rafal 67 08.04.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 co myslicie o tym projekcie czy wart jest realizacji mam dylemat ten http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=107 czy http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=291 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 08.04.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 na pierwszy rzut oka- ten drugi. na drugi - też drugi, czyli http://www.projekty.murator.pl/rzuty.htm?IdProjektu=291 jak dla mnie, na minus: Ola- niefortunne wyjście z WC /naprzeciwko kuchni i jadalni/ C109 - otwarta kuchnia, czyli: tu mikser a tam goście,ew. telewizor skomplikowane=drogie dachy na plus: odpadają schody, fajny taras zastanów się, ile potrzebujesz sypialni- Ola ma 2, C109 -3 C109 z zewnątrz -myślę, że ładniejszy. Powodzenia w poszukiwaniach! jesteśmy na tym samym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal 67 09.04.2005 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 no to nie zazdroszcze,moja żona ma juz dosyc ogladania projektow i zaczyna sie zniechecac do budowy w ogóle,dlatego musze decyzje podjac sam i to szybko dziekuje bardzo za opinie co prawda ola3 w 3-cim etapie ma 3 sypialnie,ale rzeczywiscie c 109 jest ladniejszy,mysle tylko o innych kolorach moze pastelowe zielenie z szaroscią? zycze powodzenia w poszukiwaniach najlepszego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ola podoba mi się wiele bardziej tak wizualnie,wnętrza też są fajne,ale zależy,jakie macie potrzeby - od tego trzeba zacząć.Bo olka podoba mi się tylko w wersji garazu zamienionego na pokój - wtedy to super domek.Ale przy wersji II,z pokoju w głębi robi się klitka i wąski korytarz Zrobiła bym klinkierowe płytki zamiast tego boniowania.Ładny - przy wiacie na auto podobał by mi się ten dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 09.04.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 A to pięknie. Rzeczywiście nie zazdroszczę. My mamy ciągle czas, jeśli chodzi o wybór to wertujemy katalogi i stronki już z rok, ale jak czas nie goni to zupełnie inna sprawa Wam się spieszy, a pochopnie podejmowane decyzje...Ale życzę jak najlepiej. Pochwalcie się, jak zapadnie ostateczny wyrok. Budująca koleżanka /surowy zamknięty / twierdzi, że wybieranie projektu było najprzyjemniejsze... Tak czy siak: BĘDZIEMY SIĘ BUDOWAĆ, prędzej czy później nas to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal 67 09.04.2005 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ola podoba mi się wiele bardziej tak wizualnie,wnętrza też są fajne,ale zależy,jakie macie potrzeby - od tego trzeba zacząć.Bo olka podoba mi się tylko w wersji garazu zamienionego na pokój - wtedy to super domek.Ale przy wersji II,z pokoju w głębi robi się klitka i wąski korytarz Zrobiła bym klinkierowe płytki zamiast tego boniowania.Ładny - przy wiacie na auto podobał by mi się ten dom. sęk w tym ze potrzebuje garazu i to duzego samochod i rodzina 4-ro osobowa kazdy ma rower narty itp.a lenistwo i wygodnictwo przemawia za tym zeby wejscie z garazu prowadzilo besposrednio do domu. ale dzieki dalo mi to do myslenia czyli znowu nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 24.04.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 ale dzieki dalo mi to do myslenia czyli znowu nic nie wiem I co, nadal myślisz? Bo to już prawie maj... Dla pocieszenia: my też jesteśmy ciągle na etapie myślenia. I nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 13.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 A już myślałam, że znalazłam kogoś kto buduje to co ja chcę. A tu zamiast Oleńki - Ola. Sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 15.05.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 a może dom w Pelargoniach z http://www.archon.plsprawdź w realizacjach orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 15.05.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 sęk w tym ze potrzebuje garazu i to duzego samochod i rodzina 4-ro osobowa kazdy ma rower narty itp.a lenistwo i wygodnictwo przemawia za tym zeby wejscie z garazu prowadzilo besposrednio do domu. ale dzieki dalo mi to do myslenia czyli znowu nic nie wiem A może coś z tego mojego wątku: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=46969 Są tam przykładowe 3 projekty, nie chce jeszcze raz wstawiać rysunków. Jeśli odrzucimy typowe forumowe biadolenie "jaki drogi... dach, ..." naprawdę fajne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal 67 18.05.2005 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 a może dom w Pelargoniach z http://www.archon.pl sprawdź w realizacjach orginał projekt bardzo ladny i napewno bym go rozważał gdyby nie szerokosc mojej dzialki,a 24 m to zdiebko za mało pozdro Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal 67 18.05.2005 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A może coś z tego mojego wątku:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=46969 Są tam przykładowe 3 projekty, nie chce jeszcze raz wstawiać rysunków.Jeśli odrzucimy typowe forumowe biadolenie "jaki drogi... dach, ..." naprawdę fajne projekty.bardzo ladne zwlaszcza 1-wszy i drugi ale za duze dla mnie nie chcialbym przeskakiwac 130m uzytk. nie lubie sprzatac a zone mam bezlitosną ,ale jak potrzebujesz duzej chalupy to te sa ok.A wogole to duze domy sa jakies takie ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal 67 23.05.2005 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 ale dzieki dalo mi to do myslenia czyli znowu nic nie wiem I co, nadal myślisz? Bo to już prawie maj... Dla pocieszenia: my też jesteśmy ciągle na etapie myślenia. I nic... klamka zapadla,zamowilem dzis projekt C 109,w tym tygodniu daje projekt do adaptacji,a za 2-3 miesiace ruszam z budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fprefect 24.05.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 gratuluję wyboru, projekt całkiem udany mówie o c109.... życzę powodzenie i żeby starczyło sił i środków;-)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korba 15.11.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Wybudował już ktoś c109?? Jestem ciekaw bo jutro kupuję ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafi123 02.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Mam wybudowany c109 w stanie surowym otwartym pokryty jak do dzisiaj folią i porobione łaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts