artu25 07.04.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Błagam pomóżcie , jak podpisać dobrą umowę z wykonawcą (budowa domu jednorodzinnego), jak ma wyglądać, czego mama się wystrzegać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 11.04.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Zajrzyj tutaj: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22707&highlight= Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artu25 12.04.2005 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Jeszcze raz, Dzięki, przejrzałem forum i znalazłem wiele pomocnych przykładów. Niedawno zostałem użytkownikiem forum, więc nie jestem w stanie zgłębić w tak krótkim czasie całej wiedzy. Widzę jednak, że forum to wspaniały pomysł, przynajmniej dla mnie jako początkującego "inwestorka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 16.04.2005 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 Na stronie głównej Muratora są wzory umów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts