Ewunia 09.10.2005 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 gościu mimilapin czasy są takie, że dziecko bez majtek na plaży pod molestowanie się kwalifikuje i nie powinien być to normalny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 09.10.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 gościu mimilapin czasy są takie, że dziecko bez majtek na plaży pod molestowanie się kwalifikuje i nie powinien być to normalny widok Znaczy..., sorry bo nie łapię: kto jest wtedy molestowanym, a kto molestującym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.10.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 spróbuj pokazać w sieci kilka zdjęć rozebranych dzieci, to cię prokurator uswiadomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 moje dziecko - malutkie , na plaży - widok zupełnie naturalny - pokazane na zdjęciu z daleka, tyłem, w koszulce - Ewunia pisze: "nie życzę sobie więcej oglądania gołych zadków na plaży " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.10.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 moj synek wczoraj lizal lizaka i mowi : - zgadnij mamusia jaki to smak? - nie wiem, a jaki? - kiwany - ?????????? - no kiwany, nie wiesz co to kiwan? takie zielone, kiwan no, kiwan - po dlugiej rozmowie - smak kiwi P.S. ja tez nie przepadam jak dzieci nagolaska paraduja po plazy chociaz nie raza mnie malenkie dzieciaczki z gola pupcia. Moj synek mial 1,5 roku jak 1-szy raz wyskoczyl na plaze . Oczywiscie w swoich pierwszych czadowych kapielowkach a w tym roku widzielismy chlopca 6 lat nago , szedl sobie wzdluz plazy w kapeluszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.10.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ewunia pisze: "nie życzę sobie więcej oglądania gołych zadków na plaży " wolno mi nie życzyć sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.10.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Co do linijek..nie poznałam powodu, dla którego mają być zawsze świeże A co Wy znaleźliście w lodówkach tajemniczego? Osobiście, jako całkiem już dorosła osoba notorycznie zostawiałam w lodówce takie rzeczy jak rękawiczki, notesy, długopisy i klucze. Teraz mi trochę przeszło, ale obecnie lodówka stoi w mniej poręcznym miejscu. Może dlatego? A przy okazji - jak gościu to robisz, że jesteś gościem? Właśnie obejrzałam znowu "Wroga publicznego" i przypomniała mi się cała moja awersja do braku intymności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ewunia spróbuj pokazać w sieci kilka zdjęć rozebranych dzieci, to cię prokurator uswiadomi puknij ty sie kobieto w głowę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Ewunia spróbuj pokazać w sieci kilka zdjęć rozebranych dzieci, to cię prokurator uswiadomi puknij ty sie kobieto w głowę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Agnieszka1 moja też ma swoje "opalaćki", ale spróbuj upilnować łobuziaka, by ich zaraz nie zamoczył, a woda w Baltyku w końcu września nie jest za ciepła Ale za to jak się chartowały te moje skrzaty, bo byłyśmy z "narzeczonym" spod Lipian - to już bliżej Ciebie a oto zdjęcie - bardzo bulwersujące, dlatego przedłużyłam ciut koszulkę http://foto.onet.pl/upload/33/99/_541382_n.jpg p.s. polecam takie wyjazdy z równieśnikiem- mój skrzat z kolegą nie znali sie nawet za dobrze, a na tym wyjeździe tak się pięknie bawili, że ja z przyjaciółką - mamą narzeczonego - też czterolatka - zapomniałyśmy prawie, że mamy dzieci Totalny luz blues - pifko i spanko Kiedyś sie pewno spotkamy - mamy też przecież rówieśników zdaje się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 bratki co do zapominania - kilka dni temu szukałam kluczy - ze łzami w oczach już stałam pod klatką , z torbami pełnymi ciężkich zakupów, Juleczka zmęczona - załamka . dopiero po kwadransie przypomniałam sobie, że wogóle nie zamykałam domu, bo została w nim Pysia z "psiapsiółkami" malowały twarze na dzień chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts