Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Sucha zabudowa, wykończenia - firma, Łódź

Recommended Posts

• 1 year później...
  • 4 months później...
  • 2 months później...
  • 4 months później...
  • 1 month później...
  • 4 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 4 months później...
  • 5 months później...

Witam

Ja tego Pana szczerze... nie polecam.

Kiedyś robił mi remont w firmie i niestety, ale zarówno z fachowością (pracownicy z przypadku) jak i z podejściem do klienta było bardzo kiepsko.

Gips-kartony i wylewka bardzo szybko popękały, a niestety nie udało mi się wyegzekwować skutecznych poprawek.

Błąd mój był taki, że nie znając rynku budowlano-remontowego, nawiązałem kontakt z usługodawcą (właścicielem firmy COLOR), który ogłaszał się w internecie. Niestety nie sprawdziłem jego referencji.

Być może (choć osobiście nie sądzę) podejścia tego pana do klienta nieco się zmieniły, ale ja na pewno od niego usług już bym nie zaryzykował.

Na chwilę obecną (po tamtych doświadczeniach) do wykonywania usług u mnie usilnie staram się brać tylko polecanych wykonawców...

P.S. Jeśli ktoś chciałby obejrzeć prace pana Pawła to zapraszam do mnie do firmy (po wcześniejszym umówieniu się).

• 6 years później...

Jako wykonawcę prac remontowych i wykończeniowych z czystym sumieniem polecam firmę "Expansionem" . Mają swojego elektryka i hydraulika z uprawnieniami. Solidni, dokładni, terminowi i co najważniejsze wykonali remont w przystępnych cenach. Gładzie, zabudowy z karton gipsu, glazura i terakota i inne wykonali bez zastrzeżeń.

Firma "Expanisonem": 791-102-660

https://www.facebook.com/pages/Expansionem/887052424650241?sk=timeline