osowa 18.04.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Zrobilem dzisiaj taki delikatny "nalot" na jej chalupke. No koments ... Ręce mi opadają... przepraszam, ale ktoś tu jest niepoważny i całe to pisanie psu na budę... Zachowanie – opis sytuacji i reszta – zakrawa po prostu na żart . Pozdrawiam i znikam do ludzi, którym jestem naprawdę potrzebna Buziale dla mających prawdziwe problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redrum 18.04.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Dlaczego tak uważam bo @kotosu- twój problem nie istnieje naprawdę tak samo jak problem @donny. Czy to ważne czy istnieje ktos? Czy istnieje donna? Czy ktokolwiek inny? Rzucony został temat do dyskusji Zdecydowanie ważne - idź na ulice i udawaj zawał serca. Ktoś z prawdziwym zawałem może już pomocy nie otrzymać. Dyskutujmy na temat a nie o problemach (zmyślonych). pozdr ol osowa, Teska READ ME Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.04.2005 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam ponownie Mam nadzieje ze to jeden z moich ostatnich postow w temacie. Zrobilem dzisiaj taki delikatny "nalot" na jej chalupke. Otworzyl jakis ziutek - w stroju cokolwiek niekompletnym z klata owlosiona jak u szympansa . Podobno jej nie bylo - chociaz wczesniej odebrala telefon. Przedstawil sie jako mąż - chociaz wczesniej "robil" za brata.Niestety nie udalo mi sie dowiedziec jak ma na imie. Tak wiec sprawa sie wyjasnila. Czekam tylko co sie jutro okaze na wizycie lekarskiej. Jezeli sie wogole odezwie. Bo nie ma co ukrywac - jest "spalona". Jeszcze raz dzieki wszystkim. Jak sie cos dowiem to dam znac. Wszystkiego dobrego zycze ja :) Czegos tu nie rozumiem,piszesz,ze ten Ziutek byl jej mezem a wczesniej robil za brata to znaczy,ze co ,ze jak sie z nia wczesniej spotykales to on byl jej bratem a teraz jak Go zobaczyles to nawet nie wiesz jak ma na imie a pozniej dowiaujesz sie ,ze to jej maz.Mysle,ze jednak mialam racje i to wszystko to byl zart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Qrcze, ta historia jest zywym dowodem, że czasem na forum traci się czas Zamiast to czytać mogłam się zająć czymś konstruktywnym. I dobrze mi tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.04.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 ?A może by to zamknąć tak, że: WYPADA SIĘ Z TEJ WPADKI CIESZYĆ, BO BEDZIE KTO MIAŁ ROBIĆ NA NASZE EMERYTURY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.04.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tak siedze i dumam. Powiedzcie mi jeszcze - tzn dziewczyny/kobiety - czy jezeli ma sie takie nudnosci i wogole objawy wskazujace na ciaze. To tak bez niczego idzie sie zapalic?? Bylem u niej - wtedy wieczorkiem - i po prostu wyszla do lazienki sobie zapalic. A jak cos powiedzialem to mowila ze przez 2 tygodnie "tylko" paczke wypalila Ze niby ma ochote i wogole. Jak sprawdzalem potem w sieci to jednym z "objawow" jest/moze byc niechec do papierosow,palenia. Witaj, jestem w czwartym miesiącu ciąży. Sama nigdy nie paliłam, a gdy zaszłam w ciążę przestałam tolerować zapach papierosów do tego stopnia, że powoduje to do tej pory odruchy wymiotne. Małżonek zaczął palić w garażu lub na zewnątrz, a ostatnio nawet sam próbuje rzucić palenie... Coś mi nie gra w tym co piszesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.04.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Coś mi nie gra w tym co piszesz... heh jak to nie gra, wszytskie jego posty to nic tylko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 20.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Coś mi nie gra w tym co piszesz... heh jak to nie gra, wszytskie jego posty to nic tylko gra Posty niekoniecznie, ale zachowanie kobiety poniżej krytyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.04.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Coś mi nie gra w tym co piszesz... heh jak to nie gra, wszytskie jego posty to nic tylko gra Posty niekoniecznie, ale zachowanie kobiety poniżej krytyki... A no owszem owszem, zachowanie kobiety ktora on opisuje - zgadzam sie ponizej krytyki - nawet jesli ta kobieta jest wymyslona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Dajcie spokój, może chłopak (?) chce zabłysnąć jako literat i potrzebne mu tło społeczne...Mniej telenowel, a będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts