-COLOR- 07.04.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2005 Kompleksowo, gwarancja, bezpłatna wycena kosztorysowa - sufity podwieszane z płyt k-g i sufity typu Armstrong- ścianki działowe- suche tynki- gładż gipsowa- malowanie- kompleksowe remonty i wykończenia więcej na www, również podstawowy cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 08.04.2006 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 01.09.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 15.11.2006 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2006 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 21.11.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 01.04.2007 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 17.05.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Kompleksowo, gwarancja, bezpłatna wycena kosztorysowa - sufity podwieszane z płyt k-g i sufity typu Armstrong- ścianki działowe- suche tynki- gładż gipsowa- malowanie- kompleksowe remonty i wykończenia więcej na www, również podstawowy cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 14.10.2007 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 ponawiam, wolne terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 15.10.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Kompleksowo, gwarancja, bezpłatna wycena kosztorysowa - sufity podwieszane z płyt k-g i sufity typu Armstrong - ścianki działowe - suche tynki - gładż gipsowa - malowanie - kompleksowe remonty i wykończenia więcej na www, również podstawowy cennik ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 05.11.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ponawiam wolne terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 13.12.2007 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Kompleksowo, gwarancja, bezpłatna wycena kosztorysowa - sufity podwieszane z płyt k-g i sufity typu Armstrong- ścianki działowe- suche tynki- gładź gipsowa- glazura, terakota- malowanie- kompleksowe remonty i wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 30.12.2007 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 08.01.2008 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Wolny termin z powodu przesunięcia innego zadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 17.01.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 18.05.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Zapraszam do nowej odsłony, po "liftingu" naszej strony http://www.color.of.pl, sporo zdjęć starszych, aktualnych i zupełnie nowych z realizowanych właśnie prac. Tam także link do nie tylko budowlanego bloga. Zapraszam i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 11.11.2008 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam w niedługim czasie pojawi się wolny termin na wykonanie rożnych prac budowlano - wykończeniowych.Zainteresowanych z Łodzi i okolic zapraszam na naszą stronę www http://www.color.of.pl pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sli 11.11.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 Witam Ja tego Pana szczerze... nie polecam. Kiedyś robił mi remont w firmie i niestety, ale zarówno z fachowością (pracownicy z przypadku) jak i z podejściem do klienta było bardzo kiepsko. Gips-kartony i wylewka bardzo szybko popękały, a niestety nie udało mi się wyegzekwować skutecznych poprawek. Błąd mój był taki, że nie znając rynku budowlano-remontowego, nawiązałem kontakt z usługodawcą (właścicielem firmy COLOR), który ogłaszał się w internecie. Niestety nie sprawdziłem jego referencji. Być może (choć osobiście nie sądzę) podejścia tego pana do klienta nieco się zmieniły, ale ja na pewno od niego usług już bym nie zaryzykował. Na chwilę obecną (po tamtych doświadczeniach) do wykonywania usług u mnie usilnie staram się brać tylko polecanych wykonawców... P.S. Jeśli ktoś chciałby obejrzeć prace pana Pawła to zapraszam do mnie do firmy (po wcześniejszym umówieniu się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-COLOR- 11.11.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2008 ładnie w takim razie zapraszam do przejrzenia listy referencji, udostępnię kontakt z klientami itd... domyślam się cóż to za firma i dlaczego nie mogła "wyegzekwować skutecznych poprawek" może z innej beczki w takim razie - nie polecam wykonawcom tego klienta end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiak81 02.09.2015 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jako wykonawcę prac remontowych i wykończeniowych z czystym sumieniem polecam firmę "Expansionem" . Mają swojego elektryka i hydraulika z uprawnieniami. Solidni, dokładni, terminowi i co najważniejsze wykonali remont w przystępnych cenach. Gładzie, zabudowy z karton gipsu, glazura i terakota i inne wykonali bez zastrzeżeń. Firma "Expanisonem": 791-102-660 https://www.facebook.com/pages/Expansionem/887052424650241?sk=timeline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts