnie za wypowiedzi o zbyt wyraznym zabarwieniu antyklerykalnym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts