Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wpadka :(

ktos1948

Recommended Posts

Witam.

Stalym uzytkowinikiem tego forum jestem od dosyc dawna.

Jednak zalogowalem sie na nowo.Bo mi jakos tak glupio i wstyd troche pod stalym nickiem :(

Mialo byc fajnie.

Nowa znajomosc,nowa poznana osoba i wogole.

Jednak jak na razie to od wczoraj jestem w stresie i to niezlym.

Od paru dni ta nowa znajoma narzeka na nudnosci i wogole ze sie kiepsko czuje.

No to pogadalismy i sie okazalo ze zrobila test i wyszedl pozytywnie :o

Widac podwojne zabezpieczenia tez zawodza :(

W poniedzialek przyszly ma isc do lekarza

Stary chlop a tak sie porobilo :(

Ale sie nawyrabialo.

P.S.

Prosze,nie linczujcie mnie i wogole.Bez tego i tak sie podle czuje

To bedzie chyba najgorszy tydzien w moim dotychczasowym zyciu.

• Odpowiedzi 150
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To jest znajomość"na boku"-jeżeli tak to rzeczywiście współczuję.

Nie,nie jest to znajomosc na boku.Ja wolny i ona tez wolna.W sumie z jednej strony mozna byloby sie cieszyc.Juz mi daaaawno mowia zebym sie ozenil.

Jednak nie wiem do konca czy akurat z Nia :-?

A naprawdę były podwójne zabezpieczenia?

Powiem tak.

Mowila ze bierze tabletki i to od dluzszego czasu.A ja gumke oczywiscie zalozylem.

"Niezly" byl ten lany poniedzialek :(

Chcialbym zasiac troche watpliwosci do tego watku.

Z wypowiedzi zrozumialem, ze Pani "powiedziala" ze bierze pigulki. W przypadku nowo poznanych osob masz takie zaufanie, ze wierzysz na slowo w tak waznej sprawie jaką jest mozliwosc posiadania dziecka? Stosujac prezerwatywe wolales sie dodatkowo zabezbieczyc. Pytanie podstawowe : czy to Ty kupiles prezerwatywy czy tez zostales "poczestowany" przez Pania. W tym drugim przypadku gumka mogla byc odpowiednio spreparowana.

Zaraz pewnie zostane zbesztany, ze od razu wymyslam teorie konspiracjna, ze nasz forumowicz zostal z premedytacja wrobiony w ciaze, ale taka mysl nasunela mi sie od razu w chwili przeczytania tego watku.

Oczywiscie pozostaje mozliwosc ze to byl przypadek, (wpadki po tabletkach 1:100, przy gumkch 4:100, co daje w prawdopodobiensto 4 : 10 000).

Ja bym na Twoim miejscu przemyslal powaznie sprawe przed podjeciem jakiejkolwiek decyzji.

A czy Ona jest do końca pewna, że chce Ciebie akurat poślubić?

Osobiście nie chciałabym, aby ktokolwiek zmuszał się do bycia ze mną, ani ja nie zmuszałabym kogoś do czynu podobnego.

Nie kieruj się też sugestiami otoczenia o ożenku, bez względu na przyczynę!

Aczkolwiek problem jest. Szczególnie, że powołaliście życie.

Jestem kobietą, powinnam być solidarna, ale sama też zastanowiłam się w pierwszej chwili, po przeczytaniu postu, nad intencjami Pani.

Dalej się nie wypowiadam, bo temat jest trudny, a ja doświadczenia nie posiadam, ani małżeńskiego, ani rodzicielskiego.

Pozdrawiam.

a moze byliscie "zalani" i wiesz nie zalozyles a ona nie zazyła...

:)

teraz serio

powiem tak, to nie dramat, jezeli tak sie stalo to bierz to na zimno jezeli nie masz jak domniemam 17 lat, to nie dramat. Kazdy stan ma swoj urok.

dziciaszek przyjdzie na swiat w grudniu , moze na swieta. Kwestia malzenstwa jest zapene palaca ale to wasza sprawa.

glowa do góry uwierz mi naprawde to nie koniec świata.

:)

Mysle,ze to jednak jest zart,

tez tak naj[pierw pomyslalam,

jesli to forumowicz to jest doroslym czlowiekiem i wie jakie sa opcje,

co do odpowiedzilanosci to sa 2 wyjscia: albo slub - ale to sie gosciowi nie bardzo widzi, albo alimenty,

no i trzecie wyjscie tej kobiety:

honorem sie uniesie i nic nie bedzie od nikogo chciala,

"Podwójne zabezpieczenie", o którym piszesz, daje rzeczywiście tak małe prawdopodobieństwo wpadki, że aż się wierzyć nie chce. Więc też bym miała (choć to może brzydko) pewne wątpliwości. Ale jeśli rzeczywiście to Ty jesteś ojcem (bo przecież innych opcji też nie można wykluczyć, skoro Panią znasz krótko), to trzeba stanąć na wysokości zadania - dla dobra własnego dziecka, które powinno byc najważniejsze.

Odpowiem po kolei jesli mozna

M@riusz wiem ze zaden wstyd.Ale na razi ewole pozostac troche anonimowy

Sonika nie,nie jest to moj rok urodzenia.Chociaz jeden z rocznikow w mojej rodzinie.

PeBros sam osobiscie dokonalem zakupu.Widac moze tam gdzie kupowalem dokonali aktu dewastacji :-?

W tej kwestii to wole zaufac sobie.Chociaz i to zaufanie zawiodlo :(

Ania na razie wolalbym nie probowac

Julieta no w lany poniedzialek to ...Hm,no wiesz.Ten tego tamtego :).

aha26 z czym, jest niby ten zart??Z tym moim postem.Czy z tym ze jest w ciazy.Tylko za duzo w tym przypadkow troche.

Pablo1979 z nas obojga takie pijaki ze szkoda gadac.Przemysl spirytusowy po godzinie by przy nas padl ;)

Wiem ze to nie koniec swiata.Pewnie cala rodzina bylaby szczesliwa ze glowa mala

Agniesia nie chodzi o to ze mi sie slub nie widzi.Pewne osoby nawet narzekaja ze za dlugo sam po swiecie chodze.

Tylko nie wiem czy koniecznie z nia.fajnie mi sie z nia gada (widac nie tylko ) i fajna z niej osoba.

Nie chcialbym byc w cos wmanewrowany.

Za duzo mam pytan i watpliwosci.A nie na wszystkie dostaje odpowiedz.

Troche dziwi mnie ze w tak waznej sprawie do lekarza wybiera sie dopiero w przyszly poniedzialek.

Mam znajomego lekarza i moglbym zalatwic szybko wizyte ale nie chciala.

Ma swoja doktorowa i do niej jest umowiona - ale dopiero na poniedzialek

Jezeli to nie zart,to i tak nie wiem po co sie pytasz.Nie wiesz skad sie dzieci biora i jakie sa tego konsekwencje?Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz,ze co...,ze masz ja zostawic i placic alimenty czy ,ze masz dac na skrobanke.

Ty chyba najlepiej wiesz co do niej czujesz i sam musisz podjac decyzje.

Chcialbym zasiac troche watpliwosci do tego watku.

Z wypowiedzi zrozumialem, ze Pani "powiedziala" ze bierze pigulki. W przypadku nowo poznanych osob masz takie zaufanie, ze wierzysz na slowo w tak waznej sprawie jaką jest mozliwosc posiadania dziecka? Stosujac prezerwatywe wolales sie dodatkowo zabezbieczyc. Pytanie podstawowe : czy to Ty kupiles prezerwatywy czy tez zostales "poczestowany" przez Pania. W tym drugim przypadku gumka mogla byc odpowiednio spreparowana.

Zaraz pewnie zostane zbesztany, ze od razu wymyslam teorie konspiracjna, ze nasz forumowicz zostal z premedytacja wrobiony w ciaze, ale taka mysl nasunela mi sie od razu w chwili przeczytania tego watku.

Oczywiscie pozostaje mozliwosc ze to byl przypadek, (wpadki po tabletkach 1:100, przy gumkch 4:100, co daje w prawdopodobiensto 4 : 10 000).

Ja bym na Twoim miejscu przemyslal powaznie sprawe przed podjeciem jakiejkolwiek decyzji.

To ja się pod tym podpisze i dodam poddaje w wątpliowśc słowa tej Pani.