jacekkkk 09.04.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Jego śmierć dużo mi dała zacząłem zastanawiać się nad niektórymi swoimi poczynaniami, będę starał się żyć według jego nauk, i obyśmy wszyscy postarali się być lepszymi niż do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidelis 09.04.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Piękne i wartościowe wnioski...Trzymam kciuki za Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 11.04.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 dzięki mam nadzieję że nie będę jak pseudokibice, ja jeszcze nie przestałem myśleć o naszym papieżu, cały czas myślę o nim, nie tylko mówił ale i żył jak Jezus, umarł jak nikt do tej pory....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidelis 12.04.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Cóż, kim i jaki będziesz zależy wyłącznie od Ciebie! (...) umarł jak nikt do tej pory....... Dlaczego tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekkkk 12.04.2005 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 umarł jak nikt do tej pory to odnośnik do tego że jego śmierć wywołała ogromne poruszenie ludzie się jednoczą[nawet Wałęsa-Kwaśniewski co było do tej pory niemożliwe] chyba żadnego pogrzebu do tej pory nie oglądalo i nie przeżywało tylu ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts