Kama z Krakowa 09.04.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Proszę poradzcie, która technologia wydaje się być lepsza ... chodzi mi też o doświadczenia w mieszkaniu w takich murach: czy jest chłodno w lecie? czy jest ciepło w zimie ? Chcę budować ściany z 29 cm MAX i oceplić 12-15 cm styropianu - jakie są wasze doświadczenia.... proszę o radę....NIEZDECYDOWANA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 09.04.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 ten wątek pojawia się co 2 tygodnie.poszukaj - było na ten temat naprawdę juz mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 09.04.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 09.04.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 MAX-ymalnie gruby poroterm... - choć ostatnio może by tak wybudować ze słomy - gdzieś to widziałęm - słoma i glina - hmmm może być ciekawie. A tak na poważnie - co wiesz o każdym z tych materiałów? Ile pracy włożyłaś by się tego dowiedzieć nim zadałaś to pytanie na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 09.04.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 tak wybudować ze słomy - gdzieś to widziałęm - słoma i glina - hmmm może być ciekawie. w Muratorze 3/2005 taką "lepianke" skonstruowali, ale mnie jakoś nie przekonali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drizzt 11.04.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Zamiest pytac uzywaj wyszukiwarki. Temat rzeka i faktycznie pojawia sie co dwa tygodnie. Na osłode powiem Ci, że taż kiedyś taki załozyłem . Ja postawiłem dom z porothermu i nie zamieniłbym go na Maxa (klimat, ciepło). Ale może każda myszka swój ogonek chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts