Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uwaga - dzieciaki rozrabiają!!!

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

moj synek wczoraj lizal lizaka i mowi :

- zgadnij mamusia jaki to smak?

- nie wiem, a jaki?

- kiwany

- ??????????

- no kiwany, nie wiesz co to kiwan? takie zielone, kiwan no, kiwan

- po dlugiej rozmowie - smak kiwi :p

P.S. ja tez nie przepadam jak dzieci nagolaska paraduja po plazy chociaz nie raza mnie malenkie dzieciaczki z gola pupcia. Moj synek mial 1,5 roku jak 1-szy raz wyskoczyl na plaze . Oczywiscie w swoich pierwszych czadowych kapielowkach :p

a w tym roku widzielismy chlopca 6 lat nago , szedl sobie wzdluz plazy w kapeluszu :o :o

Co do linijek..nie poznałam powodu, dla którego mają być zawsze świeże :lol:

A co Wy znaleźliście w lodówkach tajemniczego? :D

Osobiście, jako całkiem już dorosła osoba notorycznie zostawiałam w lodówce takie rzeczy jak rękawiczki, notesy, długopisy i klucze. :oops: Teraz mi trochę przeszło, ale obecnie lodówka stoi w mniej poręcznym miejscu. Może dlatego?

A przy okazji - jak gościu to robisz, że jesteś gościem? Właśnie obejrzałam znowu "Wroga publicznego" i przypomniała mi się cała moja awersja do braku intymności.

Agnieszka1

moja też ma swoje "opalaćki", ale spróbuj upilnować łobuziaka, by ich zaraz nie zamoczył, a woda w Baltyku w końcu września nie jest za ciepła :lol: Ale za to jak się chartowały te moje skrzaty, bo byłyśmy z "narzeczonym" spod Lipian - to już bliżej Ciebie :D

a oto zdjęcie - bardzo bulwersujące, dlatego przedłużyłam ciut koszulkę :oops: :D :wink:

http://foto.onet.pl/upload/33/99/_541382_n.jpg

p.s. polecam takie wyjazdy z równieśnikiem- mój skrzat z kolegą nie znali sie nawet za dobrze, a na tym wyjeździe tak się pięknie bawili, że ja z przyjaciółką - mamą narzeczonego - też czterolatka - zapomniałyśmy prawie, że mamy dzieci :D Totalny luz blues - pifko i spanko :D

Kiedyś sie pewno spotkamy - mamy też przecież rówieśników zdaje się :D .

bratki

co do zapominania - kilka dni temu szukałam kluczy - ze łzami w oczach już stałam pod klatką , z torbami pełnymi ciężkich zakupów, Juleczka zmęczona - załamka :-? :( .

dopiero po kwadransie przypomniałam sobie, że wogóle nie zamykałam domu, bo została w nim Pysia z "psiapsiółkami" :D malowały twarze na dzień chłopaka :wink: