Anita O. 09.04.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 robociznę mam wycenioną na 2700 zł czy według Was to dużo ? Dom 120 m2 rozprowadzenie wod-kanal. , podłączenie 7 grzejników , zainstalowanie i podłączenie pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 09.04.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Chyba tak średnio. U mnie cała instalacja kosztowała 6500,-, w tym kotłownia, gaz, woda w kuchni, pralni i 5 łazienek i 32 grzejniki z doprowadzeniem na 4 kondygnacjach.(bez kanalizy i białego montażu- robiliśmy sami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.04.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 anita mnie powiedzieli 700zł za 3 petle, 4 grzejniki i uzbrojenie kotłowniale 2000 tez mi powiedział inny poszukaj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anita O. 09.04.2005 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 szukać już nie będę bo żle to ujęłam ja mam zapłacić tyle za robociznę już wykonaną. Wydaje mi się że jest to sporo ale nie napisałam że kanalizę miałam prowadzoną w granicach 6 m od domu ( była używana koparka) , rozpowadzenie wody i kanalizy ( kuchnia, łazienka ) podłączenie grzejników i zainstalowanie pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts